Подготовка за изпита по Английски език

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
hahaf
Да живей словото
Специалност: Кръчмонавтика

Re: Подготовка за изпита по Английски език

Мнение от hahaf »

ScionOfStorm написа:е то всички сме ;д

Нали сме в ерата на "метро"...не е яко да си грозен и космат..НЕ ПОЗИРАЙ! ЕПИЛИРАЙ!

avrora, мултиакаунтингът е престъпление.

А темички е обидно, не за мен, а за всички дето са ги готвили ;) Аз верно отидох с 6 и се паднаха 2, чувстваш ли се прецакан? Аз се чувствам късметлия...
Повръщам върху гадните урунгели!
склт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТ
Аватар
Avrora_Aur
В началото бе словото

Мнение от Avrora_Aur »

Master_of_Sin написа:Ей не му обръщайте внимание... не виждате ли че си търси компания горкото същество..оставете го - към психично-болните трябва да се отнасяме снисходително..или просто да се правим че не ги виждаме. Оставете го да си се трови там... :lol: и да си търси поле на изява - ще попищи, попищи - пък ще млъкне като види че не може да бъде център на внимание. :wink: :)

Иди в темата по история и разгледай последните 7-8 страници ще ти е весело:)
hahaf
Да живей словото

Мнение от hahaf »

И докато си там (или май беше в друга тема), виж примера за момиченцето, което попитало майка си, като му кажат, че е vulva hypnotica кво да отговоря ;)
склт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТ
Аватар
Avrora_Aur
В началото бе словото

Мнение от Avrora_Aur »

hahaf написа:
ScionOfStorm написа:е то всички сме ;д

Нали сме в ерата на "метро"...не е яко да си грозен и космат..НЕ ПОЗИРАЙ! ЕПИЛИРАЙ!

avrora, мултиакаунтингът е престъпление.

А темички е обидно, не за мен, а за всички дето са ги готвили ;) Аз верно отидох с 6 и се паднаха 2, чувстваш ли се прецакан? Аз се чувствам късметлия...
Не ме боли за кой е обидно и за кой не е. Капиш ??? Ти си ми ясен като оризова хартия така че не се занимавай с мен лечението ти ще боли :cyclopsani: Това за жалвата не го разбирам (изразяваи се по точно Моля) не ти ли казах да почнеш частни уроци по български в4ера ? Нямам нищо против да се чувстваш късметлия истината е че не ми пука как се чувстват ментално болните като теб, но когато някакъв паляк като теб започне да парадира с това трудно мога да го подмина без да му напомня откъде все пак е дошъл как ми е сипвал мастика в чашата и как е работел на ти знаеш кое.
Пс. Спамът се наказва с ban или и това не знаеш "късметлията" намери си работа да изкараш някакви пари за Октомври ако влезнеш някъде евентуално ще ти са от полза, вместо да спамиш с тъпите си коментари по цял ден и да дразниш хората които са тук с цел да нау4ат нещо полезно а не да забавляват околните с евтините си номерца.Ако те мързи в което съм убеден пак може и да си негоден за друго освен спама поиграй на руска рулетка да изпиташ късмета си на 100%.И моля те започни да учиш български вече или си прост помашки селянин парадиращ с късмета си и не ти пука за езика. Късметът изневерява в най-неподходящия момент нали ти е ясно ?Ае довечера ще те лекувам за трети път.
hahaf
Да живей словото

Мнение от hahaf »

Мисля, че е неуместно да ми казваш да си оправя правописа.Като гледам и ти не цъфтиш пунктуационно.

А за парите - :lol: :lol: :lol: :lol:
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТ
Аватар
britdamage
Пишеща машина
Специалност: Английска филология
Курс: трети

Мнение от britdamage »

hahaf написа:Ако искате си правете колоноскопия, но не пред всички, д'еба и лабилното население...
Човеко,
Такива масови обобщения са малоумни.

Това са твои думи, навярно се сещаш. :wink:
Но спокойно, в интернет всеки си играе някаква роля- нямам право да те порицавам за това.

Ако сега ми кажеш колко съм тъпа и помолиш Уил да ми прости, така да бъде.Обидите няма да ми донесат чувство за надмощие и сила.При теб щом действа така- давай смело :P
Водата също би могла да се измие.
hahaf
Да живей словото

Мнение от hahaf »

Сега излезе, че съм малоумник ли :?

Това го знам от четири годишен.

Цитатите са верни, макар и изкарани от контекста на разговора.

Смятам, че обобщенията са адекватни доколкова, че да с е говори за една определена група хора, които действат според мен малоумно, неадекватно и хипарско-лигаво...
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТ
Аватар
britdamage
Пишеща машина

Мнение от britdamage »

Ам, съвсем не съм имала това предвид.

Това, което е адекватно за един, може съвсем да не е за друг.Нали я знаеш тази максима :P
Етикетите по принцип са нож с две остриета и не много по моята част...

И понеже всички сме неграмотни (виж, каква работа- няма как да се измъкна от това обобщения, а много държа да доразкажа историята си) и много се ядем един друг- вчера се загледах в посвещението на Ректора на първа страница от справочника и беше написано "вашите амбиций" :cheers: Pwnd :lol:
hahaf
Да живей словото

Мнение от hahaf »

britdamage написа:Това, което е адекватно за един, може съвсем да не е за друг.Нали я знаеш тази максима :P
Ясно, ама какво правим?Казваме тоя оревава форума с оценки,10 страници благодарности и разни други буламачи -> му казваме, че е емо или преценяме, че той може и да е емо, но има и други качества и за да не изглеждаме тъпо не обобщаваме?Аз се хвърлям смело по точка едно и си нося последиците.
britdamage написа:И понеже всички сме неграмотни
Докато бях на обмен в американския университет в Джумаята единият от преподавателите (доста успял човек в средите на ИТ) на няколко пъти бъркаше думи, но пускаше лафове и се "оправдаваше" с "I'm a bad speller".Има резон в думите му...
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТ
Аватар
britdamage
Пишеща машина

Мнение от britdamage »

Седя си на пейка в парка и мога само с една дума да определя всеки един човек, който ме подмине.И във форума мога да повторя това занимание, разбира се, с риск да ми кажат каква комплексарка и игнорирана от света съм...Обаче после решавам да направя "дисекция" на човек, който познавам добре и тук идва истинският творчески напън.Накрая оставам с празни ръце и главоболие.Живот, какво да се прави :lol:

И ние в осми-девети клас имахме някакъв обмен в американския университет.Тоест другите, мен ме мързеше да уча и да се доказвам тогава :geek:
hahaf
Да живей словото

Мнение от hahaf »

Не те разбрах, честно.Ще поясниш ли?

А и защо трябва да ти пука дали другите ще кажат, че си ограничен, несоциално приемлив, агресивен, комплексиран и т.н.?Целият модел на обществото ни е сбъркан, заради това, че никой не казва нещата в прав текст.Не казваме дебелак, а пълен човек, не казваме курва, а лека жена, не казваме ревльо, а чувствителен човек...

Обменът беше по няква програма.Пак тия класове.Доказване нямаше, макар, че някои се стараеха.Мене щяха да ме гонят на 10тия ден, така и не ми обясниха защо, ама замазахме положението...
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТ
Аватар
britdamage
Пишеща машина

Мнение от britdamage »

Не, виж- идеята е, че е много по-лесно да "лепнеш" някаква дума за непознат, отколкото за човек, с който си общувал и до голяма степен познаваш природата му.Не че ще ме засегне, ако ми кажеш комплексарка, но около тази идея се въртят разсъжденията ми.
А относно казването на истината...ти гледаш обществото отгоре и като че ли не се числиш към него.Разбира се, че като не влагаш чувства е по-лесно.Но можеш ли да кажеш същото за онзи паралелен вътрешен свят на всеки елемент от обществото?
Моят живот досега ми е доказал, че няма фиксирано черно и бяло и общи модели и формули, които да пасват на всяка ситуация.Това е :D

При нас въпросният обмен беше като награда от състезание между езиковите паралелки и прочие, прочие.Затова говорех за доказване ;]
Аватар
ethno_girl
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент

Мнение от ethno_girl »

Това от форум за изпита по английски стана философски :cheers:
hahaf
Да живей словото

Мнение от hahaf »

Права си, а аз съм навярно идиот (и навярно комплексар според 99% от хората).

НО,

аз осъзнавам това, че ако кажа на някое истерична малоумна (бъдеща) колежка(колега), че е вулва хипнотика според много е пресилено, щото, видиш ли, не я познавам, тя може да е готин човек бла бла бла.Тези неща са от значение ако ти пука за този човек.

Пример, ако видиш мангал на улицата, който прави нещо, кеото те дразни няма ли да кажеш : "Гаден мангал" или ще кажеш "Лош човек от малцинствата, но да не го съдя преди да съм го опознал".

Пак заставам зад тезата си, че нещата трябва да се казват сега, на момента, без оглед на това какво може или ще стане след 10 години.
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТ
Аватар
ethno_girl
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент

Мнение от ethno_girl »

Хахаха...хора,да станем студенти първо,после ще му мислим какви са ни колегите :D ако ме питате мен,това даже не е толкова важно..гледай си ученето и си намери среда,която ти харесва...не може всички да се харесваме :bom:
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”