Теми Литература 1990-2007
Re: Теми Литература 1990-2007
Имам 4.75 лелее не мога да повярвам! Очаквах си 2 или 3,защото въобще не бях доволна от това което писах, пък то кво
Че няма да ми стигне за психология, това е ясно, бала ми е 25.98, но все пак съм доволна 
- Ангелка
- От дъжд на вятър
- Специалност: Психология
- Курс: първи
Мацка,надеждата умира последна хихиLoli написа:Имам 4.75 лелее не мога да повярвам! Очаквах си 2 или 3,защото въобще не бях доволна от това което писах, пък то квоЧе няма да ми стигне за психология, това е ясно, бала ми е 25.98, но все пак съм доволна
Like living dead, we'll never die...
- Master_of_Sin
- Живее, за да пише
- Специалност: Унгарска филология
Ооо и аз това искам!Ангелка написа:Мацка,надеждата умира последна хихиИ аз имам толкова и съм супер недоволна и искам психология,балът ми е 26.25,което спрямо миналогодишния не стига...амааа знае ли човек хихи
I'll send you to your maker
I'll send you to your death
Death, nicely crucified...
Death, heads on stakes!
Death, heads on stakes!
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Аз пък продължавам да вярвам в това, а съм вече втори за трети курс, хм.Amellie написа:И аз вярвах в това, когато бях млада и наивна.pacho_r написа:(...)а зубкането няма да ти помогне да изкараш 6, защото повече от 20 теми трудно ще ги назубриш!
Нещата трябва да се осмислят, а авторите да се разбират!![]()
![]()
![]()
~ Кътчето ~
- Ангелка
- От дъжд на вятър
Е вътре сме да знаеш хахаха...ще видим на 4тиMaster_of_Sin написа:Ооо и аз това искам!Ангелка написа:Мацка,надеждата умира последна хихиИ аз имам толкова и съм супер недоволна и искам психология,балът ми е 26.25,което спрямо миналогодишния не стига...амааа знае ли човек хихи
![]()
- Master_of_Sin
- Живее, за да пише
- Специалност: Унгарска филология
еми даноо! моят бал е малко по -нисък но все пак.. 25,89 е... дано е паднал тая година щото ако пак си е 27 нямам шанс!Ангелка написа:Е вътре сме да знаеш хахаха...ще видим на 4тиMaster_of_Sin написа:Ооо и аз това искам!Ангелка написа:Мацка,надеждата умира последна хихиИ аз имам толкова и съм супер недоволна и искам психология,балът ми е 26.25,което спрямо миналогодишния не стига...амааа знае ли човек хихи
![]()
I'll send you to your maker
Death, heads on stakes!
Death, heads on stakes!
- iliyana_blg
- Да живей словото
- Специалност: Балканистика
Гледам на предните страници има много хора, които са на ръба за Право.
Е, аз също се присъединявам - бал 26.00, дано поне за задочно да стигне, но пък все още се надявам на добра оценка по История, която евентуално да повиши бала ми .
Иначе ми е кривичко, че имам 4.38, не че очаквах да имам повече, отколкото на предварителния, дори реалистът в мен очакваше 3.50-4.00, но все пак ми кривее нещо... Кофти тръпка
Честито на всички отличници от форума, желая Ви късмет в следването!
Е, аз също се присъединявам - бал 26.00, дано поне за задочно да стигне, но пък все още се надявам на добра оценка по История, която евентуално да повиши бала ми .
Иначе ми е кривичко, че имам 4.38, не че очаквах да имам повече, отколкото на предварителния, дори реалистът в мен очакваше 3.50-4.00, но все пак ми кривее нещо... Кофти тръпка
Честито на всички отличници от форума, желая Ви късмет в следването!
- Ангелка
- От дъжд на вятър
Е аз си имам и план Б - 2ро желание Културология и после прехвърляне....ама има време.Утре заминавам за море и май няма да мисля за това хихихи
Е да по принцип обаче аз повече разчитам на изпита по английскиАнгелка написа:Мацка,надеждата умира последна хихиLoli написа:Имам 4.75 лелее не мога да повярвам! Очаквах си 2 или 3,защото въобще не бях доволна от това което писах, пък то квоЧе няма да ми стигне за психология, това е ясно, бала ми е 25.98, но все пак съм доволна
И аз имам толкова и съм супер недоволна и искам психология,балът ми е 26.25,което спрямо миналогодишния не стига...амааа знае ли човек хихи
- Green`L.K.
- Форумозавър Рекс
- Курс: кандидат-студент
АЗ си мисля, че балът за специалности, за които се кандидатства само с оценка от изпит по Български език и литература, доста ще падне! И предполагам, че това доста ще варира от 1 до 2 единици, поради ниските резултати на този изпит! Пожелавам ви да се окажа права и всички да ви приемат в желаните от вас специалности! 
Non scholae sed vitae discimus!
Любовта е, когато останалите престанат да съществуват ...
Любовта е, когато останалите престанат да съществуват ...
- kristy
- В началото бе словото
Green`L.K. ти каква специалност искаш?
.:.Никой за нищо, себе си за всичко.:.
- iliyana_blg
- Да живей словото
- Специалност: Балканистика
Какви ниски резултати?! Та те са си същите като през предходните години, въпреки че и аз очаквах друго.Green`L.K. написа:АЗ си мисля, че балът за специалности, за които се кандидатства само с оценка от изпит по Български език и литература, доста ще падне! И предполагам, че това доста ще варира от 1 до 2 единици, поради ниските резултати на този изпит! Пожелавам ви да се окажа права и всички да ви приемат в желаните от вас специалности!
Балът няма да падне, но няма и да се вдигне, според мен...
Loli написа:Е да по принцип обаче аз повече разчитам на изпита по английскиАнгелка написа:Мацка,надеждата умира последна хихиLoli написа:Имам 4.75 лелее не мога да повярвам! Очаквах си 2 или 3,защото въобще не бях доволна от това което писах, пък то квоЧе няма да ми стигне за психология, това е ясно, бала ми е 25.98, но все пак съм доволна
И аз имам толкова и съм супер недоволна и искам психология,балът ми е 26.25,което спрямо миналогодишния не стига...амааа знае ли човек хихи
А да имаш случайно идея кога излизат от там резултатите? Че и аз него чакам ; )
Дори да си на правилния път, ако просто си седиш там ще те прегазят...
Хей, за първо класиране не се подават документи..нали?

Пътят е страшен, но славен!!!