Можеха и тогава идиоти като хахавелата нямаше да спамят по цял ден във форума.Ivo Penev написа:можеха да сложат една тема нова история..
КСК 2009 - История
- Avrora_Aur
- В началото бе словото
Re: КСК 2009 - История
- mihaela_a
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право-редовно
- Курс: първи
Аз ще ходя на тема литература и история.Ама възлагам надежди само на литературата.zick.dsk написа:а някой знае ли какво се е паднало предишните години във ВТУ?
и някой ще ходи ли на темата?
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
Миналата година се паднаха Балканските войни по история и Ботев по литература на темите им. На мен лично тестовете ми бяха по-лесни, особено по история, и не съм се явявал да пиша теми. На теста май писахме за Съединението на последния въпрос, но не съм сигурен.zick.dsk написа:а някой знае ли какво се е паднало предишните години във ВТУ?
и някой ще ходи ли на темата?
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
- mihaela_a
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право-редовно
Xaxa,падне ли се такова нещо ..... 
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Според вестник 24 часа утре излизат резултатите по литература и равносметката била че всеки 5 е предал празен лист за Дебелянов!
-
hahaf
- Да живей словото
- Специалност: Кръчмонавтика
Извинявам се на хората, които са останали разочаровани от нестойностните мнения в тази и друга тема.
Повръщам върху гадните урунгели!
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТсклт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
Кога и в кой брой го прочете това нещо?ilia_n написа:Според вестник 24 часа утре излизат резултатите по литература и равносметката била че всеки 5 е предал празен лист за Дебелянов!
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
В днешния брой,но не съм го чел аз-разказаха ми гоBatbayan написа:Кога и в кой брой го прочете това нещо?ilia_n написа:Според вестник 24 часа утре излизат резултатите по литература и равносметката била че всеки 5 е предал празен лист за Дебелянов!
- xRainx
- Стенограф
- Специалност: Международни отношения
аз не знам някой дали насериозно ги е взел тея неща, поне аз не съм. виж, аврорицата с речника от "клоун", "мишкар" и прочие определения може да не е отбил работата, ама му прощаваме ;ппhahaf написа:Извинявам се на хората, които са останали разочаровани от нестойностните мнения в тази и друга тема.
историята кога да я очакваме, колегье, 26-7?
The storm is coming...

...let the Lord of Chaos reign.

...let the Lord of Chaos reign.
-
hahaf
- Да живей словото
- Специалност: Кръчмонавтика
Ще ти кажа кога ще излезе историята 1 час след като си видя оценката от темата!
Повръщам върху гадните урунгели!
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТсклт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
Е това е приказка! 
-
lacuna_coil
- Писаружяк
Понеже видях в темата за литературата, че във вестник 24 часа имало бисери за Симеон, се разрових и намерих това :

EDIT :
тука има още
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=182812

Обзет от самочувствие и безстрашие”, княз Симеон обсажда Константинопол със задачата “да накара византийците да удовлетворят искането му за брак”. Това щяло да го направи “неформален император” - титла, очевидно заслужена от царя, който “изразява политическите си цели в културен израстък на държавата”.
Такъв оригинален прочит на българската история правят тазгодишните кандидат-студенти. Те разкриват някои неизвестни факти от живота на цар Симеон, а именно, че е бил така високообразован, защото го подготвяли за светец. Вероятно по силата на парадокс във временно-пространствения континуум той се оказва по-възрастен от големия си брат Расате, нищо, че последният е първородният син на баща им Борис.
“Благодарение на своята тактичност Симеон става известен с политическото могъщество на България.” И въпреки че тази сентенция би могла да обърка изпитващите, следващата е къде по-ясна: “За съжаление той имал злочестата съдба да умре.” С това приключват подвизите на великия български цар, описани в чудноватите разкази на зрелостниците, кандидатстващи за висше образование.
EDIT :
тука има още
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=182812
- deny_s
- Вазов
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
Все едно са от някоя приказка,описваща подвизите на Симеон. 
Трънлив и сляп е на живота ребусът,
на кръст разпъва нашите души.
Загубил всичко, не загубвай себе си -
единствено така ще го решиш!
на кръст разпъва нашите души.
Загубил всичко, не загубвай себе си -
единствено така ще го решиш!
Знае ли се как върви оценяването на изпитните работи и как се предвижва оценяването?
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
- Ice_heart
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/displayimag ... fullsize=1
хаха това с тройната коалиция ме разби... мн яки разсъждения