Журналисти 2009, том 2.

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
Avi
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: Журналисти 2009, том 2.

Мнение от Avi »

Mimmy написа:..
Мерси.
Аватар
Artois
В началото бе словото

Мнение от Artois »

brum-brumm написа: За журналистиката знаете, писмен по три...толкоз. И от нашия курс няма някой дето да е под 5.40 на писмения. Сега ще е малко повече новият курс като бройка и балът ще падне при всички положения...Ама няма как да падне чак толкоз, че с тройки и четворки да влизат.
Журналистика (писмен) х 2 пише в сайта, ако наистина е по 3 ще ви водя целия форум на море :) :)
Ганьооо, на тия кашони затова им викат урни, оти си погребваш гласо!
Аватар
Etien
От дъжд на вятър
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Etien »

Писменият е по 2x ест ^^
ВРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА ( PR ) - 1 КУРС
raindrop
В началото бе словото

Мнение от raindrop »

proUSA, brum-brumm при вас на устния как беше? По-необичайни въпроси?
Последно промяна от raindrop на 25 Юли 2009, 20:12, променено общо 1 път.
Стойност има само онова познание, което съм натрупал сам, докато съм правил нещата, които съм искал да правя.
Няма на Земята човек, които да ме научи на повече, отколкото искам да знам.
Р.Бах - Илюзии
Аватар
kori
Постоянно присъствие
Специалност: журналистика
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от kori »

всъщност смисълът беше, че понеже не знаеш колко ще имаш на устен (който се умножава веднъж), взимаш писмения и умножаваш три пъти и имаш примерен бал.

на устния обичат да питат за хондурас. това достатъчно необичайно ли е?
Аватар
proUSA
Легендарен флуудър
Специалност: Журналистика
Курс: втори

Мнение от proUSA »

raindrop написа:Това май означаваше,че ако имаш 3 на писмен, шансът за класиране дори и с висока оценка от устен е почти минимален или дори нулев. А не че се утроява.

proUSA, brum-brumm при вас на устния как беше? По-необичайни въпроси?

Принципно те не се заяждат. Не съм чул комисия, която да го прави. Въпросите са им принтирани на един лист и във всяка комисия задават едни и същи въпроси. Разбира се има много голяма възможност да ви стрелнат с въпрос, с който да проверят общата ви култура. Това е нормално. Ако влезете в началото по ще ви питат, после се отекчават.

Въпросите са

1. Вътрешна политика

2. Външна

3. Медии

Според мен 10000000% първият ще е за изборите. За другите два не зная.
Аватар
brum-brumm
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от brum-brumm »

При мен също не се заяждаха. Дори бяха мили. Но всичко си зависи и от тебе самия как ще подходиш ти. Видят ли, че на някой са му потънали гемиите още от началото може да решат пък да се подразнят с него. Трябва да се държите на ниво, но да не се правите на интересни.
В черквата на тази роза черен бръмбър е монах...
Chocolate girl
В началото бе словото

Мнение от Chocolate girl »

Здравейте, аз изчетох доста от написаното във форума,но все още имам въпроси. Знаете ли дали и ако да, къде, кога излизат списъци с одобрените за устен изпит?
Веднага след самия устен ли си научаваш оценката? Дали има някакъв ред на отговаряне на въпросите,питам дали тр да е последователно. Разбрах,че има време за размисъл - някой знае ли колко е?
А, прочетох също, че ако имам, трябва да си нося публикации и тн, ама си влизам при изпитната комисия с материалите ли?
Много се извинявам за броя въпроси, но не ми са ясни нещата и вярвам,че вие можете да ми помогнете. Благодаря предварително! :D
Аватар
kori
Постоянно присъствие
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от kori »

най-рано в понеделник, някъде по сайта. едно от многото значения на су е именно slow uni.
оценката ти ще се яви в неопределен срок в личната ти информация на сайта. целият устен изпит представлява по-скоро диалог отколкото сляпо задаване на въпроси, така че донякъде можеш сама да определиш как да отговаряш и по колко да мислиш.
ако имаш публикации си ги взимаш при комисията.
не се извинявай
Аватар
krinabs
Танцуващия с клавиатури
Специалност: връзки с обществеността

Мнение от krinabs »

Още нещо да ви питам искам и аз...мислите ли ,че тази година балът ще се вдигне/падне :| ....Аз се оказах точно на ръба(по-скоро няма да отида на устен обаче...момичетата са твърде по-добри от мен)....Но не стане ли във ФЖМК ...догодина пак...другите факуб.лтети не ги искам :| ...
Успех ви желая...
kori ,имам въпрос към теб в долтата темо...,ако може да ми отговориш :roll: ... :|
Soulmates never die
Аватар
brum-brumm
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от brum-brumm »

От миналата година повече няма как да се вдигне, щото тая година оценките са значително по-ниски от миналата. Няма пълни шестици, между 5.50 и 5.99 има двайсетина души, как да се вдигне балът? Освен това приемат двойно, че и кусур, хора. Според мен ще падне доста. Доста доста. А и накъде повече бал от 27...
В черквата на тази роза черен бръмбър е монах...
Аватар
krinabs
Танцуващия с клавиатури
Специалност: връзки с обществеността

Мнение от krinabs »

brum-brumm написа:От миналата година повече няма как да се вдигне, щото тая година оценките са значително по-ниски от миналата. Няма пълни шестици, между 5.50 и 5.99 има двайсетина души, как да се вдигне балът? Освен това приемат двойно, че и кусур, хора. Според мен ще падне доста. Доста доста. А и накъде повече бал от 27...
Благодаря много за бързия отговор... :D :|
Soulmates never die
Аватар
proUSA
Легендарен флуудър

Мнение от proUSA »

brum-brumm написа:От миналата година повече няма как да се вдигне, щото тая година оценките са значително по-ниски от миналата. Няма пълни шестици, между 5.50 и 5.99 има двайсетина души, как да се вдигне балът? Освен това приемат двойно, че и кусур, хора. Според мен ще падне доста. Доста доста. А и накъде повече бал от 27...

Ехххх бръм-бръм, само ние се борихме със зъби и нокти, тези след нас ще влязат лесно.
Аватар
proUSA
Легендарен флуудър

Мнение от proUSA »

krinabs написа:
Благодаря много за бързия отговор... :D :|

Ти вземи да си погледнеш накрая оценката, че и на мен ми стана любопитно.
Аватар
Catherine
Летящите Пръсти
Специалност: Нордистика

Мнение от Catherine »

Абе не знам за вас, обаче аз надушвам конспирация :lol: Усещате ли как цял форум виси на главата на krinabs, моли и се да си погледне оценката и я успокоява... :drunken:
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”