ми тормозят те, какво друго да се прави зависи от специалността, някои решават задачи,провят опити,човъркат в хорските зъби...Ние правим преводи и досадни граматически упражнения.Или четем по два романа за една седмица общо от 1000 страници.Симпатично е.
ми ние досега /за 4 години МО/ сме имали едно или две.... в общи линии У-ието е лекция която се води от асистент и с нищо не е по-различна от самата лекция
Не знам що за упражнения имате , но ние по журналистика имаме някой дисциплини, където е кощунство да пропуснеш упражнение...защото е интересно и полезно!
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Секс...
Де да беше така...Общо взето няма голяма разлика с лекциите.Поне в ГГФ-то.Още по-Общо взето... малко повече разясненеия по материала и по -малко писане респективно в сравнение с лекцията .И най-общо взето накрая...ми не ходя ако не проверяват
А вие наистина ли не знаете какво се пави? Нас ни спукват от четене на текстове и обсъждане. Вярно, на упражнение може да си минеш предварително голямааст от материала и да си готов за изпита, както го иска асистента!...
don_angelitto написа:Аз съм МО и нямам представа какво е да си на упражнение.
в хуманитарните специалности - НИЩО. седите и си говорите, преговаряте и си разяснявате казаното на лекции, ако ви е по-готин асистента може да отнесете бонус нещо по-практическо и това е...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.