Не съм се хвалил,а давах отговор на един от всички,които обясняваха: как е недопустимо да се пишат "разказЧЕта" на изпит за журналистика;защо въобще приемат такива работи;как било нечестно спрямо другите които пишат есета(разбирай едни и същи неща,заучени фрази и помпозни изказвания,всякакви клишета,лутайки се в еднакви коловози на общото и познатото-според мен,не натрапвам на никой вижданията си.Ако някой се обижда,съжалявам!)brum-brumm написа:Баси злето...
Стига сте драматизирали и стига сте издребнявали. С по-високи оценки от вас миналата година първите 350 по успех бяха с над 3.88. Сега ще падне още повече летвата. Малко от малко ако се замислите ще ви светне, че сега с тия 4-ки пак минавате на устен. Кво искате само някой да ви повтаря вътре сте вътре сте. Миналата година имаше някви изказвания тип ,,балът ми е 28 омг дали ще ме вземат, дали ще ме вземат?!?!``. Аман. И 4.40 оценка на хвалене ли е? Като имате статистика пред себе си може да си направите изводите дали сте сред първите триста и петдесет или не сте. Трябва ли някой да ви сдъфче всичко и направо в устата да ви го тури не ми е ясно
Затова писах.А защо да не е за хвалене?като гледам повечето са се готвили цяла година(сигурни има такива и от по-рано),ходили са на частни уроци,курсове и др. подобни,а имат по-ниски оценки!
Радвам се,че се представих прилично,имайки предвид,че съм завършил преди 3 години.Не съм посещавал никакви курсове или взимал уроци,карах на спомен(говоря за правописа) и като вземем факта,че се осмелих да напиша "разказче",съвсем гордо заявявам,че съм доволен от себе си !
Сега,ако стигна до устен,каквото сабя покаже,защото не ми остава много време за подготовка(ходя на работа)!Гледам новините вечер и това е.
Дерзайте и успех на всички!
We'll keep flying our red flags high, c'uz Manchester United will NEVER die !