КСК 2009 - История
Re: КСК 2009 - История
Как е? Боли ли главата след тежка вечер? 
- mihaela_a
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право-редовно
- Курс: първи
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
Приятно прекарване

- iliyana_blg
- Да живей словото
- Специалност: Балканистика
- Курс: трети
Еее не, 3то класиране си е много голям риск, чакам до 2ро и това енадето написа:Ще ти стигне 100%. Според мен може и редовно да те приемат, но на 3-то класиране. Все пак си много малко под минималния бал миналата година, а оценките по БЕЛ са слаби. Желая ти успех.
Михаела, на теб специално ти честитя, защото през цялата година ти беше може би най-целеустремения човек във форума и заслужаваш високи оценки, с които да постигнеш целта си !
Защо да е риск, мястото от 2ро класиране не ти се губи.
-
LadyStarlight
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Минималният бал за право за момичета от '00,'01,'02 (май тези бяха) е над 27.Мислите ли,че може пак да скочи толкова?Моят 27,13 дали може да ми стигне за второ класиране? 
Здравейте!Искам да ви попитам бал 24,5 ще ми стигне ли за право (редовно или задочно евентуално) на второ или трето класиране?Момче съм.Благодаря! 
Трудно, колега 
За редовно разбирам,че нямам шансове,но и за задочно ли стоят така нещата?gletcher написа:Трудно, колега
-
Chopin
- Да живей словото
- Специалност: жираф - редовно
- Курс: първи
Имаш известни шансове за редовно, за задочно по-голями, даже май си си вътре.sdasda написа:За редовно разбирам,че нямам шансове,но и за задочно ли стоят така нещата?gletcher написа:Трудно, колега
Не се лъжете от миналогишните балове. Ако прегледате последните 10 години, нещата не стоят така. Дано все пак успееш, стискам палци 
gvartu написа:21,33 ще м стигне ли, според Вас, за История редовно?
на кое класиране ще ме приемат? имам ли шанс за първо, ходи ми се на мореScorpion написа:Ще ти стигне, даже и ще ти остане
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
Пич, ти луд ли си.....с 3ка на изпита по история ще ходиш да учиш история? Как смяташ да завършиш изобщо ?
happyswift, честно казано от един изпит не може да се съди за знанията и уменията на който и да е.
gvartu, евала, колега, още един тъп историк като мен се появи
Може би на второ класиране ще те вземат 
gvartu, евала, колега, още един тъп историк като мен се появи
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
Аме и това го има...ама ..... му, общо се падат 4 теми и последните 2 бяха Средновековие и то Иван Асен II и Симеон