ScionOfStorm написа:е то всички сме ;д
Нали сме в ерата на "метро"...не е яко да си грозен и космат..НЕ ПОЗИРАЙ! ЕПИЛИРАЙ!
avrora, мултиакаунтингът е престъпление.
А темички е обидно, не за мен, а за всички дето са ги готвили
ScionOfStorm написа:е то всички сме ;д
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТсклт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
Master_of_Sin написа:Ей не му обръщайте внимание... не виждате ли че си търси компания горкото същество..оставете го - към психично-болните трябва да се отнасяме снисходително..или просто да се правим че не ги виждаме. Оставете го да си се трови там...и да си търси поле на изява - ще попищи, попищи - пък ще млъкне като види че не може да бъде център на внимание.
![]()
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТсклт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
Не ме боли за кой е обидно и за кой не е. Капиш ??? Ти си ми ясен като оризова хартия така че не се занимавай с мен лечението ти ще болиhahaf написа:ScionOfStorm написа:е то всички сме ;д
Нали сме в ерата на "метро"...не е яко да си грозен и космат..НЕ ПОЗИРАЙ! ЕПИЛИРАЙ!
avrora, мултиакаунтингът е престъпление.
А темички е обидно, не за мен, а за всички дето са ги готвилиАз верно отидох с 6 и се паднаха 2, чувстваш ли се прецакан? Аз се чувствам късметлия...
Човеко,hahaf написа:Ако искате си правете колоноскопия, но не пред всички, д'еба и лабилното население...
Такива масови обобщения са малоумни.
Ясно, ама какво правим?Казваме тоя оревава форума с оценки,10 страници благодарности и разни други буламачи -> му казваме, че е емо или преценяме, че той може и да е емо, но има и други качества и за да не изглеждаме тъпо не обобщаваме?Аз се хвърлям смело по точка едно и си нося последиците.britdamage написа:Това, което е адекватно за един, може съвсем да не е за друг.Нали я знаеш тази максима![]()
Докато бях на обмен в американския университет в Джумаята единият от преподавателите (доста успял човек в средите на ИТ) на няколко пъти бъркаше думи, но пускаше лафове и се "оправдаваше" с "I'm a bad speller".Има резон в думите му...britdamage написа:И понеже всички сме неграмотни