Теми Литература 1990-2007
- wwe_p
- В началото бе словото
- Специалност: нямам
- Курс: друг
Re: Теми Литература 1990-2007
AchilleSs ако не си успял още дай да проверим ние ако искаш , и ако нямаш проблем, щото е важно да видиш колко имаш, а воже ли някой да ми каже колко е падал бала за 2 и 3 то класипне от меналите год моле ви дайте ми с точност 
- deny_s
- Вазов
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
Ми аз имам 5.25 по история и 3.63 на литература от предварителния,ама правото задочно ми е по-назад в списъка.Затова май трябва да се сбогувам с правото.
Трънлив и сляп е на живота ребусът,
на кръст разпъва нашите души.
Загубил всичко, не загубвай себе си -
единствено така ще го решиш!
на кръст разпъва нашите души.
Загубил всичко, не загубвай себе си -
единствено така ще го решиш!
- Anna-Molly
- Пишеща машина
- Курс: първи
абе то като нищо и за редовно да ти стигне , щото нищо не се знаеBLUSH написа:аз по история имам 5.63..общо бала ми е 26.14..и това се чуда дали ще ми стигне за задочноwwe_p написа:охх нз как имам 5,25направо супер със сигурност ме приемат психология, но искам право
![]()
![]()
, а на предварителния имах 4 сухер само по история нз, ужас ще се побъркам, deny_s и BLUSH вие на предварителните по история и бел колко имате? аз отчайващо имам напредварителния по история 2 но сега дано е 5 .........а колкото до оценките може да си вземеш, даже е задължително- по-високата оценка независимо от кой изпит предварителен или редовен
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
- wwe_p
- В началото бе словото
BLUSH ми мисля че да а ти ходи ли на редовен по история смис може и да е по-висока, а по бел и на двата ли имаш 3, абе се пак мисля че може и да те приемат редовно на 2 и 3 кл , ма нз с точност какви са били м г баловете от 2 и 3 ако може някой да ге даде 
- Master_of_Sin
- Живее, за да пише
- Специалност: Унгарска филология
- Курс: първи
а на мен с тази хубавка оценка ми става бала 25,89 - но това едва ли ще стигне за психология..но нищо! важното е че имам мн добра оценка! и съм много доволна и щастлива!

I'll send you to your maker
I'll send you to your death
Death, nicely crucified...
Death, heads on stakes!
I'll send you to your death
Death, nicely crucified...
Death, heads on stakes!
видях си го .... сори че оревах форума ..... бала ми е 26.76 ..... да се надявам ли за право - редовно ???? а иначе по бг имам 4.50
-
BLUSH
- Постоянно присъствие
26.14 е крайното
не съм ходила на редовен по бел.уф дано да ми стигне за задочно
Щастието не бива да е крайната цел,а начин на живот
с колко пада бала на 2ро и 3то класиране при правото? бал 23 категорично не би ми стигнал за правото на което и да е класиране,нали?

Неmekushka написа:с колко пада бала на 2ро и 3то класиране при правото? бал 23 категорично не би ми стигнал за правото на което и да е класиране,нали?![]()
![]()
![]()
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
3,50 и аз .. Какво ще я правим тази оценка сега?
а 25?Batbayan написа:Неmekushka написа:с колко пада бала на 2ро и 3то класиране при правото? бал 23 категорично не би ми стигнал за правото на което и да е класиране,нали?![]()
![]()
![]()
- wwe_p
- В началото бе словото
да наистина тука някой каза че знае за 2 и 3 класиране за право , кажете колко е точно , щото вече не знам за кво ми стига тоя бал , а и май тея желания малко трябваше по друг начин да ги направа или международно отношение по напред , абе нз дано по история имам 5 само на това се моля, а иначе BLUSH браво ного висока оценка имаш по история аз нз но немога толкова по история да имам явно си много добра по история, сиг и редовно ще те приемат

- Ice_heart
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/displayimag ... fullsize=1
3-ка.. сбогом на правото :/
Последно промяна от Ice_heart на 21 Юли 2009, 15:01, променено общо 1 път.
-
BLUSH
- Постоянно присъствие
ооо даноwwe_p написа:да наистина тука някой каза че знае за 2 и 3 класиране за право , кажете колко е точно , щото вече не знам за кво ми стига тоя бал , а и май тея желания малко трябваше по друг начин да ги направа или международно отношение по напред , абе нз дано по история имам 5 само на това се моля, а иначе BLUSH браво ного висока оценка имаш по история аз нз но немога толкова по история да имам явно си много добра по история, сиг и редовно ще те приемат![]()
Щастието не бива да е крайната цел,а начин на живот
- wwe_p
- В началото бе словото
е нз аз пък съм обратното и с 300 дена по история пак обърквам нещо бе ужас ти си добре историята е x2 което мен ме притеснява, със сиг искам повече право отколкото психология, дано дано..............BLUSH написа:ооо даноwwe_p написа:да наистина тука някой каза че знае за 2 и 3 класиране за право , кажете колко е точно , щото вече не знам за кво ми стига тоя бал , а и май тея желания малко трябваше по друг начин да ги направа или международно отношение по напред , абе нз дано по история имам 5 само на това се моля, а иначе BLUSH браво ного висока оценка имаш по история аз нз но немога толкова по история да имам явно си много добра по история, сиг и редовно ще те приемат![]()
..то аз по бел съм доволна с 3 дена учене няма как да е повече