КСК 2009 - Биология

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
gletcher
Постоянно присъствие

Re: КСК 2009 - Биология

Мнение от gletcher »

Мисля, че 5,67 ще ти стигне.
Аватар
mareto
Драскач

Мнение от mareto »

Desulka написа:Имам 5.50, надскочих си резултата от предварителния. Колко ли ми трябва на химията за медицина? :?

Трябва ти средно по 5,06 на двата изпита, за да влезеш медицина. Значи и 5 ти върши работа
Изображение

Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън
kostadin
В началото бе словото

Мнение от kostadin »

И сега какво става чакаме 4 Август за 1-во,11 Август за 2-ро и 18 Август за 3-то класиране и там в срок от 2-3 дни имаме право да се запишем в тая която сме класирани,да продължим или да се откажем.А да питам класиранията къде ще излизат?Смисъл може ли например да излизат някъде в НЕТА или трябва да ходим на място да го проверяваме.
Аватар
ralka_mnt
В началото бе словото
Специалност: Биотехнологии
Курс: трети

Мнение от ralka_mnt »

kostadin написа:И сега какво става чакаме 4 Август за 1-во,11 Август за 2-ро и 18 Август за 3-то класиране и там в срок от 2-3 дни имаме право да се запишем в тая която сме класирани,да продължим или да се откажем.А да питам класиранията къде ще излизат?Смисъл може ли например да излизат някъде в НЕТА или трябва да ходим на място да го проверяваме.
На персонална информация, ще ти излезе дали си приет или не.. :)
Illusion never changed into something real..!!
Аватар
TheExorcist
В началото бе словото

Мнение от TheExorcist »

Някаква идея дали има шанс човек с бал 25,50 да го приемат в Молекулярна биология? Аз бях записал и Биотехнологий като желание, ама се отчаях като видях, че има само 7 места за момчета. Също така ако имате възможност и информация да съобщите горе долу минималните балове за тези специалности ако не за тази година, за миналите КСК
Благодаря ви
Аватар
ralka_mnt
В началото бе словото

Мнение от ralka_mnt »

TheExorcist написа:Някаква идея дали има шанс човек с бал 25,50 да го приемат в Молекулярна биология? Аз бях записал и Биотехнологий като желание, ама се отчаях като видях, че има само 7 места за момчета. Също така ако имате възможност и информация да съобщите горе долу минималните балове за тези специалности ако не за тази година, за миналите КСК
Благодаря ви

http://portal.uni-sofia.bg/docs/ucheben/minbal08-09.pdf ето ти минималните балове от кск 2008/2009 :)
kostadin
В началото бе словото

Мнение от kostadin »

Имам запитване.Влизам в песонална информация и ми смята бала,ама с оценката от матурата-МДА тя образува по-високия бал.А защо не ми пише бала образуван с изпита.Сигурен съм,че и при вас е така.Е добре тогава защо не вземат да изпишат и бала от изпита,защото не всички спец приемат с матурата...или ще го направят това по-късно ???
Aeryan
В началото бе словото

Мнение от Aeryan »

ralka_mnt написа:
TheExorcist написа:Някаква идея дали има шанс човек с бал 25,50 да го приемат в Молекулярна биология? Аз бях записал и Биотехнологий като желание, ама се отчаях като видях, че има само 7 места за момчета. Също така ако имате възможност и информация да съобщите горе долу минималните балове за тези специалности ако не за тази година, за миналите КСК
Благодаря ви

http://portal.uni-sofia.bg/docs/ucheben/minbal08-09.pdf ето ти минималните балове от кск 2008/2009 :)
Абе тия неща ми се струват малко нереални. В смисъл за молекулярна за девойките пише, че е 21.75, това значи че ако от дипломата оценките ти са 6 по био и химия, дори 3 да изкараш, ще влезеш....а това е молекулярна...нали уж е най-престижната от всичките. Някак не ми се вярва с 3 да се влиза.
А аз гледах статистиката и гледам че най-много двойки има, 179 общо. Егати, но пък има доста девойки с 4.50 и 5.00, де. Ех, еми ще видим. Успех на всички.
Аватар
scalpelo
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от scalpelo »

Абе вътре сме сите :wink: Аз докарах една 4.80 :D и се размазвам от кеф и пиене, ей че се пропия :P :P :P
Aeryan
В началото бе словото

Мнение от Aeryan »

Добре де, извинявам се, много ме е срам, но ще си призная, че имам 4, за което много ме е яд, щото не е от неучене, просто съм смотана и съм забравила няколко абзаца и просто явно не е пълна информацията, не че е грешна, а и мисля че теста малко ме препъна, както и да е де, няма да се оправдавам, но така понеже ще се разрева за 100тен път вече, та може ли някой да ми каже реално погледнато като девойка какви шансове имам за кои специалности. Оценките от дипломата са ми отлични.
Аватар
mina
От дъжд на вятър

Мнение от mina »

Няма за какво да се притесняваш! С това 4 балът ти е 24,00! Да виждаш някъде минимален бал за биологическа специалност над 24,00? :) Нищо не е измислено просто ей така. Това са статистики от миналата година. Този минимален бал не се измисля от някой си, минималният бал представлява балът на последния приет човек за дадена специалност :wink: И не вярвам минималният бал тази година да се повиши драстично - отвори минималните балове от предишните години и ще видиш, че разликата е някакви си стотни, като тенденцията е с всяка изминала година баловете да падат :D Изобщо не се кахъри повече, няма до 4-ти август да седиш на тръни я! Отпусни се и си изживей хубаво лято, зареди се със сили, защото на есен ще си студентка в Биологическия факултет! :wink:
Aeryan
В началото бе словото

Мнение от Aeryan »

Нали знаеш, че ако не си права сега, ще те преследвам с огнестрелно оръжие. :lol:
Аватар
Joanna_n
В началото бе словото
Специалност: Молекулярна биология
Курс: втори

Мнение от Joanna_n »

Няма да си единствена :twisted: Шегувам се, ест. Аз пък си я преглътнах моята 4-ка. Написах максималното, темата ми беше чудесна по мое мнение, като не им е харесала - техен проблем. Ееее, да, тестът и мен яко ме препъна. Айде, наесен с песен - каквото, такова.
Аватар
scalpelo
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от scalpelo »

Точно така Колежки, наесен ви искам свежи и отпочинали :P и ако некоя си има гадже до тогава да се отърве от него :lol: :lol: :lol:
Аватар
ralka_mnt
В началото бе словото

Мнение от ralka_mnt »

scalpelo написа:Точно така Колежки, наесен ви искам свежи и отпочинали :P и ако некоя си има гадже до тогава да се отърве от него :lol: :lol: :lol:
хахаха ти не беше ли инлов покрай предварителните изпити :DDDDD
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”