а е и много отвесно :S. Иначе трябва да се добереш до Бояна и
който и да питаш ще ти каже къде е "алеята"
приятеля ми НИКОГА повече да не си прави такива експерименти с мен.
Направо щях да се побъркам. Не ставам за планинар.
Баварияkrinabs написа:открих най-съвършения мъж във форума и забравих какъв му беше ника и в кой подфорум го мярнах!
не знам....Kristo написа:Баварияkrinabs написа:открих най-съвършения мъж във форума и забравих какъв му беше ника и в кой подфорум го мярнах!
пс: имаш да ме черпиш...
Просто ми е смешен и го гавря за щяло и нещяло, а той все се хваща и се дразни.Prudence написа:Винаги съм знаела, че му се възхищаваш и искаш да си като него.
Ахахаха, този, с който е гаврата и се хваща, си ти и винаги ще е такаKristo написа:Просто ми е смешен и го гавря за щяло и нещяло, а той все се хваща и се дразни.Prudence написа:Винаги съм знаела, че му се възхищаваш и искаш да си като него.
Толкова е яко...
Примерно той е антипод на идеала ми за възхищение, но не отричам, че би хванал очото по форумите... затова и го предложих...
Е, тва го казваш щото си му гадже, а не защото е истина.Prudence написа:Ахахаха, този, с който е гаврата и се хваща, си ти и винаги ще е такаKristo написа:Просто ми е смешен и го гавря за щяло и нещяло, а той все се хваща и се дразни.Prudence написа:Винаги съм знаела, че му се възхищаваш и искаш да си като него.
Толкова е яко...
Примерно той е антипод на идеала ми за възхищение, но не отричам, че би хванал очото по форумите... затова и го предложих...