Можете да гласувате за 3 снимки наведнъж, ако искате да допълните гласовете си, но вече сте гласували - пишете ми на ЛС. Нямате право да си променяте гласовете. Купуването и продаването на гласове е престъпление
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
Njoy
Аз ще възседна вятъра и в мрака
ще долетя във кроткия ти сън …
Berserker написа:...абе ако болните мозъци бяха оръжие, нас от МО щяха да ни забранят с международна конвенция!!!!
deichevster написа:Имам чувството че само в осмата е вложено някакво усилие,а другите са демонстрация кой какъв фотоапарат има,и къде е ходил.
Айде пък и ти се изказа... Някои от снимките очеизвадно са правени с камера на телефон. А 3, 6 и 10 са снимки с много добра идея, макар и не с идеално изпълнение.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Уф, блъди, трябваше да ги рисайзнеш. Пропуснах да ти кажа това
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Иха, малко са големички, за да се добие реална представа. И все пак след известен размисъл и скролване напред-назад, нагоре-надолу, моят избор е 2,4 и 8
За да видите снимките в нормален размер, отворете всяка в ново табче чрез десен бутон и "view image". Аз така ги разгледах, нямаше друг начин просто.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.