Аз смятам, че с тоя пост уби всичко, което включва думитеivvv написа:Жените! (не страдам от женска солидарност и имам обективна позиция на наблюдател)!
"Жена" и "Солидарност".
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
Аз смятам, че с тоя пост уби всичко, което включва думитеivvv написа:Жените! (не страдам от женска солидарност и имам обективна позиция на наблюдател)!

Мъжете? По-хитри?! ахахах - не ме карай да се смея че направо паднах като го прочетох товааа!!! Аахахаха!Kristo написа: мъжете имат други по-хитри оръжия...
Master_of_Sin написа:Мъжете? По-хитри?! ахахах - не ме карай да се смея че направо паднах като го прочетох товааа!!! Аахахаха!Kristo написа: мъжете имат други по-хитри оръжия...е неее..хахах не бях чела досега такъв вииииц!!! хааххаха
![]()
![]()
![]()
Тича си Зайо по горската пътечка и стига до мястото където точно в този момент Баба Меца ше си шмърка кокаина... Вика и "Бабо Мецо остави ги тези боклуци, аре с мене да бягаме за здраве"... и тръгнали...Master_of_Sin написа:О не не съм на ясно - очаквам поредния ти виц! давай![]()
![]()
Което иде да покаже какво? Че мъжете са готови да се пуснат на всяка със сносни данни, тоест имат минимални критерии. Е кой е курвата в случая?Бeтон написа: Всяка жена със сносни данни може да си лашка похотливото пиче на Порше Кайен. Примерно.
Но това не важи за всеки мъж.