Български футбол

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Заключено
Митака
Форумно зомби

Re: Български футбол

Мнение от Митака »

A ти за ЦСКА ли си,когато играем,бе? Я ходи си гледай :Laie_68: :Laie_68: :Laie_68:
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

Май не е съвсем същото просто да съм "за" Тулуза и да пускам изявления, да ходя на стадиона и да викам за другия отбор или да правя заря, нали ? :wink:
Изображение
Аватар
babangida
Форумозавър Рекс

Мнение от babangida »

Митака написа:A ти за ЦСКА ли си,когато играем,бе? Я ходи си гледай :Laie_68: :Laie_68: :Laie_68:
Аз пък се чувствам преди всичко българин, и да, аз съм за ЦСКА, като играят в Европа. Фен съм на Левски, но никога не съм позволявал некви футболни олигофрени (каквито са тези, написали писмото) да ми повлияват и да ме карат да мразя техния отбор повече, отколкото да обичам моя.
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

babangida написа:
Митака написа:A ти за ЦСКА ли си,когато играем,бе? Я ходи си гледай :Laie_68: :Laie_68: :Laie_68:
Аз пък се чувствам преди всичко българин, и да, аз съм за ЦСКА, като играят в Европа. Фен съм на Левски, но никога не съм позволявал некви футболни олигофрени (каквито са тези, написали писмото) да ми повлияват и да ме карат да мразя техния отбор повече, отколкото да обичам моя.
Ще ти отговоря,защото си личи,че мислиш поне малко правилно....от кой мислиш,че идва тази омраза...отговорът е....от феновете на Лефски с непризнаването на европейските ни успехи и тези в България,поради това,че сме били подкрепяни от властта.
Питай всеки лефскар и като му споменеш за европейските ни походи той веднага казва:абе не ми говори за неща случили се преди 20-30 години,а за титлите в България е ясен доводът.
Така,че се замислете малко от къде е тръгнала омразата и после обвинявайте и наричайте смешни феновете на ЦСКА....не сме ние смешните,вие господа лефскари сте такива..... :Laie_68:
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

Е пич, ти сериозно ли си вярваш? :lol: :lol: :lol: Хем се опита да кажеш нещо смислено, хем в следващия момент - "вие сте на 100% виновни, ние нямаме грам вина". :lol: :lol: :lol: Доста жалко беше. Иначе по темата - не вярвам някой левскар да ви подкрепя в евро-мачовете. С тази разлика, че ние не ходим организирано да подкрепяме чужд отбор срещу вас в София, нито пускаме фойерверки, когато ви вкарат. Направи сметката. :wink:
Изображение
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Казах,че омразата на лефскарите към ЦСКА се дължи заради комунизма....може да си направиш сметката тогава кои са жалки....и аз ти казах защо мисля,че от вас тръгва омразата....като не си съгласен отиди и се помоли на паметника на шофьора пред Герена :Laie_68:
И ето и първата провокативна хореография на сектор Бееееее....ако ми извадиш снимки преди това на,които агитката на ЦСКА оплюва Лефски.....ох извинявам се няма да намериш,защото няма такива...та така.
Годината е 2000 г.....http://tinypic.com/view.php?pic=51r3lu&s=3
Билбо отиди си вземи дозата и гледай мачовете на Ш....
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

"дължи заради комунизма" ... доста простичко се опитваш да го обясниш, ама то така де....просто човек прото обяснява. :wink: Хореографията с картони "МТК" беше доста след вашата песен за Олимпия :salute: Като станеш малко по-компетентен, пак се обаждай. :wink:
Изображение
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Baggins написа:"дължи заради комунизма" ... доста простичко се опитваш да го обясниш, ама то така де....просто човек прото обяснява. :wink: Хореографията с картони "МТК" беше доста след вашата песен за Олимпия :salute: Като станеш малко по-компетентен, пак се обаждай. :wink:
Що не се разкараш малко до Витиня,а?
:Laie_68: :Laie_68: :Laie_68:
А какво да говорим за отнетия ни лиценз миналата година?
:geek: :geek: :geek: :geek: :geek: Клоун
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

Е да. Като те оборвам във фактите от снощи, приказваш глупости. Типично. :wink:
btw готвиш ли се да подкрепяш Баку в сряда вечер ? :lol: :lol:
Изображение
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Baggins написа:Е да. Като те оборвам във фактите от снощи, приказваш глупости. Типично. :wink:
Аз ще ги подкррепям, само за да може после да ти се изсмея в лицето, клоун!
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

ники написа:
Baggins написа:Е да. Като те оборвам във фактите от снощи, приказваш глупости. Типично. :wink:
Аз ще ги подкррепям, само за да може после да ти се изсмея в лицето, клоун!
Жалък си, колега. :wink:
Изображение
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Добре, а ти си възвишен. Аз изобщо не крия ненавистта си към отбора ви. Не бих тръгнал да пускам заря или да ходя в чужди агитки, или да правя заявления по интернет, но такива като теб ме карат да изпитвам някаква откачена радост при поредната ви издънка.
Аватар
memento mori
Драскач
Специалност: Журналистика
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от memento mori »

Baggins написа:"дължи заради комунизма" ... доста простичко се опитваш да го обясниш, ама то така де....просто човек прото обяснява. :wink: Хореографията с картони "МТК" беше доста след вашата песен за Олимпия :salute: Като станеш малко по-компетентен, пак се обаждай. :wink:
ХаХа и сигурно е преди ЦСКА - Ливърпул през '82, когато иначе толерантните фенове на Левски са се смесили с агитката на Ливърпул, за да викат срещу ЦСКА. Съгласен ли сте г-н Компетентност? Все пак в това да си срещу едните или другите, когато играят в Европа е напълно нормално. Какви са тия простотии "българщина" - "антибългарщина". Няма такова нещо. Феновете на Манчестър не се радват за успехите на Ливърпул, и обратното. Нито тези на Реал - за Барса и т.н.
http://www.facebook.com/pages/Chris-Cor ... 9825058611

I tried to make everything meaningless but the rain got in and made it a mess.
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Аз не знам, дали се радвам на успехите на левскарите. Все пак те първо трябва да постигнат някакви, за да разбера.
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

memento mori написа: ХаХа и сигурно е преди ЦСКА - Ливърпул през '82, когато иначе толерантните фенове на Левски са се смесили с агитката на Ливърпул, за да викат срещу ЦСКА.
Не съм запознат с този случай. Дай инфо.
ники написа:Аз не знам, дали се радвам на успехите на левскарите. Все пак те първо трябва да постигнат някакви, за да разбера.
Е, да. Сигурно победа на Анфлид и отпадане е по-голям успех от 1/4 финал в УЕФА и участие в групите на ШЛ, нали?
Изображение
Заключено

Обратно към “Спорт”