Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Бъдещи колеги (надявам се), някои изпити по ЧЕ вече минаха...
Моят беше по италиано
Тук е мястото да споделим балове..тревоги....въпроси за класиранията
Моят бал е 26.76 и МО е третото ми желание
(с този бал предполагам, че съм за 2-3 класиране )
" ...тая трагедия на естествения свят, която е трагедия само за ония, които умират в борбата. За онези, които оставаха живи, тя не беше трагедия, а тържество на осъщественото желание."
happyswift написа:Моят е 27,84 и съм писал МО на първо място....
До колкото съм чувал, за МО няма второ класиране ^^
Що да няма? Може някой да се откаже, забрави да се запише, умре....
хихихи, добре ще е някой да забрави
" ...тая трагедия на естествения свят, която е трагедия само за ония, които умират в борбата. За онези, които оставаха живи, тя не беше трагедия, а тържество на осъщественото желание."
Не разбирам, защо ако си момиче, ще пишеш МО на някво място след 1во......за момичета е такъв зверски бал там, че то ако не ти стигне за първите специалности , как ще ти стигне за това ?!?!!?!?!
happyswift написа:Не разбирам, защо ако си момиче, ще пишеш МО на някво място след 1во......за момичета е такъв зверски бал там, че то ако не ти стигне за първите специалности , как ще ти стигне за това ?!?!!?!?!
Всъщност е разбираемо, ако преди МО желанията ти са скандинавистика, японистика или някоя друга -истика, за която се иска минимум 5,99 по език
Макар да ухаят,
капят цветовете.
Преходно е всичко
в нашия свят.
Днес отивам отвъд-
суетни мечти
не ще ме омайват.
Очаквах по история да има повече отлични оценки предвид по-леките теми на редовния. Мисля, че баловете за МО няма да се вдигнат драматично. Дано всички влзем още на 4-ти август
Последно промяна от GBog на 25 Юли 2009, 12:50, променено общо 1 път.
happyswift написа:Не разбирам, защо ако си момиче, ще пишеш МО на някво място след 1во......за момичета е такъв зверски бал там, че то ако не ти стигне за първите специалности , как ще ти стигне за това ?!?!!?!?!
Всъщност е разбираемо, ако преди МО желанията ти са скандинавистика, японистика или някоя друга -истика, за която се иска минимум 5,99 по език
Да, но за МО се иска висока оценка по история, която не идва от горе и треа бая учене .Тоест, ти или учи бая за МО или бая за някоя филология....
happyswift написа:Да, но за МО се иска висока оценка по история, която не идва от горе и треа бая учене .Тоест, ти или учи бая за МО или бая за някоя филология....
Принципно е така, но в действителност има кандидати, които записват някаква филология на шега, просто защото не вярват, че ще ги приемат там (което е глупаво)
Gbog, няма какво да се надяваш "дано"- с тоя бал си с всички крака и ръце вътре От октомври сме колеги
Макар да ухаят,
капят цветовете.
Преходно е всичко
в нашия свят.
Днес отивам отвъд-
суетни мечти
не ще ме омайват.