Малко глупав въпрос
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Малко глупав въпрос
Ако си провериш пощата в интернет клуб и после гледаш други страницирно оставиш прозореца отворен...след като спрат да засичат време някой може ли да влезе в пощата с Back?Знам че въпросът е тъп,но никой не иска непознати да му ровят в пощата.
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Например с Keylogger.Това е програма, която записва последователността на клавишите, които натискаш. Обикновено през определено време или при заявка ги изпраща на друг компютър, където друг може да види какво си писал.Тоест,ако тази програма е инсталирана на компютъра ти,се научава всичко,което си написал.Все пак не се безпокой-едва ли някой ще тръгне да инсталира програмата за да те следи какво пишеш.Просто искам да ти кажа,че няма значение дали си затворил прозореца на пощата си-ако човек разбира от тези неща,стига да пожелае,може да ти влезе в пощата.privet написа:сериозно ли?е как така?това пък изобщо не го знаех...nightwish написа:Ако ходите на клуб и някой иска да ви влезе в пощата винаги може да го направи без значение дали сте оставили прозореца отворен или не.
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
пощата е в abv и не бях натиснала изход...ама то по принцип като ти спрат времето страницата остава ли отворена?Винаги съм мислила,че като си платиш и се нулира сумата,следващият на този компютър не заварва незатворени страници...ама аз май не ги разбирам тези нещаCrematory написа:Зависи къде е пощата, натиснал ли е изход.Ако не е натиснал, зависи от времето на потребителската сесия. Иначе - аз съм работила в клуб, на никого не му се занимава да гледа в чужди пощи, така че поне от админите - няма страшно
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка: