Грешка в сайта

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Martin T.
В началото бе словото

Грешка в сайта

Мнение от Martin T. »

Добър Ден,
имам един проблем. След като излязоха резултатите от изпита по математика 1 отидох в сайта да ги проверя. За мое очудване в графата на матурите. там където е отбелязано дали ще се зачита съответният зрелостен изпит, при мен стои едно "НЕ". При попълването на документите отбелязах, че искам оценката ми от матурата по математика да се зачита при балообразуването.
Искам да Ви попитам към кого да се обърна за да се поправи тази грешка? Пробвах неколкократно да се свържа с някой от телефоните дадени в кандидат-студентския справочник на университета, но така и никой не вдигна.
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър
Специалност: икономика (+английски)
Курс: семестриално завършил

Re: Грешка в сайта

Мнение от Etiainen »

Какво имаш предвид че си искал да се зачита за балообразуването? В смисъл да се използва вместо оценка от изпит, или да се взима ако е по-висока от оценката в дипломата?
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D
Martin T.
В началото бе словото

Мнение от Martin T. »

да се взима ако е по-висока, както е и в случая...
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър
Специалност: икономика (+английски)
Курс: семестриално завършил

Мнение от Etiainen »

Там където си заграждал е да ти се взима вместо изпит, а тя отделно за балообразуването автоматично се взима по-високата от дипломата или матурата без да заграждаш нищо :D
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D
Martin T.
В началото бе словото

Мнение от Martin T. »

Ако е така, не трябва ли бала ми е да е сметнат с нея? В момента е изчислен с оценката от последният изпит, а на приятели им е както трябва :(
mrbb
В началото бе словото

Мнение от mrbb »

За специалностите, за които непременно е необходима оценка от изпит, се взема оценката от изпита х3 + по-високата оценка от диплома и от матура по балообразуващите предмети.
За специалностите, за които се допуска кандидатстване с оценка от матура вместо изпит, може да се вземе оценката от матурата х2.5 +по-високата оценка от диплома и от матура по балообразуващите предмети.
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Научете се да назовавате проблемите с истинските им имена.
Това не е грешка в сайта.
За това, което си засегнал, инфото е в твоя персонален запис в базата данни. Какво общо има сайта с базата, освен че едното визуализира другото?
Изображение
Martin T.
В началото бе словото

Мнение от Martin T. »

Не е грешка в сайта, а в базата данни...да наистина семантиката силно ме вълнува в този момент. Фактът е че балът е сметнат с по-ниската оценка от изпита, а не с тази от матурата за специалности които взимат зрелостният изпит х2.5.
cvetab
В началото бе словото

Мнение от cvetab »

Ето още телефони (някъде във форума ги има) (02/987 3488, 02/9308 444, 02/9308 434, 02/9308 464).
Martin T.
В началото бе словото

Мнение от Martin T. »

cvetab благодаря ти :)
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Охххх... стига сте безпокоили г-дин Гешев, Албена, Елена... те не са там за да ви отговарят на кретенските въпроси.

Ако бях аз шеф на телефонната централа на СУ, щях да филтрирам всички входящи повиквания към горепосочените отдели. :twisted:

А после се сърдите, защо ви отсвирват и администрацията на СУ била такава, била онакава.
Аман! :evil:
Изображение
steamer
Драскач
Специалност: Стопанско управление с английски език
Курс: трети

Мнение от steamer »

А после се сърдите, защо ви отсвирват и администрацията на СУ била такава, била онакава.
При положение, че на два пъти уведомявам администрацията за грешка във въпросната им база данни (не е отбелязано, че ще се явявам на изпит, за който съм платил) и до този момент това все още не е поправено (за което ще имат близка среща с мен в сряда), мисля, че проблемът по-скоро е именно в неинициативната администрация. Не че по принцип има нещо, което да презирам повече от чиновниците, но понякога вече е прекалено.
Humanism is death disguised as life.
Martin T.
В началото бе словото

Мнение от Martin T. »

Когато системата бъде лишена от нелепи грешки, тогава и 'кретенските въпроси' ще бъдат преустановени. Уви, некомпетентните изказвания винаги ще са си налице във форума...
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”