Миличка моя, някой да те кара да ми четеш постовете и да им отговоряш ?Spursy написа:Добре ...ето това твойто е нахалство. От деня на изпита до сега не си спрял да се заяждаш и да обиждаш . Престани бе човек.. Каза си позицията.. оК. Наистина ставаш жалък вече. Няма смисъл от всички тия заядливи постове. Нали се сещаш ,че нито на мен ми пука какво казваш ,нито на теб ти пука какво казват другите ? Разбрахме ,че всички сме малоумници и сме под твойто ниво.. Спри вече. Моля те ..
И до пича долу.Моето момче, ще те скъсам както на история, така и на уаркарфт (естествено вц3, не ЛоЛ), ако искаш можем да си мерим и други неща, не ми е проблем.Просто ми е забавно.Толкова ли съм ти интересен, че те интересува.Ако искаш можем да си направим многобой - учене, момичета, компютърни игри, спортове.Не мислих, че с 2 поста ще ти избия чак такива комплекси.Ако искаш ще ти принта данъчната декларация на родителите ми, данъчна оценка на имотите, ще ти пратя и снимки на кучето си,даже и мелодията на телефона ми