Второ класиране - запазваш ли си мястото от първото?
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Малко извън темата, но няма смисъл да пускам нова. От тази година в СУ има няколко нови специалности - в историческия факултет една нова и другите не знам къде са. Но никъде не мога да намеря колко са местата за прием в тях. Няма го в сайта на СУ, където попринцип трябва да са...
Някой дали може да помогне с информация?! Мерси предварително!
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Мисля, че още никъде на сайта не са обявили местата за прием. Доколкото си спомням, миналата година по това време пак не ги бяха обявили. Но не се притеснявай, скоро ще ги обявят.katiunki написа:Малко извън темата, но няма смисъл да пускам нова. От тази година в СУ има няколко нови специалности - в историческия факултет една нова и другите не знам къде са. Но никъде не мога да намеря колко са местата за прием в тях. Няма го в сайта на СУ, където попринцип трябва да са...Някой дали може да помогне с информация?! Мерси предварително!
- cloud_9
- От дъжд на вятър
- Специалност: Информатика
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
След като четох какво сте писали по темата все още не са ми много ясни класиранията,но ще си ги прочета в справочника, за да съм наясно. Забелязах това, че се депозира дипломата за средно образование. В действителност това не означава ли, че дори в 15 университета да съм държала изпити всъщност (имам право да) кандидатствам само в един 
Добрютро!cloud_9 написа:В действителност това не означава ли, че дори в 15 университета да съм държала изпити всъщност (имам право да) кандидатствам само в един
И си оправи там... Кажи 14 висши училища и един университет, че 15 университета няма
После - за какво ще кандидатствате на куп места, като в крайна сметка трябва да останете в едно
Представете си, всеки да си кандидатства на едно място - било в СУ, било някъде другаде. Идеално! За това мнение ще ме псуват превозвачите и хазяи разни, но защо им пълните джобовете заради вашата неорентираност. Кандидатствайте си на едно място и толкоз. Аре на две - от мен да мине
- явор
- Летописец Виртуоз
Целта на кандидатстването навсякъде е да си избереш най-доброто място, където можеш да влезеш според оценките от изпитите, които си положил!
А колкото до местата!!!
СУ се правят на ударени!!! От министерството казаха (обадих им се по телефона), че още в началото на месеца са били обявени местата, а те ся нарочно се бавят!!!
А колкото до местата!!!
- Picklenose
- От дъжд на вятър
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
СУявор написа:Ам я си помисли, че изкараш 3(че и 2 може) в СУ по литература, а 6 в УНСС(или по география, история)!!! Какво ще предпочетеш - най-хубавата специалност в УНСС или най-тъпата в СУ!!!
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!