Нда... тогама ще имаше много недоволни, но пък ние ше имахме 6Green`L.K. написа:Можеше и да имам шанс тогаваTHEZOGGO написа:Тюх, треаше да се падне нещо от новата история, малииии е те тогава да видите за ко иде реч ;п
КСК 2009 - История
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: КСК 2009 - История
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
Нямаше да има недоволни, а такива, които щяха да разберат, че с 2 седмици учене и 5 теми не се влиза в СУ 
- mihaela_a
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право-редовно
- Курс: първи
Аз някои от тези неща ги нямам,Кусан и каквото еChimera написа:Хах аз досега нямах представа, че има 2 битки при Катасирти, ОМГ![]()
Според мен при теб няма да го отчетат като кой знае каква грешка, а пък за останалото да не говорим - това са много дребни неща (: Аз като не съм споменала за Арпад и Кусан, не съм писала нито за Одрин, нито за Лампсак (въпреки че пообясних за Дарданелите...), абе изобщо пълна мъгла ми беше м/у Катасирти и качването на Лакапин, после м/у това и Пиги, както и от Пиги до мирния договор с византийците...
Изобщо не знаех как се стига от едното събитие до другото, за точни дати и последователност да не говорим, ама ги навързах по някакъв магически начин
Пък и си пофантазирах на моменти... На 2-3 пъти се чудих Симеон къде точно е на поход и все писах, че е пред стените на Цариград
Имам един-единствен извор - Наръшкия надпис, и май никакви цитати
За сръбските владетели писах накуп, в един параграф... И даже самите думи "Златен век" не фигурират в темата ми, въпреки че съм писала около половин страница за "Златния век"
Ама увода и заключението много си ги харесвам ПЪК
А темата ми е 7 листа и половина... Очаквам доста да ме поорежат за тези и други глупости
, но въпреки всичко гледам оптимистично на нещата
Във всеки случай дадох всичко от себе си и няма да се оплаквам... Каквото станало - станало, още малко и ще разберем (:
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
- xRainx
- Стенограф
ако имаше две теми от нова, паднали се на редовния, щеше да е доста забавно.
The storm is coming...

...let the Lord of Chaos reign.

Като си представя, че е било възможно, тръпки ме побиват
Освен ако поне едната не беше от общо 2те от Нова история, които що-годе знаех...
happyswift, защо си мислиш, че всички, които са се израдвали на темите, не са знаели нищо друго?...
mihaela_a, браво на теб (почувствах се глупава, докато ти четях поста...
) (:
За "Златния век" ми звучи обосновано, да, въпреки че най-вероятно не е необходимо... Според мен няма да те накажат, но пък може би няма и да има голяма тежест тази част... Абе не се коркай (:
happyswift, защо си мислиш, че всички, които са се израдвали на темите, не са знаели нищо друго?...
mihaela_a, браво на теб (почувствах се глупава, докато ти четях поста...
За "Златния век" ми звучи обосновано, да, въпреки че най-вероятно не е необходимо... Според мен няма да те накажат, но пък може би няма и да има голяма тежест тази част... Абе не се коркай (:
- danito_abv
- В началото бе словото
Знаете ли кога трябва да излезнат резултатите?
- xRainx
- Стенограф
а си представи бнзс-то и втора световна, те това ми беше мечтата още от предварителнияO|OeHukc написа:хипер забавно
The storm is coming...

-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
е Стамба 2 го предпочитам пред тия от дето се паднаха, но айде...
но 2СВ тъпа работа..особено като не си я чел

но 2СВ тъпа работа..особено като не си я чел
- xRainx
- Стенограф
аз и двете не съм ги чел особено, ама все пак, весело да е :Д
аайййде на таратора в жегата отиваме. еваласт на бирария Халбите, надеюмся!
аайййде на таратора в жегата отиваме. еваласт на бирария Халбите, надеюмся!
The storm is coming...

-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
а бе ти нищо не си чел, то се разбра...най-вече след предварителния
таратор..на тая жега по-добро от вода нЕма!
таратор..на тая жега по-добро от вода нЕма!
-
hahaf
- Да живей словото
- Специалност: Кръчмонавтика
Забелязвам неква омраза към хората, които отидоха със Средновековие, заложиха и спечелиха.
Ми да ви седнем на лицето....Средновековие вари ракия, който не му харесват темите да си стяга колана.Темите бяха песен.Който е малоумен да си вярва, че, видиш ли, на редовния ще има задължително НОВА ИСТОРИЯ (майна) или ВЪЗРАЖДАНЕ(майна), а средновековието е за предварителния - много поздрави...
Научете се да губите с достойнство, злета.Некой ореваха света как темите били ужасни, а писали 20 страници.Кво сте писали тогава - измислици ли...Злетариуси такива..
А критерийте може да са едни и същи, но може и да се затварят очите за някой дребни неща, но не винаги...
ПС. А ония дет много знае историята (happyswift) да каже кво пише от вътрешната страна на могилата на хан Омуртаг...
Ми да ви седнем на лицето....Средновековие вари ракия, който не му харесват темите да си стяга колана.Темите бяха песен.Който е малоумен да си вярва, че, видиш ли, на редовния ще има задължително НОВА ИСТОРИЯ (майна) или ВЪЗРАЖДАНЕ(майна), а средновековието е за предварителния - много поздрави...
Научете се да губите с достойнство, злета.Некой ореваха света как темите били ужасни, а писали 20 страници.Кво сте писали тогава - измислици ли...Злетариуси такива..
А критерийте може да са едни и същи, но може и да се затварят очите за някой дребни неща, но не винаги...
ПС. А ония дет много знае историята (happyswift) да каже кво пише от вътрешната страна на могилата на хан Омуртаг...
Повръщам върху гадните урунгели!
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТсклт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
- krinabs
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: връзки с обществеността
А аз се молех за това...Реших ,че поне една от тях ще има...Средновековие не погледнах , с което си орязах възможността за много хубави специалности , но изпитите по английски и журналистика са ми надежда...ScionOfStorm написа:ако имаше две теми от нова, паднали се на редовния, щеше да е доста забавно.
Така я бленувам тази журналистика...
Иначе темата не беше трудна , за който я е чел в близките 2-3 месеца
Успех и по-бързо да идват резултатите
Soulmates never die
Болните амбиции са лошо нещо...
наеш ли майна кое щеше да е забавно??Да се паднат две теми от нова история,дето има хора,които не са я пипнали да я учат и тогава да има ред сълзи,ред сополи и провалени усилия!Но хората са си прави средновековие на редовен изипит малко се очаква!Камо ли две теми с напълно сходен характер...hahaf написа:Забелязвам неква омраза към хората, които отидоха със Средновековие, заложиха и спечелиха.