Преместване в нова специалност
Модератори: svetlio.varna, Boromir
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
И аз да си питам тук...От всяка специалност ли можеш да се
прехвърлиш в друга произволна?Да речем от японистика в
история?
Питам, защото тази година ще кандидатствам освен с история
и с език.Та ако ме приемат с нещо друго, да мога после по-лесно
да се набутам там, където искам.
прехвърлиш в друга произволна?Да речем от японистика в
история?
Питам, защото тази година ще кандидатствам освен с история
и с език.Та ако ме приемат с нещо друго, да мога после по-лесно
да се набутам там, където искам.
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
- MIND FIELD
- От дъжд на вятър
- MIND FIELD
- От дъжд на вятър
За да можеш да се прехвърлиш в друга специалност задължително трябва да си взел кандидатстудентските изпити,с които се кандидатства в дадената специалност, поне с 3.В твоя случай-трябва да се справиш с литературата
.
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
- MIND FIELD
- От дъжд на вятър
Имах предвид, че е гадно губенето на година. Това, което спомена, е точно така. И нсе пак не е много справедливо спрямо тези, които са се потили повече, но това е друга тема. 
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
първи, освен ако не се припокриват изпитите на новата ти специалност с тези, които си взел...sedrik написа:Добре, трябва да имаш висок успех... Но ако се преместиш в друга специалност на пример след I курс, следващата година кой курс ще караш в новата специалност???
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
по принцип бройките за хуманитарнте специалности са малко, може и въобще да не се отпуснат за някоя специалност - редовен номер за журналистиката например. за правото - трябва да си от факутета, т.е. да си МО. понякога ФФ поставят изискване да си от същия факултет - за психологията и културологията тай-вече, които са най-търсени... Толкова знам аз...явор написа:Да питам и аз...
А има ли ограничение колко хора могат да се прехвърлят? Защото със сигурност има специалности, към които има голям наплив! И ако има такива - плюс ли е да си в същия факултет?
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- kleopatra87
- От дъжд на вятър
- явор
- Летописец Виртуоз
Е то МО е с по-висок бал и май е по-желана специалност!?... Ами тогава какво да правя???nrggirl написа:по принцип бройките за хуманитарнте специалности са малко, може и въобще да не се отпуснат за някоя специалност - редовен номер за журналистиката например. за правото - трябва да си от факутета, т.е. да си МО. понякога ФФ поставят изискване да си от същия факултет - за психологията и културологията тай-вече, които са най-търсени... Толкова знам аз...явор написа:Да питам и аз...
А има ли ограничение колко хора могат да се прехвърлят? Защото със сигурност има специалности, към които има голям наплив! И ако има такива - плюс ли е да си в същия факултет?