Мнение за помагала по литература
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Мнение за помагала по литература
Последно промяна от sesilkam на 07 Авг 2009, 10:11, променено общо 1 път.
- krinabs
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: връзки с обществеността
- Курс: първи
Re: Мнение за помагала по литература
не зная дали това е точното място за твоя пост...вероятно не ,тъй като има подфорум МАТУРИ
, но да ти кажа за помагалата:
-за първото нищо не зная
-второто ,което си показал е часто от една поредица ,за която ще се пооръсиш малко(винаги може и повече),но мисля че си заслужава според моето "експертно" мнение
-за трето и четвърто менинето ми е ,че не се различават много от всички други на пазара(аз не съм си ги купувала , но ги взех да ги прелистя от една приятелка)
Ако тръгнеш да гледаш по книжалниците колко помагала има...няма да можеш да ги преброиш , камо ли да можеш да отсееш най-добрите помагала..
-Важни са много за матурата учевниците ти по литература от 12-ти и 11-ти клас(всъщност не зная по кои учите вие)
-иначе книжките с тестове са много полезни - аз решавах тестове от едни книжки - 44 теста , 55 теста , 66 теста...мен те ме научиха да свиквам с формата на зрелостния изпит
-
сестра ми тази година пък кандидатства след 7-ми клас...повярвай ми , тестовете които тя решаваше бяха свръх трудни и също ми помогнаха
-важното е да си прочетеш литературата,да научиш граматиката , теория в литературата...и всичко това на ниво за ДЗИ
Предполагам ,че сега ще си 12-ти клас...имаш много време!
Хубаво лято!
-за първото нищо не зная
-второто ,което си показал е часто от една поредица ,за която ще се пооръсиш малко(винаги може и повече),но мисля че си заслужава според моето "експертно" мнение
-за трето и четвърто менинето ми е ,че не се различават много от всички други на пазара(аз не съм си ги купувала , но ги взех да ги прелистя от една приятелка)
Ако тръгнеш да гледаш по книжалниците колко помагала има...няма да можеш да ги преброиш , камо ли да можеш да отсееш най-добрите помагала..
-Важни са много за матурата учевниците ти по литература от 12-ти и 11-ти клас(всъщност не зная по кои учите вие)
-иначе книжките с тестове са много полезни - аз решавах тестове от едни книжки - 44 теста , 55 теста , 66 теста...мен те ме научиха да свиквам с формата на зрелостния изпит
-
-важното е да си прочетеш литературата,да научиш граматиката , теория в литературата...и всичко това на ниво за ДЗИ
Предполагам ,че сега ще си 12-ти клас...имаш много време!
Хубаво лято!
Soulmates never die
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Re: Мнение за помагала по литература
Аз имах едно много добро... Ако го изровя ще кажа на кое издателство е.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.