Подготовка за изпита по Английски език

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
Аватар
Loli
Пишете, о, братя

Re: Подготовка за изпита по Английски език

Мнение от Loli »

Еми значи ще влезеш английска филология. Иначе да - щеше да ти стигне за политология и психология.
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от Scorpion »

Sine Qua Non написа:5.96!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Очаквах около 5.20-5.30 наи-много!!!! Не мога да повярвам че съм изкарала тази оценка..... хора, да не би изпитът да е бил по-лесен от досегашните?

А дали ще ми стигне за политология или психология? Балът ми е 29.72 а знам че за тези две специалности искат жосик бал...
Има си хас да не ти стигне
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Sine Qua Non
От дъжд на вятър
Специалност: английска филология
Курс: първи

Мнение от Sine Qua Non »

Loli написа:Еми значи ще влезеш английска филология. Иначе да - щеше да ти стигне за политология и психология.
значи няма да мога да вляза политология защото е написана на последна позиция? е, какво пък, така или иначе филологията ми харесва много :)
Изображение

You were one of a kind
One who'd never give it up
Even when they put a price on your head

Rise again little fighter
And let the world know the reason why...
Аватар
happyswift
Флъдзила
Специалност: Международни отношения

Мнение от happyswift »

Има надежда, като видях, че има хора с 3ки, които се пънат за английска филология, лошо ми стана :mrgreen:
peachy
В началото бе словото

Мнение от peachy »

Sine Qua Non написа: значи няма да мога да вляза политология защото е написана на последна позиция? е, какво пък, така или иначе филологията ми харесва много :)
Влизаш първата специалност от списъка ти, за която ти стигне бала. В твоя случай - английска филология^^ Миналата година балът за там беше към 25, така че ти е сигурно.
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от Scorpion »

Sine Qua Non написа:
Loli написа:Еми значи ще влезеш английска филология. Иначе да - щеше да ти стигне за политология и психология.
значи няма да мога да вляза политология защото е написана на последна позиция? е, какво пък, така или иначе филологията ми харесва много :)
Ти май не си разбрала, че специалностите се попълват от най-желаната към най-нежеланата
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Sine Qua Non
От дъжд на вятър
Специалност: английска филология

Мнение от Sine Qua Non »

Scorpion написа:
Sine Qua Non написа:
Ти май не си разбрала, че специалностите се попълват от най-желаната към най-нежеланата
не, аз отлично знам за подредбата на специалностите, но не предполагах че ще имам бал за някоя друга специалност и затова ги наредих така.... общо взето, не вярвах в себе си.... но не е проблем защото наистина харесвам англииска филология :) просто се чудех дали ми стига балът за останалите...
Изображение

You were one of a kind
One who'd never give it up
Even when they put a price on your head

Rise again little fighter
And let the world know the reason why...
stelchetyy
В началото бе словото
Специалност: Стопанско управление с английски език

Мнение от stelchetyy »

Ами трябвало е да си ги напишеш от най-желаната без значение дали вярваш или не в себе си. Ако не става за първите отиваш надолу и готово ;)
Аватар
britdamage
Пишеща машина
Специалност: Английска филология
Курс: трети

Мнение от britdamage »

хехе, Sine Qua Non, значи ще бъдем колежки :P :flower:
Водата също би могла да се измие.
Аватар
Chapelain
В началото бе словото
Специалност: Арабистика

Мнение от Chapelain »

5,36. Арабистика :salute: , привет (Дай Боже, най-вероятно 8) ). Някой, бъдещ колега да има наоколо?
Love, in the best case scenario, endures only a lifetime. Diamonds, on the other hand, last forever :).
Аватар
ethno_girl
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент

Мнение от ethno_girl »

Chapelain написа:5,36. Арабистика :salute: , привет (Дай Боже, най-вероятно 8) ). Някой, бъдещ колега да има наоколо?
Аз се надявам,но имам 4...дали ще стигне :roll: иначе балът ми е 23,76
Agarwaen
От дъжд на вятър

Мнение от Agarwaen »

Хора, резултатите дали вече са разлепени в Химическия факултет? Или в понеделник ще ги изложат?
Изображение
gletcher
Постоянно присъствие

Мнение от gletcher »

Резултатите се появяват едновременно и онлайн и в Химическия
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Sine Qua Non написа:.. но не е проблем защото наистина харесвам англииска филология :)
Момиче, осъзнаваш ли какво каза... :shock: :roll: Предполагам не си учила английска филология досега?

Ех... простете! Всяка година се мъча ли, мъча да попаря ентусиазма на новоприетите в тази специалност, и да им посея разочарование предварително :lol: , ама все не успявам, защото всички са толкова отдадени и въодушевени в началото, без реално да са си погледнали програмата с изучавани предмети :?
Пожелавам ви да сте сред малцината, на които наистина им се учи това и на които наистина учебния процес се отдава с лекота, мда ;)

Ваша: най-заклетата мразоложка-филоложка, 4ти курс
peachy
В началото бе словото

Мнение от peachy »

Chapelain написа:5,36. Арабистика :salute: , привет (Дай Боже, най-вероятно 8) ). Някой, бъдещ колега да има наоколо?
И аз имам толкова :lol: Но съм за Психология. Дано ми стигне :compress: Пожелавам ти късмет :)
MERCES_LETIFER написа:
Sine Qua Non написа:.. но не е проблем защото наистина харесвам англииска филология :)
Момиче, осъзнаваш ли какво каза... :shock: :roll: Предполагам не си учила английска филология досега?

Ех... простете! Всяка година се мъча ли, мъча да попаря ентусиазма на новоприетите в тази специалност, и да им посея разочарование предварително :lol: , ама все не успявам, защото всички са толкова отдадени и въодушевени в началото, без реално да са си погледнали програмата с изучавани предмети :?
Пожелавам ви да сте сред малцината, на които наистина им се учи това и на които наистина учебния процес се отдава с лекота, мда ;)

Ваша: най-заклетата мразоложка-филоложка, 4ти курс
Недей сега така да отчайваш момичето :D То каквото и да влезе, едва ли ще е това, което очаква, но според мен Английската Филология е интересна и дано да й хареса :)
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”