Теми Литература 1990-2007

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
Аватар
wwe_p
В началото бе словото
Специалност: нямам
Курс: друг

Re: Теми Литература 1990-2007

Мнение от wwe_p »

AchilleSs ако не си успял още дай да проверим ние ако искаш , и ако нямаш проблем, щото е важно да видиш колко имаш, а воже ли някой да ми каже колко е падал бала за 2 и 3 то класипне от меналите год моле ви дайте ми с точност :wink:
Аватар
deny_s
Вазов
Специалност: Публична администрация
Курс: втори

Мнение от deny_s »

Ми аз имам 5.25 по история и 3.63 на литература от предварителния,ама правото задочно ми е по-назад в списъка.Затова май трябва да се сбогувам с правото.
Трънлив и сляп е на живота ребусът,
на кръст разпъва нашите души.
Загубил всичко, не загубвай себе си -
единствено така ще го решиш!
Аватар
Anna-Molly
Пишеща машина
Курс: първи

Мнение от Anna-Molly »

BLUSH написа:
wwe_p написа:охх нз как имам 5,25 :cheers: направо супер със сигурност ме приемат психология, но искам право :( :( :( , а на предварителния имах 4 сухер само по история нз, ужас ще се побъркам, deny_s и BLUSH вие на предварителните по история и бел колко имате? аз отчайващо имам напредварителния по история 2 но сега дано е 5 .........а колкото до оценките може да си вземеш, даже е задължително- по-високата оценка независимо от кой изпит предварителен или редовен
аз по история имам 5.63..общо бала ми е 26.14..и това се чуда дали ще ми стигне за задочно
абе то като нищо и за редовно да ти стигне , щото нищо не се знае :wink:
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
Аватар
wwe_p
В началото бе словото

Мнение от wwe_p »

BLUSH ми мисля че да а ти ходи ли на редовен по история смис може и да е по-висока, а по бел и на двата ли имаш 3, абе се пак мисля че може и да те приемат редовно на 2 и 3 кл , ма нз с точност какви са били м г баловете от 2 и 3 ако може някой да ге даде :?:
Аватар
Master_of_Sin
Живее, за да пише
Специалност: Унгарска филология
Курс: първи

Мнение от Master_of_Sin »

а на мен с тази хубавка оценка ми става бала 25,89 - но това едва ли ще стигне за психология..но нищо! важното е че имам мн добра оценка! и съм много доволна и щастлива! :drunken: :cheers: :cheers: :cheers:
I'll send you to your maker

I'll send you to your death

Death, nicely crucified...

Death, heads on stakes!
AchilleSs
В началото бе словото

Мнение от AchilleSs »

видях си го .... сори че оревах форума ..... бала ми е 26.76 ..... да се надявам ли за право - редовно ???? а иначе по бг имам 4.50
BLUSH
Постоянно присъствие

Мнение от BLUSH »

26.14 е крайното ;) не съм ходила на редовен по бел.уф дано да ми стигне за задочно
Щастието не бива да е крайната цел,а начин на живот
mekushka
В началото бе словото

Мнение от mekushka »

с колко пада бала на 2ро и 3то класиране при правото? бал 23 категорично не би ми стигнал за правото на което и да е класиране,нали? :| :| :| :|
Аватар
Batbayan
Вазов
Специалност: IVS

Мнение от Batbayan »

mekushka написа:с колко пада бала на 2ро и 3то класиране при правото? бал 23 категорично не би ми стигнал за правото на което и да е класиране,нали? :| :| :| :|
Не
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
NightSoul
В началото бе словото

Мнение от NightSoul »

3,50 и аз .. Какво ще я правим тази оценка сега?
mekushka
В началото бе словото

Мнение от mekushka »

Batbayan написа:
mekushka написа:с колко пада бала на 2ро и 3то класиране при правото? бал 23 категорично не би ми стигнал за правото на което и да е класиране,нали? :| :| :| :|
Не
а 25? :cry:
Аватар
wwe_p
В началото бе словото

Мнение от wwe_p »

да наистина тука някой каза че знае за 2 и 3 класиране за право , кажете колко е точно , щото вече не знам за кво ми стига тоя бал , а и май тея желания малко трябваше по друг начин да ги направа или международно отношение по напред , абе нз дано по история имам 5 само на това се моля, а иначе BLUSH браво ного висока оценка имаш по история аз нз но немога толкова по история да имам явно си много добра по история, сиг и редовно ще те приемат :wink: :wink:
Аватар
Ice_heart
В началото бе словото

Мнение от Ice_heart »

3-ка.. сбогом на правото :/
Последно промяна от Ice_heart на 21 Юли 2009, 15:01, променено общо 1 път.
BLUSH
Постоянно присъствие

Мнение от BLUSH »

wwe_p написа:да наистина тука някой каза че знае за 2 и 3 класиране за право , кажете колко е точно , щото вече не знам за кво ми стига тоя бал , а и май тея желания малко трябваше по друг начин да ги направа или международно отношение по напред , абе нз дано по история имам 5 само на това се моля, а иначе BLUSH браво ного висока оценка имаш по история аз нз но немога толкова по история да имам явно си много добра по история, сиг и редовно ще те приемат :wink: :wink:
ооо дано :)..то аз по бел съм доволна с 3 дена учене няма как да е повече
Щастието не бива да е крайната цел,а начин на живот
Аватар
wwe_p
В началото бе словото

Мнение от wwe_p »

BLUSH написа:
wwe_p написа:да наистина тука някой каза че знае за 2 и 3 класиране за право , кажете колко е точно , щото вече не знам за кво ми стига тоя бал , а и май тея желания малко трябваше по друг начин да ги направа или международно отношение по напред , абе нз дано по история имам 5 само на това се моля, а иначе BLUSH браво ного висока оценка имаш по история аз нз но немога толкова по история да имам явно си много добра по история, сиг и редовно ще те приемат :wink: :wink:
ооо дано :)..то аз по бел съм доволна с 3 дена учене няма как да е повече
е нз аз пък съм обратното и с 300 дена по история пак обърквам нещо бе ужас ти си добре историята е x2 което мен ме притеснява, със сиг искам повече право отколкото психология, дано дано.............. :bounce: :bounce: :bounce: :| :idea:
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”