Бригади
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Бригади
ще ми кажете ли повече за това?
Успехът е заложен не във времето,мястото или обстоятелствата,а в човека !!
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Re: Бригади
Ние откъде да знаем, тва е кандидат-студентския раздел! Питай в другите раздели 
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
- Kai
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Информатика
- Курс: трети
Като начало станете студенти, вземете си всички изпити, пък тогава мислете за бригади.
И стига с тия спам теми, които са напълно безмислени.
И стига с тия спам теми, които са напълно безмислени.
"Няма нищо по-лошо от тъп човек, който се мисли за особено интелигентен." И.А.
Що темата мисля, че е интересна.Предвид, че издръжката по време на следване не е лесна работа , ходенето по бригади през ваканциите е една възможност и е добре хората да се замислят и ориентират още сега, защото , доколкото знам, тия неща не са безплатни и човек, ако има финансови проблеми трябва да започне да събира пари от рано...
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
Така е принципно, ама... Kai има право - рибата е в морето, малко е рано да се слага тигана. Бавно, спокойно, когато ги приемат, ще имат достатъчно време да си мислят за бригади и за работа, и за всичко. Ама нека първо ги приемат. 
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Във ФМИ не се толерират много копанарите и е изключително рядко да им дадат да се явят по-рано на изпит. Дори последната година беше забранена копанарската сесия.

Аз ще влезна тая година , защото бала ми е висок.Така че не говори глупости да сме чакали бавно и други такива.Ако няма какво да кажеш по темата за бригадите поради незнание - просто не пиши.Catherine написа:Така е принципно, ама... Kai има право - рибата е в морето, малко е рано да се слага тигана. Бавно, спокойно, когато ги приемат, ще имат достатъчно време да си мислят за бригади и за работа, и за всичко. Ама нека първо ги приемат.
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
Ти пък нищо не каза, ама айде.
Да съм споменала нещо за теб конкретно и как ти няма да влезеш? Темата е пусната по време, в което нищо не се знае. Темата е обсъждана хиляда пъти. Темата не е за този раздел. Това въобще не е времето да се пуска тази тема, в този раздел. Формулирана по този начин. Още нещо?
А, още нещо - в нашия университет бригадите не се толерират.
А, още нещо - в нашия университет бригадите не се толерират.
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628

- Kai
- Форумозавър Рекс
Като начало в СУ много трудно може да се отиде на бригада, поради простата причина, че огромна част от бригадите съвпадат с лятната сесия и с поправителната. Освен, ако преподавателите ти не са разбрани хора и не се съгласят да се явиш на изпит по-рано - по принцип не е разрешено, така че шансът за това е доста миниминален, иначе те късат автоматично на всички изпити през втория семестър и остава варианта да заминеш и да се върнеш за септември, но и в тоя случай трябва да си някакъв робот, за да можеш хем да работиш в САЩ, хем да си научиш за поправката. Повечето хора заминават на такива по-къси бригади, колкото да видят свят - отиват и спечелват точно толкова, а може и малко повече, колкото са платили за да заминат. О, и да - не можеш да запишеш горен курс, ако имаш повече от 2 невзети изпита.
Както казах - станете студенти, вижте как са неща, не си мислете, че е същото като в училище, защото не е. Разните му обяви за бригади обикновено се разпространяват от октомври до към януари, докато се запълнят местата, но личното ми мнение е че бригада в САЩ или където и да било е крайно безсмислено, защото има безработица на всякъде и надали ще ви плащат, колкото ви се иска.
Както казах - станете студенти, вижте как са неща, не си мислете, че е същото като в училище, защото не е. Разните му обяви за бригади обикновено се разпространяват от октомври до към януари, докато се запълнят местата, но личното ми мнение е че бригада в САЩ или където и да било е крайно безсмислено, защото има безработица на всякъде и надали ще ви плащат, колкото ви се иска.
- muligan-cho
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Китаистика
Е, Catherine, на детето мечтата му е студент да стане, не му кърши хатъра и ти 
Има бригади и в Англия, между другото...Иначе за изпитите ми е ясно но не виждам защо пък да е толкова сложно при положение, че знам че има хора от СУ, които заминават...
А относно това , че мечтата ми е да стана студент - аз и сега съм си студент, но в друга специалност , да не говорим, че и в чуждестранен университет съм учил.Някак си такива забележки ми се струват доста странни и са правени главно от хора, които са видяли само родната мила действителност, додрапали са с 300 зора до СУ и се големеят пред всички...Ма какво ли разбирам и аз нали не съм гъзар ами "дете"...

А относно това , че мечтата ми е да стана студент - аз и сега съм си студент, но в друга специалност , да не говорим, че и в чуждестранен университет съм учил.Някак си такива забележки ми се струват доста странни и са правени главно от хора, които са видяли само родната мила действителност, додрапали са с 300 зора до СУ и се големеят пред всички...Ма какво ли разбирам и аз нали не съм гъзар ами "дете"...
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
- muligan-cho
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Китаистика
Ох... освен да добавя "дете без чувство за хумор" и да те питам що не си остана в чуждестранния университет, след като е плюс, че си бил там, друго не се сещам да кажа.
- Kai
- Форумозавър Рекс
За САЩ са най-масовите, а както споменах "бригада в САЩ или където и да било", включително Англия, където икономическото положение е същото като навсякъде - масова безработица, и надали ще си намерите добре платена работа.
И щом си студент, ходи питай в друг раздел на форума, а не тук, където 95% от хората се интересуват първо от това дали ще станат студенти. Другите неща - стипендии, бригади, цени и т.н. са неща, за които трябва да се пита на друго място и по друго време.
И щом си студент, ходи питай в друг раздел на форума, а не тук, където 95% от хората се интересуват първо от това дали ще станат студенти. Другите неща - стипендии, бригади, цени и т.н. са неща, за които трябва да се пита на друго място и по друго време.
Аз съм и кандидат-студент тази година.Има такава част в правилника за кандидатстване в СУ при което настоящи студенти могат да кандидатстват по обия ред като запазят студентските си права.А и мисля , че темата може да се обсъжда от кандидат-студентите предвид съставянето на планове за организация на бъдещия им студентски живот.Затова моля не се изживявайте като еднолични комитети за систематизиране и цензуриране на това, кои теми следва да се обсъждат в този подраздел на форума.Kai написа:За САЩ са най-масовите, а както споменах "бригада в САЩ или където и да било", включително Англия, където икономическото положение е същото като навсякъде - масова безработица, и надали ще си намерите добре платена работа.
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside