Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Etiainen написа:А сега всички си напишете мейловете и не се чудете след това защо от някъде ви пращат спамове за виагра и прочее.
Имате проблем с ерекцията? ЦЪК Волен ще го орпави...някъде имах по-голяма снимка от тази фотосесия, но за жалост съм я затрил....този човек не се бръсне много, много...
thegirl написа:Защо не си направите нова тема по този въпрос, а не да спамите тук
Искааааам
Искам тема за "вие в матрицата ли се чувствате днес или не"
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Di_Masta написа:Сега на Математика 2 със сигурност ли няма да има стереометрия ?
Да. 100000000000000000000000%
Di_Masta написа:Сега на Математика 2 със сигурност ли няма да има стереометрия ?
Стереометрия без сфера в комбинация с custom пирамида (не правилна) с минимум петоъгълна основа просто не е стереометрия.
Така че аз отдавна не съм виждал стереометрична задача на изпит за СУ
Дайте някой съвет как да подредя белова и чернова в тая тетрадка. Аз и на двата изпита имах проблем с това на предварителния отделих последните две-три страници за чернова, а някои "рандоми" ми викат, че не било правилно, на Математика 1 си смятах и чертах схематично и ограждам сметките и пиша ЧЕРНОВА, познайте какво ми казаха на другия ден ... Та кажете как точно да направя това, ще съм благодарен да ми бъде разяснено.
Еми например почваш черновата от последната страница към първата, и беловата от първата към последната, и се надяваш да не се засекат
Аз лично ползвам за чернова последния лист, след това предпоследния и т.н. докато не се срещне с беловата, тогава искам лист и ако е белова го слагам там където е свършила беловата, а ако е чернова - най-отзад.
Alles, was lediglich wahrscheinlich ist, ist wahrscheinlich falsch.
Di_Masta написа:Дайте някой съвет как да подредя белова и чернова в тая тетрадка. Аз и на двата изпита имах проблем с това на предварителния отделих последните две-три страници за чернова, а някои "рандоми" ми викат, че не било правилно, на Математика 1 си смятах и чертах схематично и ограждам сметките и пиша ЧЕРНОВА, познайте какво ми казаха на другия ден ... Та кажете как точно да направя това, ще съм благодарен да ми бъде разяснено.
Аз лично пиша първо чернова. След като реша всички задачи, които мога, започвам беловата и ако имам нужда искам допълнителен лист и го слагам най-отзад! Това е моят метод!
terra_inkognita написа:Аз лично ползвам за чернова последния лист, след това предпоследния и т.н. докато не се срещне с беловата, тогава искам лист и ако е белова го слагам там където е свършила беловата, а ако е чернова - най-отзад.
По регламент на изпита, трябва всяка задача да започва на нова страница. Аз си отделям първите десет странички за белова и така остават 5-6 за чернова. Мяташ им по едно заглавие и готово. Би трябвало да ти стига лист за задача и така ако ти се наложи да искаш допълнително ще е само за чернова
Алкохолът е враг на човека!!!
Господ е казал "Обичай враговете си!"