Кандидати Философия
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
penkagavazova
- В началото бе словото
Re: Изпит по философия и социални науки...
Molq pomognete mi ,imam da pi6a filosofsko ese na tema "Horata sega,kakto i v minaloto sa zapochnali da filosofstvat poradi uchudvane"Aristotel.Za pruv put shte se opitam da pisha filosofsko ese,taka 4e se nadqvam da mi pomognete.
Еми може да не съм права, но си мисля,че всичко, което се изисква за философските есета на този етап е да си грамотен и да можеш да мислиш. Нямаш ли мнение?penkagavazova написа:Molq pomognete mi ,imam da pi6a filosofsko ese na tema "Horata sega,kakto i v minaloto sa zapochnali da filosofstvat poradi uchudvane"Aristotel.Za pruv put shte se opitam da pisha filosofsko ese,taka 4e se nadqvam da mi pomognete.
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Re: Кандидати Философия
Учудване=проблематично възприемане на някакво явление. Да се учудиш=да си зададеш въпрос, най-често "Защо?". Именно като отговор на този въпрос може да се определи цялата философия. Най-малкото той е отправната точка на философския размисъл.penkagavazova написа:Molq pomognete mi ,imam da pi6a filosofsko ese na tema "Horata sega,kakto i v minaloto sa zapochnali da filosofstvat poradi uchudvane"Aristotel.Za pruv put shte se opitam da pisha filosofsko ese,taka 4e se nadqvam da mi pomognete.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- вечен студент
- Форумозавър Рекс
- Специалност: философия (СУ)
Я, виж ти! Скорпионе, на какви неща ви учат в този Юридически факултет?!
А ето как продължава въпросният цитат в книга "Алфа" на "Метафизика":
"...В началото те се учудвали на най-очевидните необясними неща, но после постепенно се заинтересували и от по-значимите. Между тях са промените, свързани с измененията на луната, слънцето и звездите, а и с възникването на Всичкото."
(Met. 982b)
А ето как продължава въпросният цитат в книга "Алфа" на "Метафизика":
"...В началото те се учудвали на най-очевидните необясними неща, но после постепенно се заинтересували и от по-значимите. Между тях са промените, свързани с измененията на луната, слънцето и звездите, а и с възникването на Всичкото."
(Met. 982b)
- Scorpion
- Легендарен флуудър
Аз съм самоук.вечен студент написа:Я, виж ти! Скорпионе, на какви неща ви учат в този Юридически факултет?!![]()
колко струва 1 семестър
Успехът е заложен не във времето,мястото или обстоятелствата,а в човека !!
substanciata e u4udvanetopenkagavazova написа:Molq pomognete mi ,imam da pi6a filosofsko ese na tema "Horata sega,kakto i v minaloto sa zapochnali da filosofstvat poradi uchudvane"Aristotel.Za pruv put shte se opitam da pisha filosofsko ese,taka 4e se nadqvam da mi pomognete.
искам задочнооо
-
love_blush
- От дъжд на вятър
аз съм с 5.38 и малко се съмнявам да ми стигне.automobiliste написа:Ами аз изкарах 5.32 на матурата по философия,дано да стигне...
защо???аз съм 5,07love_blush написа:аз съм с 5.38 и малко се съмнявам да ми стигне.automobiliste написа:Ами аз изкарах 5.32 на матурата по философия,дано да стигне...
- Scorpion
- Легендарен флуудър
В този форум имало неподозирани философиp_e_t_i_a написа:substanciata e u4udvanetopenkagavazova написа:Molq pomognete mi ,imam da pi6a filosofsko ese na tema "Horata sega,kakto i v minaloto sa zapochnali da filosofstvat poradi uchudvane"Aristotel.Za pruv put shte se opitam da pisha filosofsko ese,taka 4e se nadqvam da mi pomognete.
Scorpion написа:В този форум имало неподозирани философиp_e_t_i_a написа:substanciata e u4udvanetopenkagavazova написа:Molq pomognete mi ,imam da pi6a filosofsko ese na tema "Horata sega,kakto i v minaloto sa zapochnali da filosofstvat poradi uchudvane"Aristotel.Za pruv put shte se opitam da pisha filosofsko ese,taka 4e se nadqvam da mi pomognete.
-
love_blush
- От дъжд на вятър
според тебе каза ли нещо или само се пробва?p_e_t_i_a написа:substanciata e u4udvanetopenkagavazova написа:Molq pomognete mi ,imam da pi6a filosofsko ese na tema "Horata sega,kakto i v minaloto sa zapochnali da filosofstvat poradi uchudvane"Aristotel.Za pruv put shte se opitam da pisha filosofsko ese,taka 4e se nadqvam da mi pomognete.
-
love_blush
- От дъжд на вятър
защото има такива с 6.00 , а когато приемат с матура балът се вдига,понеже има много по-висок резултат на матурите отколкото на изпитите.p_e_t_i_a написа:защо???аз съм 5,07love_blush написа:аз съм с 5.38 и малко се съмнявам да ми стигне.automobiliste написа:Ами аз изкарах 5.32 на матурата по философия,дано да стигне...