Академия на МВР
Re: Академия на МВР
успех
Успехът е заложен не във времето,мястото или обстоятелствата,а в човека !!
xaxa но да ти кажа тези които излизат от академията не стават катаджии.Катаджиите с палките повечето са със средно образование 
не знам кой ти е казал аз имам приятел който не става за нищо даже не може да е изразява правилно намери връзка и стана катаджии та не е толкова престижно да си катаджия 
- muligan-cho
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Китаистика
- Курс: втори
Само папа не може да се стане с връзки, освен разбира се ако връзките ти не са орални с всички кардинали... 
-
Policeman™
- В началото бе словото
Здравейте !
Тъй като съм се ориентирал към Академията още преди 1-2 години за факултет "Полиция".Сега след като ми наближава времето за кандидастване,искам да попитам тези,които са вече вътре или са пробвали,да споделят някой съвет - като например от кога да започвам да се готвя за изпитите (имам готови темите и за двата изпита).
Благодаря !
Тъй като съм се ориентирал към Академията още преди 1-2 години за факултет "Полиция".Сега след като ми наближава времето за кандидастване,искам да попитам тези,които са вече вътре или са пробвали,да споделят някой съвет - като например от кога да започвам да се готвя за изпитите (имам готови темите и за двата изпита).
Благодаря !
- Policaikata
- В началото бе словото
- Специалност: ППООР
Това си зависи от тебе. Кой клас си? Аз ходих 11 и 12 клас на литература и 12 на история, но щом си имаш темите - почвай 
Ръката на закона
момичетата са били 57,но едно хванаха с пищови и са я изкарали навън.Така че за 16 места се борим 56 момичета
Темата за Елин Пелин не беше трудна, даже лесна, но много се очудих как от 5 години за 3-та се пада Елин Пелин хаха. А по история не вярвам да се падне Раковски,тъй като това с трудна тема и няма да могат да си попълнят местата, след като проверят темите.Най-вероятно ще е Средновековие - все пак кандидатстваме за полицаи

-
tushencetooo
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
момичетата са били 57,но едно хванаха с пищови и са я изкарали навън.Така че за 16 места се борим 56 момичета 
откъде си сигурна че момичетата са 57. Аз доколкото разбрах са около 90 по списък
откъде си сигурна че момичетата са 57. Аз доколкото разбрах са около 90 по списък
тези които са за курсанти .Не говоря за тези които кандидатсват за студенти 
Толкова сме момичетата за курсантки и аз ги броих. Иначе наистина е логично да дадат тема от Средновековието при положение, че кандидатстващитe сме толкова малко.
Последно промяна от Ubiicata на 25 Юли 2009, 16:08, променено общо 1 път.
Oбщо може да са 90,но за курсанти са 57 
Между другото има и такива, които кандидатстват и за курсанти, и за студенти(като мен).
-
tushencetooo
- В началото бе словото
е това е някакво успокоение 
-
tushencetooo
- В началото бе словото
възможно ли е днес да публикуват резултатите по литература
-
ivka
- В началото бе словото
- Специалност: Информатика
- Курс: трети
По-скоро в понеделник - днес и утре са си почивни дни.