Да.Anna-Molly написа:Нещо подиграваш ли ми се, а, а????Scorpion написа:Позагуби се добрият тон нещо... Мир и любов, мир и любов
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
КСК 2009 - История
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Re: КСК 2009 - История
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- Anna-Molly
- Пишеща машина
- Курс: първи
Scorpion написа:Да.Anna-Molly написа:Нещо подиграваш ли ми се, а, а????Scorpion написа:Позагуби се добрият тон нещо... Мир и любов, мир и любов
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много важно, аз пък мога да ти кажа, че съм супер яка
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
- Scorpion
- Легендарен флуудър
Възможно еAnna-Molly написа:Scorpion написа:Да.Anna-Molly написа:Нещо подиграваш ли ми се, а, а????Scorpion написа:Позагуби се добрият тон нещо... Мир и любов, мир и любов
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много важно, аз пък мога да ти кажа, че съм супер яка![]()
happyswift,
не си прав.. всичко което е встрани от фактологият се нарича анализ.. в повечето случай той е резултат от дългогодишни трудове на историографията.. а именно в заключението, оценката на управлението, би трябвало да обясниш критичната и романтическата оценка на Симеон в науката.. ако това не е анализиране..
не си прав.. всичко което е встрани от фактологият се нарича анализ.. в повечето случай той е резултат от дългогодишни трудове на историографията.. а именно в заключението, оценката на управлението, би трябвало да обясниш критичната и романтическата оценка на Симеон в науката.. ако това не е анализиране..
По убеждения софист.
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Тря да питаме стълбите на едно училище!Anna-Molly написа:Много важно, аз пък мога да ти кажа, че съм супер яка![]()
- Anna-Molly
- Пишеща машина
А е крайно възможно и да лъжа...

Ем Феникс, те може да не ти отговорят, ама мое питаш Сенките примерно, тя поне може да говори

Ем Феникс, те може да не ти отговорят, ама мое питаш Сенките примерно, тя поне може да говори
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
О да, МолитУ е мнооо яка, кърти, чисти и извозва, ако бях обратна щях да й скоча
А иначе не съм прочела "По пътя" защото трябваше да уча! о.О... Вервайте ми!
А иначе не съм прочела "По пътя" защото трябваше да уча! о.О... Вервайте ми!
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
- Scorpion
- Легендарен флуудър
Тя каза, че доста добре боравиш с езикаAnna-Molly написа:Ем Феникс, те може да не ти отговорят, ама мое питаш Сенките примерно, тя поне може да говори![]()
![]()
На тези, които онзи ден бяха на редовния, предлагам да прекарат следващите няколко дни, докато очакват оценките, в манастир, където всеки ден да отправят 10-ина молитви и да припалват по много свещички, в знак на благодарност към Всевишния за спуснатите благодатни теми. Иронията настрана - по-лесно не можеше да се падне
Уважавам труда на всеки, дори и на тези, които не са усвоили и 1/3 от конспекта, но това онзи ден беше нечувано. Не знам дали ще има завишени критерии за оценяване (то какви такива да има по тези теми, когато мнозинството ще се е справило и навярно ще трябва с лупа да търсят, защото на предварителния не малко добре подготвени хора се провалиха), но се надявам и открито настоявам за завишена строгост при оценяването, което ще бъде вид компенсация за хората с високите оценки на предварителния.
1968 - 1999 - 2008 - ?
- Scorpion
- Легендарен флуудър
И аз така викам, ама...gbog написа:Иронията настрана - по-лесно не можеше да се падне![]()
Ако ще има безразборен секс и рок ме пишете и мен в списъка...ShadowsInBlue написа:Хипарка такаваAnna-Molly написа:шшшш нещо се загуби добрия тон май![]()
мир и любов, мир и любов
![]()
![]()
Викам да си купим едно бусче, ще го боядисаме в зелено и с цветя, няма да се къпем, ще пушим ъ.. гинко-билоба и ще се върнем с няколко десетилетия назад
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
А невярващите що да правим?
Десертна
роза сега е време да дочетеш Керуак! Това твоето е хипарохулство!
Десертна
- Scorpion
- Легендарен флуудър
ОтидОха амортисьорите на бусаBatbayan написа:Ако ще има безразборен секс и рок ме пишете и мен в списъка...ShadowsInBlue написа:Хипарка такаваAnna-Molly написа:шшшш нещо се загуби добрия тон май![]()
мир и любов, мир и любов
![]()
![]()
Викам да си купим едно бусче, ще го боядисаме в зелено и с цветя, няма да се къпем, ще пушим ъ.. гинко-билоба и ще се върнем с няколко десетилетия назад
![]()
![]()
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
Батбаян - където сме ние с Ана Моли има всичко необходимо.. нищо, че сме чисти като момина сълза... две момини сълзи.. всъщност четири, защото имаме по две очи о.О
А иначе Феникс - да, ще я дочета.. ама май трябва да я почна отначало, щото вече не си спомням много много
А иначе Феникс - да, ще я дочета.. ама май трябва да я почна отначало, щото вече не си спомням много много
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ако сега седнеш да я зачетеш до 17-18 часа си я преполовила... Ням друга книга, която толкова бързо да съм чел!