КСК 2009 - География
- Spondaic
- Да живей словото
- Курс: втори
Re: КСК 2009 - География
Ами щом ти е добре структурирано,имаш статистика си вързала 3-ката споко
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
хм, аз изтипосах десетина странички за туризма, но не очаквам висока оценка, защото на моменти го карах на совобдно съчинение
така де... за ррп ми трябва около 3,5, на което се надявам
така де... за ррп ми трябва около 3,5, на което се надявам
Da jivee turizmaa !
Kazah vi, che mi prosvetna za Dunavskata ravnina ili Cherno more.Nqkoi ot gore mi go kaza.
Az razbira se pisah za turizma..tova mi beshe nai-lubimata tema
Obache mi izlezna malko kato obem - samo 7 stranici,no na men mi haresa kak se poluchi temata.Dano i proverqvashtite q haresat.Puk kolkoto,tolkova...
Dano ot foruma nqma nikoi skusan.Na tezi temi dvoikite trqbva da sa mnogo malko.
Kazah vi, che mi prosvetna za Dunavskata ravnina ili Cherno more.Nqkoi ot gore mi go kaza.
Az razbira se pisah za turizma..tova mi beshe nai-lubimata tema
Dano ot foruma nqma nikoi skusan.Na tezi temi dvoikite trqbva da sa mnogo malko.

- mishoni_
- Драскач
- Специалност: Логопедия
- Обратна връзка:
аз нали ти казах : Внимавай какво си пожелаваш ! .. като чух темата и ако искаш ми вярвай , сетих се за теб .. и аз писах за туризма излезе ми около 6 странички някъде 
Женското сърце е дълбок океан, пълен с тайни
Направих грешката да си прочета темата за Черно море ... кооолко неща съм сгрешила ...
сега ме чакат 10 дни на догатки и съмнения ..
- mishoni_
- Драскач
- Обратна връзка:
няма да са 10 .. до 2ри трябва да ги кажат .. защотот пише ,че на 3,4,5 може да си видим работитеSue написа:Направих грешката да си прочета темата за Черно море ... кооолко неща съм сгрешила ...сега ме чакат 10 дни на догатки и съмнения ..
Vajnoto e,che mina.
Sega se chuvstvam kato svobodna ptichka.Mnogo e hubavo da ne mislish oshte sus stavaneto si sutrin,che pak trqbva da chetesh..
Kato gledam povecheto sa pisali za Cherno more.Hubavo e,che si pisala za turizma.Dano ni ocenqt dobre.
sorry za latinicata,ama v zalata nqma kirilica.
Sega se chuvstvam kato svobodna ptichka.Mnogo e hubavo da ne mislish oshte sus stavaneto si sutrin,che pak trqbva da chetesh..
Kato gledam povecheto sa pisali za Cherno more.Hubavo e,che si pisala za turizma.Dano ni ocenqt dobre.
sorry za latinicata,ama v zalata nqma kirilica.

ахахах благодаря за успокоението 
E, ama 2-ri e nedelq.Shte e hubavo da gi izkarat na 31-vi primerno.Ako ne - chak na 3-ti.
Inache i az si prochetoh temata.Mai sum oburkal samo,che manastirite v BG sa 149,a te sa 169.
Ili obratnoto beshe.
I sum zabravil da napisha pri vidovete turizum,che se deli na organiziran i neorganiziran.Ama mi e vse taq veche.
Az dokato si pochivam v Sofia shte doide vreme na rezultatite.V Stara Zagora vremeto mi minava po-bavno.
Inache i az si prochetoh temata.Mai sum oburkal samo,che manastirite v BG sa 149,a te sa 169.
Az dokato si pochivam v Sofia shte doide vreme na rezultatite.V Stara Zagora vremeto mi minava po-bavno.

Аз да ви кажа честно, не се надявам на много.... 
Remember, beauty is found within!
SeLby от Стара Загора ли си ??

- mishoni_
- Драскач
- Обратна връзка:
черноморието е по- лесната от двете и повечето са писали по нея .. следователно критерии по тази тем ще са по завишени ..
и аз се радвам ,че всичко мина и ще мога да си ходя на плаж 
аз не... обаче обожавам да ходя там
а не съм идвала от година вече