КСК 2009 - История

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
Аватар
happyswift
Флъдзила
Специалност: Международни отношения

Re: КСК 2009 - История

Мнение от happyswift »

Spursy написа:Добре ...ето това твойто е нахалство. От деня на изпита до сега не си спрял да се заяждаш и да обиждаш . Престани бе човек.. Каза си позицията.. оК. Наистина ставаш жалък вече. Няма смисъл от всички тия заядливи постове. Нали се сещаш ,че нито на мен ми пука какво казваш ,нито на теб ти пука какво казват другите ? Разбрахме ,че всички сме малоумници и сме под твойто ниво.. Спри вече. Моля те ..
Миличка моя, някой да те кара да ми четеш постовете и да им отговоряш ? :lol:

И до пича долу.Моето момче, ще те скъсам както на история, така и на уаркарфт (естествено вц3, не ЛоЛ), ако искаш можем да си мерим и други неща, не ми е проблем.Просто ми е забавно.Толкова ли съм ти интересен, че те интересува.Ако искаш можем да си направим многобой - учене, момичета, компютърни игри, спортове.Не мислих, че с 2 поста ще ти избия чак такива комплекси.Ако искаш ще ти принта данъчната декларация на родителите ми, данъчна оценка на имотите, ще ти пратя и снимки на кучето си,даже и мелодията на телефона ми
hahaf
Да живей словото
Специалност: Кръчмонавтика

Мнение от hahaf »

ЛОЛ, като сме научили учебника сме големи борци, а?

Палюкендър...принтирай си ако искаш НАЙ-ГОЛЕМИЯ на гоблен и мастурбирай...
Повръщам върху гадните урунгели!
склт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТ
hahaf
Да живей словото

Мнение от hahaf »

A да, забравих да ти кажа, знаеш ли кво открили днеска археолозите?

Запазена отливка на патката на хан Омуртаг.Знаеш ли кво пишело?

"Happyswift беше тук"
склт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТ
Аватар
krinabs
Танцуващия с клавиатури
Специалност: връзки с обществеността
Курс: първи

Мнение от krinabs »

Ведричкова на това ли те научи? Ха , не я е срам...така и не каза коя е..
Успокойте се...спорът е безсмислен...всеки с ценностите си ха , а друг е въпроса кои са ценности и кои отпадъчни идеали.
Soulmates never die
hahaf
Да живей словото

Мнение от hahaf »

На маса, на която има пияни, трезвият е нежелан зрител.

Перефразирай си го.
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТ
zick.dsk
В началото бе словото

Мнение от zick.dsk »

happyswift написа:
Spursy написа:

И до пича долу.Моето момче, ще те скъсам както на история, така и на уаркарфт (естествено вц3, не ЛоЛ), ако искаш можем да си мерим и други неща, не ми е проблем.Просто ми е забавно.Толкова ли съм ти интересен, че те интересува.Ако искаш можем да си направим многобой - учене, момичета, компютърни игри, спортове.Не мислих, че с 2 поста ще ти избия чак такива комплекси.Ако искаш ще ти принта данъчната декларация на родителите ми, данъчна оценка на имотите, ще ти пратя и снимки на кучето си,даже и мелодията на телефона ми
многобой...не знам кво занчи тази думичка?!?!?
спортове..на кои спортове си добър?шах и дама?
а това за декларацията е добра идея :)
hahaf
Да живей словото

Мнение от hahaf »

Многобоят бива доста видове - лекоатлетически, екстремен, силов и т.н.

А на силов трибой как си бе, гийкче?
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТ
Аватар
GBog
Драскач

Мнение от GBog »

Не виждам наистина какво се пенявите на човека при положение, че ви каза обективната истина за нещата. Вместо да изпитате поне малка капка неудобство и да изпаднете в мълчание, вие се нахвърляте върху тези, които ви излагат на показ кирливите ризи. Поне малко се съобразете и покажете достойно поведение, а не се подигравайте на всеки един, който е постигнал нещо с истински труд и постоянство. Хубаво сте имали късмет и сте напипали парче от тортата, но това не ви дава правото да сте така груби и арогантни :wink:
1968 - 1999 - 2008 - ?
Аватар
Ice_heart
В началото бе словото

Мнение от Ice_heart »

Оф моля ви спрете с глупостите... мога да ви кажа, че оценката не значи много... лично аз имам познати, които страшно много бяха учили за изпита по история, отидоха на предварителен написаха си темите, обясниха си нещата и изкараха по 4.50.. 4.75... имаше и такива които си бяха наизустили темите, написаха ги и изкараха 5.25.. ама ако ги питаш няма да могат и на един въпрос да ти отговорят смислено, просто защото са ги назубрили.. ама сега ще влезат тея с назубрените, а не тея които влагат мисъл...просто оценката не е особен критерий... и да, можеше да се падне всичко.. всеки си преценява дали да учи целият конспект и да рискува да го орежат заради изказването или нещо подобно...дали да зубри всички теми.. или да научи няколко и да иде да си пробва късмета... защото нищо не е честно.. както не е честно да научиш всички теми и да те срежат.. така не е честно и да научиш 5 и да извадиш късмет.. проосто във втория случай е по-честно за теб, а не за другите..
Аз съм на мнение, че няма абсолютно никаква разлика между темите..всяка тема си има събития, които задължително трябва да се включат.. ще кажете Просвета през Възраждането е по-трудна от Симеон - да не сте писали просвета... да сте писали Асеневци.. всеки сам си преценява.. спрете да мрънкате за предварителния.. като ви е мързяло да идете на редовния и сте искали да лежите на оценката изкарана на предварителния си е ваш проблем.. никой не ви е виновен, че сте решили да си го спестите... всеки сам взима решенията за себе си.. лесни били темите - лесни са ако си ги учил... ако не си - няма да са ти лесни изобщо... Този форум се превърна в тема за псуване, караници и т.н. ... моля ви се с история и повечето и с литература сте кандидатствали... образовани и възпитани хора сме... нека не падаме толкова ниско да гледаме в на другарчето паничката... всеки да си гледа неговите резултати и да не злобее за чуждите...
Chopin
Да живей словото
Специалност: жираф - редовно

Мнение от Chopin »

happyswift, верни са нещата, които казваш.
Все пак това не пречи да не интересуват нито мен, нито другата част от форума.
Всеки с проблемите, оценките и ..комплексите си, все пак. (:
айде със здраве
И в последния миг
Се надигна вълна
И се разнесе крясък
"Напред, земя!"
Facebook
Аватар
xRainx
Стенограф

Мнение от xRainx »

ШИБАН ФУЦК!
изпуснал съм купона.

мама му.

хепи, евала пич. ама намали самочувствието. от дразнещо тъпите хора има нещо по-дразнещо и това са интелигентни хора с шибано високо самочувствие.

от тях се събужда диария + драйфане у менъ.
The storm is coming...
Изображение
...let the Lord of Chaos reign.
Аватар
Amberglow
Паисий

Мнение от Amberglow »

ScionOfStorm написа:ШИБАН ФУЦК!
изпуснал съм купона.

мама му.
и аз съм изпуснала ;/
бой ли има? ;д
Take my ego for a ride,
  • 'Cause there's nobody by my side.
Аватар
xRainx
Стенограф

Мнение от xRainx »

тотално и само по теб, о русокосо девойче с фанатичен нацистки характер!
The storm is coming...
Изображение
...let the Lord of Chaos reign.
Аватар
Anna-Molly
Пишеща машина

Мнение от Anna-Molly »

ScionOfStorm написа:тотално и само по теб, о русокосо девойче с фанатичен нацистки характер!

Ааа я долу ръцете от жена ми :Gigakach_02: :Gigakach_02: :Gigakach_02: :Gigakach_02:
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от Scorpion »

Много си изневерявате нещо...
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”