КСК 2009 - История
-
hahaf
- Да живей словото
- Специалност: Кръчмонавтика
Re: КСК 2009 - История
Мда аз щях да съм един от тези, НО:
1) да се очаква
2) да се надяваш
са безплатни, а
3) да си сигурен
си плащаш.
Пак казвам, нормално да има разочаровани, но да твърдиш, че темите били гадни, ужасни, нелогични, нечестни, само защото ти не си ги учил е проява на малоумщина.Колкото и да са наредени изпитите, все пак се тегли на лотариен принцип.
1) да се очаква
2) да се надяваш
са безплатни, а
3) да си сигурен
си плащаш.
Пак казвам, нормално да има разочаровани, но да твърдиш, че темите били гадни, ужасни, нелогични, нечестни, само защото ти не си ги учил е проява на малоумщина.Колкото и да са наредени изпитите, все пак се тегли на лотариен принцип.
Повръщам върху гадните урунгели!
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТсклт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
krinabs написа: Иначе темата не беше трудна , за който я е чел в близките 2-3 месеца![]()
![]()
![]()
Успех и по-бързо да идват резултатите![]()
Да да- именно, много ме беше яд на себе си
Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън
a тва бялото отдолу под профила ти дето блъска някви неща rules iakomareto написа:krinabs написа: Иначе темата не беше трудна , за който я е чел в близките 2-3 месеца![]()
![]()
![]()
Успех и по-бързо да идват резултатите![]()
Да да- именно, много ме беше яд на себе си
-
Kulovcho
Има ли явили се във ВТУ на история и колко имат?
П.п. аз имам 5.00 там.
П.п. аз имам 5.00 там.
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Давай още "хейт" Хахав... днес съм настроен мазохистично, щом цял ден обикалям по жегата, а вечерта съм решил да се напия като за цяла година...така че, давай още "хейт"!
-
elano
- В началото бе словото
- Специалност: nqma
- Адрес в галерията на СУ: bbbc
olele dali 6te se vdignat balovete za pa tazi godina 
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
С оглед на темите би трябвало да се вдигнат баловете, но все пак на лице е и прогресивното затъпяване, което се наблюдава и във форума!
- krinabs
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: връзки с обществеността
- Курс: първи
Не бях чела никога по-точен коментар!O|OeHukc написа:С оглед на темите би трябвало да се вдигнат баловете, но все пак на лице е и прогресивното затъпяване, което се наблюдава и във форума!
Soulmates never die
- Avrora_Aur
- В началото бе словото
hahaf написа:Забелязвам неква омраза към хората, които отидоха със Средновековие, заложиха и спечелиха.
Ми да ви седнем на лицето....Средновековие вари ракия, който не му харесват темите да си стяга колана.Темите бяха песен.Който е малоумен да си вярва, че, видиш ли, на редовния ще има задължително НОВА ИСТОРИЯ (майна) или ВЪЗРАЖДАНЕ(майна), а средновековието е за предварителния - много поздрави...
Научете се да губите с достойнство, злета.Некой ореваха света как темите били ужасни, а писали 20 страници.Кво сте писали тогава - измислици ли...Злетариуси такива..
А критерийте може да са едни и същи, но може и да се затварят очите за някой дребни неща, но не винаги...
ПС. А ония дет много знае историята (happyswift) да каже кво пише от вътрешната страна на могилата на хан Омуртаг...
Който бил малоумен да си вярва ... много поздрави ще ми пише сме6ният бот.
Ти благодари че ти се е паднала една от най-лесните теми - Симеон дето ти е една от общо двете, които знаеш за 4-ка та да можеш да се бориш да влезнеш нещо в Су и да не сам видял повече да пишеш такива хапливи коментари 4етеш ли го тва бас ловя че го четеш и се потиш от вълнение как да ми отговориш по възможно по хаплив начин такива келеши ми са ясни .4атка6 ли ? сука пизда кос омак...До тук бях с теб кенефар
Що се отнася за темите да (happyswift) знам как се чувстваш относно падналите се теми но такав е живота пич оня бот горе за едно е прав макар да го е написал по доста селски начин и още да не му е ясно за какво иде реч, а именно за единия темата ще е мечта за другия разочарочание.
Истината е 4е лесна тема няма има тема която си готвел и тема която не си барнал така е при 100% от кандидат-студентите.Но като отчетем 4е сега има6 общо и от двата изпита 4 шанса да ти се падне що годе готвена тема ако се постараеш да научиш по 35% от темите във всеки период от бг историята( но да знаеш и как да подбираш естествено) си вътре с оценка над 5 ако не си някакав закърнял метално индивид като тоя отгоре и % за това е приемлив.
- Avrora_Aur
- В началото бе словото
Темата за Асен 2 е в топ 3 по трудност за мен от всички теми отнасящи се за Средновековието ако не е и след онази по която писах на предварителния.За мен темата за Симеон е приятна и дава шанс и на тия като оня горния бот дето много знае да лафи но до този момент мълчеше като мишка да искарат добри оценки и да се борят редом до тия като мен дето бая не са спали.Но да ми лафи по тоя начин "некав недораслек" няма да търпя.А иначе да има и колеги които са у4или бая пове4е от 3-4 теми сред които е бил и Симеон но да не си кривим душата малко са.Задайте си въпроса колко от вас са очаквали две теми от средновековие на редовния една от които да е Симеон и не ми пишете 4е не сам прав.Интересно наистина щеше да бъде ако се бяха паднали (две теми от Нова история е доста пресилено дори за Су) но да кажем една от Възраждане и една от Нова и да видите как се влиза в предпочитани специалности с ист с оценка над 4.30
.На мен ми взеха и интервю след изпита единия от въпросите на журналистката беше не смятате ли че тези известни теми са нож с две остриета?(бях казал 4е падналите се теми са добри за писане и особено тази за Симеон. Отговора ми беше само статистиките ви ще дадат отг. на въпроса ви
.
Пс.Накрая ще завърша така: Честито на тези които са знаели една от двете или и двете теми и смятат че са писали доволно и правилно по тях(това ще си проличи по оценката накрая
.Имаше и на последния ред в 292 стая една двойка бот4ета дето бая си подсказваха дано да не се саднат накрая хах смешните ботове доста си копираха темите. Всеки с филма си ае . 
Пс.Накрая ще завърша така: Честито на тези които са знаели една от двете или и двете теми и смятат че са писали доволно и правилно по тях(това ще си проличи по оценката накрая
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Офф стига с тва Средновековието е лесно, Новата е трудна и тн... има теми, които ти харесват и които не ти харесват!!! Това е Важно! Трудно е да научиш нещо, което не ти допада! Не се получава!
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
Явно доста съм надценил нивото в този форум.......
Явно според вас, щом се оплаквам, аз съм някакъв, който не е направил нищо и сега ще има ниска оценка и го е яд...
За да разбия детските ви илюзии - аз на този изпит едва ли ще имам под 5.50, няма да крия, че дори очаквам 5,75+.Самохвалко съм и оптимист ? На предварителният имам 5,38 като се има напредвид,че Асеневци не я бях учил.
Защо се оплаквам, като ще имам висока оценка? Може би защотото не съм шибаняк, който мисли само за гъза си ? Аз можеш да имам над 5.50 на Стамболов, Конституцията, БРЦК и прочие, а голяма част от вас нямаше да имат и 3.00 на тези теми.И това е проблема и не само мой.Малоумници, които са учили 5 теми ще имат близки оценки, до хора, които са учили целият конспект - това е проблема.Сега разбирам ,че съм бил късметлия, че и вторият проверяващ не ми е писал 5.50, защото ако имах 5.50, нямаше да се явя на редовен и щях да треперя дали някакви сополанковци няма да имат като моята оценка.Проблемът ми е, че хората от предварителният с 5.50+ бяха ИЗЛЪГАНИ с тези теми, както и хора като мен, които са учили трудните теми, а не са си бъркали в носа като голяма част от вас
Явно според вас, щом се оплаквам, аз съм някакъв, който не е направил нищо и сега ще има ниска оценка и го е яд...
За да разбия детските ви илюзии - аз на този изпит едва ли ще имам под 5.50, няма да крия, че дори очаквам 5,75+.Самохвалко съм и оптимист ? На предварителният имам 5,38 като се има напредвид,че Асеневци не я бях учил.
Защо се оплаквам, като ще имам висока оценка? Може би защотото не съм шибаняк, който мисли само за гъза си ? Аз можеш да имам над 5.50 на Стамболов, Конституцията, БРЦК и прочие, а голяма част от вас нямаше да имат и 3.00 на тези теми.И това е проблема и не само мой.Малоумници, които са учили 5 теми ще имат близки оценки, до хора, които са учили целият конспект - това е проблема.Сега разбирам ,че съм бил късметлия, че и вторият проверяващ не ми е писал 5.50, защото ако имах 5.50, нямаше да се явя на редовен и щях да треперя дали някакви сополанковци няма да имат като моята оценка.Проблемът ми е, че хората от предварителният с 5.50+ бяха ИЗЛЪГАНИ с тези теми, както и хора като мен, които са учили трудните теми, а не са си бъркали в носа като голяма част от вас
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Който е учил макс 5 теми да си вдигне ръка!
Аз лично научих 12 теми.
Аз лично научих 12 теми.
- Avrora_Aur
- В началото бе словото
именноhappyswift написа:Явно доста съм надценил нивото в този форум.......
- Spursy
- От дъжд на вятър
Аз научих 2 . Айде коронясайте ме за "МАЛОУМНИК" на форума .O|OeHukc написа:Който е учил макс 5 теми да си вдигне ръка!![]()
![]()
![]()
Аз лично научих 12 теми.
Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. Мислиш си : “ Моето цвете е там някъде