Би ли снимала и другата част от листа за оценките под 5? Мерси предварително
Иначе скалата може да я проверим при идентифицирането на работите. Всеки ще си каже оценката плюс точките и готово
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Би ли снимала и другата част от листа за оценките под 5? Мерси предварително
Пишат, аз като бях на курс за писане на есе и ни дадоха да прочетем две реални есета от изпити, едното беше оценено с 25 точки, другото с 24,5. После на изпита аз самият имах 24,5.MERCES_LETIFER написа:Между другото съм чувала, че никога, никога, ама никога не пишат 25 точки на есето. // Съвършено есе = 23 точки. А за грешчици режат здравата, хич не си поплюват! И изобщо е факт, че оценките най-много се орязват от компонента 'есе'![]()
/и понеже сега ще питате откъде знам -- АФ съм, преподавателите са същите, които организират и проверяват изпита... ами изпускат се отвреме на време/
Защото изисква системно и усърдно изучаване.p_e_t_i_a написа:za6to nqma zado4no angliiska filologia

Лол, всъщност няма никаква разлика, защотото баловете се вдигат пропорционално и де факто тази промяна е с цел да има по-малко двойкиarthaz написа:Ще разберем след седмица скалата. Аз лично предпочитам да е по старата, защото иначе ще се вдигнат много баловете, но каквото стане