ИЗВЪНРЕДНА СЕСИЯ ЗА ХОРАТА ОТИВАЩИ НА БРИГАДА???????
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
ИЗВЪНРЕДНА СЕСИЯ ЗА ХОРАТА ОТИВАЩИ НА БРИГАДА???????
здравейте аз също ще ходя на студ.бригада.опитвам се да бъда изпитан по-рано за да запиша безпроблемно 2-курс догодина.докато говорех с един от преподавателите си,той ми каза че ректора щял да пусне нареждане за извънредна сесия за хора,които няма да успеят да се върнат за септемврийската поправка,а имат невзети изпити.някой знае ли дали това е истина
така си еgot написа:То не може да ти забрани, само дето като не ти позволят да си изтеглиш изпитите...После какво правиш???
но аз мисля да се хвърля в дълбокото и да опитам да се оправя.и да не ме изпитат по-рано пак ще замина-решил съм го.но само не мога да разбера защо се правят всички тези спънки за студентите,заминаващи на бригади.ние да не отиваме там на екскурзия или защото ни е много интересно.всички знаят причината за нашето заминаване,но въпреки това не само че не ни помагат,но дори ни пречат.
завиждам благородно на студентите от унсс и ТУ.
а от СУ излишно ни се правят на много принципни.ааах...идва ми да изпсувам цялата система в СУ
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
това въобще пък не е вярно, има си заповед на самия ни мил декан, той прави невероятни проблеми, явно има личен проблем с бригадите... а съм виждала и заповедта на ректора, който изрично забранява на преподаватели и студенти да се провеждат изпити извън официално обявената сесия, изрично се споменаваше по повод"бригади в чужбина". Ако някой проведе такъв изипт, това става по лична угоровка мисля на самия преподавател с канцеларията, за да не се разчува за индивидуалните протоколи, или не ти издава протокол, а просто ти нанася оценката все едно си се явил на редовна сесия.gonzo написа:не.никой не ти позволява официално,но никой нищо не може да ти забрани.got написа:Например в ЮФ, както съм чувала...
Иначе в ЮФ самите преподаватели обичат да се правят на важни и изпълнителни и не са склонни да местят. във Философския съм чувала че е най-лесно. Един познат, специалност физика, също знам че имаше проблеми, така че за тези факултети мога да кажа само... Не че не може ш да идеш, но ще трябва да запишеш условно с два изпита. Това е.
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!