Какво искат жените...?:)
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
И как реши,че са 90%?Напротив,не познавам нито едно момиче,на което това да са изискванията за мъж.mushroomhead написа:Абе тая беше тъпа тема(една от многото ми...)
Какво искат жените?Искат тлъста дебитна/кредитна карта и S или поне E класа.Поне 90% от представителките на нежния пол
![]()
Определено не бих искала да съм финансово зависима от мъжа ми.Имам си собствени амбиции и искам да ги осъществя.Да си намеря богат мъж и по цял ден само се чудя как да му изхарча парите не ми е представата за пълноценнен и щастлив живот.Къде остава личното удовлетворение?
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Така е, гъбени колега, жените се еманципираха и сега една от основните им цели е независимостта (респект за което), даже често-често се оливат. Все повече бизнес дами кариеристки прибягват до услугите на платена мъжка любов, тъй като тя е най-необвързваща и не пречи на кариерата им - сигурно са големи тигрици
Пък тва с пачките май е заместител на истинския мачо, или пък вариант за по-неамбициозните, мързеливи и скучни
Пък тва с пачките май е заместител на истинския мачо, или пък вариант за по-неамбициозните, мързеливи и скучни
Евала, пор!!! От днес си ми идол - от отдавна не съм чувала по-хубаво мнение за жените.
До сега повечето мнение за женския кариеризъм за изключително негативни. В действителност жените днес са в състояние сами да са финансово независими - а това прави задачата ви още по-трудна. Кофти за вас ... Ама такъв е животът. Преди 100 години иначе представяте ли си някоя жена да изведе мъж на кафе ... Еманципацията си има и предимства и за вас. 
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
No more turning away?
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Тамън щях да изкоментирам, че рядко се случва девойка да ме заведе на кафе, ма от друга страна нали съм ти идол - обичам бира, да знаешcoup написа:Евала, пор!!! От днес си ми идол - от отдавна не съм чувала по-хубаво мнение за жените.![]()
![]()
До сега повечето мнение за женския кариеризъм за изключително негативни. В действителност жените днес са в състояние сами да са финансово независими - а това прави задачата ви още по-трудна. Кофти за вас ... Ама такъв е животът. Преди 100 години иначе представяте ли си някоя жена да изведе мъж на кафе ... Еманципацията си има и предимства и за вас.
това с колите и пачките е мит или поне някаква фасада. истината е че в огромна част от семействата примерно поне в България жените носят мъжете на гръб
shame on you
и в края на краищата тази независимост не е никаква независимост, ами нагърбване с двойната задача да се справяш едновременно с дома и в професионален план. ако представителите на 2та пола си разпределяха равномерно работата-добре, но днес, тук и сега това не е така просто...
shame on you
и в края на краищата тази независимост не е никаква независимост, ами нагърбване с двойната задача да се справяш едновременно с дома и в професионален план. ако представителите на 2та пола си разпределяха равномерно работата-добре, но днес, тук и сега това не е така просто...
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Това с колите изобщо не е мит.Аз имам лада и всички девойки от
класа искаха да се возят с колата на един приятел, защото има
волво.Обаче и ладата и волвото са от 1989 година.
В ладата се возиха единствено, когато той не идваше на училище
с волвото.Това показва колко са ограничени жените...Да ме прощават...
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
Каза ли им го,а?А ще ми разправят"ама аз искам кариера,не ме интерсуват парите на мъжа и т.н."Извади пачката,извади Мерджана или Бавареца и гледай пупуляритета как расте в геометрична прогресия

Не,бе не ме разбирайте погрешно аз никого не съдя...всеки иска пари и хубав живот и всеки го постига както може(ако го постигне въобще)
Не,бе не ме разбирайте погрешно аз никого не съдя...всеки иска пари и хубав живот и всеки го постига както може(ако го постигне въобще)
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Може тоя с волвото да е бил Брад ПитПаган написа:Това с колите изобщо не е мит.Аз имам лада и всички девойки от
или пък мацките да се пазят от хемороиди и затова предпочитат колата с по-меки седалки
Последно промяна от pora_e_priqtel на 27 Мар 2006, 22:10, променено общо 1 път.
Стига!
Наистина повечето жени не си падат по чичковци с пачки - май на мъжете повече им харесва така да си приказват, защото е най-удобно. НЕ Е ВЯРНО. Като жена ви казвам, че е много по-важно човекът да се бори здраво, за да се реализира, а не да чака паричка от мама и тате. Защото, за да караш готина кола на 22, няма друго обяснение. Така че ... ако щете вярвайте, аки щете недейте, но с негативните си коментари засягате доста от посетителките на форума
Не е честно.
А, пор, не знам как разбра, че съм те поканила на по бира
Внимавай - прави бирено шкембе, а то вече наистина не се харесва на много жени. 
А, пор, не знам как разбра, че съм те поканила на по бира
Just a world that we all must share
No more turning away?
No more turning away?
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър