КСК 2009 - География

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
Аватар
Spondaic
Да живей словото
Курс: втори

Re: КСК 2009 - География

Мнение от Spondaic »

Бе яко,яко ама аз си знаех, трябваше аз да ида,ама защо се почудих в последния момент :evil:
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
Аватар
Mushmul
Флъдзила
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: завършил

Мнение от Mushmul »

Лелеее, имате страхотен късмет! Това са толкова хубави теми. Дори нямате промишленост, нямате регион... Черноморското по мое мнение е едва ли не най-лесната тема в конспекта(така се молех миналата година за нея), а Туризъм е толкова важна тема че предолагам повечето сте я учили.
Иначе поздравления, лятото почва на пълни обороти :P Успех и ви пожелавам да сме колеги наесен :mrgreen:
These are crazy days...

http://www.freerice.com
Изображение
Аватар
Spondaic
Да живей словото

Мнение от Spondaic »

Мани страхотен късмет ме преследва мен на редовната сесия навсякъде :cry: промишленостите са доста хубави и лесни,а това черноморкската изгъзица как може да се нарече тема изобщо
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
e-team
В началото бе словото

Мнение от e-team »

По лесни теми просто нямаше как да ви се паднат
може би само г. положение е по-лесна

де тоя късмет миналата година.. :roll:
momo_
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от momo_ »

kolko stranici napisahte i kakva ocenaka o4akvate az napisah 5 stranici dali e malko?
Sue
В началото бе словото

Мнение от Sue »

щеше да е ужасно хубаво, ако се беше паднал климатът, нооо да... и аз съм доволна на Черно море 8) написах 18 страници.. ставах за лист :brilsmurf:
Аватар
Zory
В началото бе словото

Мнение от Zory »

Аз само 12 за туризма, ама и на толко съм доволна :wink:
Искаше ми с еи на мен да пиша за черно море, но не бях научила добре бълг.крайбрежие :compress:
Remember, beauty is found within!
Аватар
Spondaic
Да живей словото

Мнение от Spondaic »

Това да пишеш много е табу,въобще няма да ви помогне като сте си набласкали няколко страници с глупости,даже напротив. Та за това добре структурирана тема без разни свободни съчинения и така. Аз на предварителния бях писал само 4 страници,ама пак изкарах добра оценка
Аватар
kirrara
Драскач

Мнение от kirrara »

Аз ги докарах до 18 страници, но не знам дали я написах добре. :roll: Изобщо не очаквах да се падне Черноморската област, но въпреки това писах за нея.
" Има много хора, които са постигнали съвършенството да четат, без всъщност да четат. Преминават през книгите подобно на водолази, без да поемат и капка вода."
Аватар
Spondaic
Да живей словото

Мнение от Spondaic »

Мен малко ме е яд,знаех си, че не трябваше да ходя и че ще се падне някоя от 4-те теми,за които не знам нищо,иначе беше ли се падна ло нещо друго щях доста да си повиша успеха,а не като сега да разчитам само на предварителния :|
Sue
В началото бе словото

Мнение от Sue »

Spondaic написа:Това да пишеш много е табу,въобще няма да ви помогне като сте си набласкали няколко страници с глупости,даже напротив. Та за това добре структурирана тема без разни свободни съчинения и така. Аз на предварителния бях писал само 4 страници,ама пак изкарах добра оценка
За 4 страници коя е добрата оценка? Един познат беше писал на предварителния за води 5 страници и има 3.50, но повече не ми се вярва за такъв обем.
Аватар
Spondaic
Да живей словото

Мнение от Spondaic »

И да ти се вярва и да не ти се вярва 4,50
Sue
В началото бе словото

Мнение от Sue »

:roll: не е за вярване, но поздравления! Явно си писал сбито и много вярно :D
Аватар
Kremcheto
Драскач
Курс: кандидат-студент

Мнение от Kremcheto »

егати яките темички :) :) :) чак незнаех за коя повече ми се искаше да пиша, та доста се почудих, но избрах Черно море, все пак е по-трудна от Туризъм и смятам, че ще го оценят :wink:
Внимавай какво си пожелаваш...
Аватар
kirrara
Драскач

Мнение от kirrara »

Аз може би сбърках като писах за Черно море :? Туризъм я знаех добре, с изключение на регионите. Но реших, че много ще ми намалят оценката, ако точно тях объркам. Но карай :lol: Много разчитах, че ще се падне една лесна и една трудна тема и тъкмо няма да се чудя по коя да пиша :roll:
" Има много хора, които са постигнали съвършенството да четат, без всъщност да четат. Преминават през книгите подобно на водолази, без да поемат и капка вода."
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”