Mimmy написа:Явно друго такова 'чудо' с напълно еднакви оценки като моя няма![]()
За какво ли ги даде тия 30 лв. а ???
Mimmy написа:Явно друго такова 'чудо' с напълно еднакви оценки като моя няма![]()
Абе нямат значение парите, защо се мъчех 5 часаArtois написа:Mimmy написа:Явно друго такова 'чудо' с напълно еднакви оценки като моя няма![]()
За какво ли ги даде тия 30 лв. а ???![]()
gletcher написа:Колко хора се допускат до устен?
Общо,то ако бяха 700 човека,леле малеgletcher написа:Мерси! За 350 момчета и 350 момичета ли става дума ли общо 350?
Аз съм съгласна НАПЪЛНО с твоето мнение ,но си е факт ,че хората с оценки около четворка си висят на косъм , а дори да отидат на устен шансовете им не са високи...така тълкувам неврозата на "братята" и "сестрите" по съдба (с оценки на ръба)...brum-brumm написа:Баси злето...
Стига сте драматизирали и стига сте издребнявали. С по-високи оценки от вас миналата година първите 350 по успех бяха с над 3.88. Сега ще падне още повече летвата. Малко от малко ако се замислите ще ви светне, че сега с тия 4-ки пак минавате на устен. Кво искате само някой да ви повтаря вътре сте вътре сте. Миналата година имаше някви изказвания тип ,,балът ми е 28 омг дали ще ме вземат, дали ще ме вземат?!?!``. Аман. И 4.40 оценка на хвалене ли е? Като имате статистика пред себе си може да си направите изводите дали сте сред първите триста и петдесет или не сте. Трябва ли някой да ви сдъфче всичко и направо в устата да ви го тури не ми е ясно