КСК 2009 - История
Re: КСК 2009 - История
Не дей да шикалкавиш и да сменяш темата.Първо си кажи ти и после ще разискваме моите оценки. 
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
Сори сладур, но аз обичам конкретиката
Айде , с много любов
Айде , с много любов
Не очаквах да викаш сладур на мъж, но го отдавам на неортодоксалната ти сексуалната ориентация.
Иначе всъщност ти наистина си човек правещ се на интересен по форумите.Мислех, че си някой с когото можем да разискваме темата за Симеон , какво сме включили, какво не, а ти се правиш на препикано мушкато.Явно няма какво да си кажем повече.

Иначе всъщност ти наистина си човек правещ се на интересен по форумите.Мислех, че си някой с когото можем да разискваме темата за Симеон , какво сме включили, какво не, а ти се правиш на препикано мушкато.Явно няма какво да си кажем повече.
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
- happyswift
- Флъдзила
Щом казваш, бейби, ако така ти харесва повече
Аз не се правя на интересен - когато някой засегне темата какво знам по история, просто го приемам лично.Странно, но факт
Аз не се правя на интересен - когато някой засегне темата какво знам по история, просто го приемам лично.Странно, но факт
Не знам как хората могат да се оплакват от тези теми... То май каквито и да се бяха паднали, щеше да има куп недоволни. В крайна сметка всеки сам си е отговорен за това, което е направил, и не може да се твърди, че някой е прецакан или подведен... Никой не е казвал: "Нее, Средновековието не го учете, няма шанс да се падне..." И аз не съм го очаквала, но не ми се мисли какво щях да правя, ако се бяха паднали 2 теми от Нова история примерно... Но така или иначе никой друг нямаше да ми е виновен, както и сега, ако не изкарам достатъчно добра оценка.
Иначе писах за Симеон и пропуските си ги имам, но пък мисля, че от нас се иска по-скоро да покажем, че сме разбрали и осмислили въпроса, че можем да анализираме, а в никакъв случай, че сме назубрили материала и фактологията ни е тоолкова изрядна... Има време да се правим на свръх-знаещи (:
Иначе писах за Симеон и пропуските си ги имам, но пък мисля, че от нас се иска по-скоро да покажем, че сме разбрали и осмислили въпроса, че можем да анализираме, а в никакъв случай, че сме назубрили материала и фактологията ни е тоолкова изрядна... Има време да се правим на свръх-знаещи (:
Знаеш ти - дръжки знаеш...happyswift написа:Щом казваш, бейби, ако така ти харесва повече![]()
![]()
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
- happyswift
- Флъдзила
@Chimera
В темата за Симеон, единственият момент, в който можеш да покажеш "разбиране" е момента за Pax Bulgarika vs Pax Byzantia и причините, поради които Симеон предивява претенции за престола на василевса.Всичко друго си е просто фактология.Това е история, не философия.Темата се базира на 90% научени неща и 10% анализ....че май 10% е много
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Нда, аз се надявам да не оглеждат толкова изкъсо датите, а да обърнат внимание на мислещата част, анализите! Все пак от един анализ повече ще разберат какво сме научили, отколкото точните дати.Chimera написа:Не знам как хората могат да се оплакват от тези теми... То май каквито и да се бяха паднали, щеше да има куп недоволни. В крайна сметка всеки сам си е отговорен за това, което е направил, и не може да се твърди, че някой е прецакан или подведен... Никой не е казвал: "Нее, Средновековието не го учете, няма шанс да се падне..." И аз не съм го очаквала, но не ми се мисли какво щях да правя, ако се бяха паднали 2 теми от Нова история примерно... Но така или иначе никой друг нямаше да ми е виновен, както и сега, ако не изкарам достатъчно добра оценка.
Ей двамата любовници вие какво написахте...някой от вас искаше да разисква, ем давай!
- Anna-Molly
- Пишеща машина
- Курс: първи
шшшш нещо се загуби добрия тон май
мир и любов, мир и любов

Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Човече грешиш!happyswift написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@Chimera
В темата за Симеон, единственият момент, в който можеш да покажеш "разбиране" е момента за Pax Bulgarika vs Pax Byzantia и причините, поради които Симеон предивява претенции за престола на василевса.Всичко друго си е просто фактология.Това е история, не философия.Темата се базира на 90% научени неща и 10% анализ....че май 10% е много
Има няколко момента, след които се изисква доста анализ!
1-Избора на Борис
2-Расате
3-Смяна на престола
4-Първата война
5-втора война
6- смяната на престола, регентството
7-след Ахелой
8-превратите
9-целите : василевс на българи и гърци, превземана на Константинопол и тн
10-цялостна оценка на управлението - тук анализа е доста обширен, като се пише както за политиката, така и за "Златния век".
- happyswift
- Флъдзила
Можеш ли да ми кажеш, какво разбиране и "анализ" ще вкараш във всички тези неща ? Ти правиш ли разлика между "излагам научни тези" и "развивам свои тези" ?
Тук единствено заключението можеш да напишеш нещо свое лол
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
- Специалност: Право
Хипарка такаваAnna-Molly написа:шшшш нещо се загуби добрия тон май![]()
мир и любов, мир и любов
![]()
![]()
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Позагуби се добрият тон нещо... Мир и любов, мир и любов 
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Четеш различни научни тези, пишеш свой анализ!happyswift написа:Можеш ли да ми кажеш, какво разбиране и "анализ" ще вкараш във всички тези неща ? Ти правиш ли разлика между "излагам научни тези" и "развивам свои тези" ?
Сенкич нещо те е хванала хипарската вълна...аз пък днес си купих "Битниците"..тцтц кво пък ти говоря ти от една година не си прочела "По пътя"
- Anna-Molly
- Пишеща машина
Нещо подиграваш ли ми се, а, а????Scorpion написа:Позагуби се добрият тон нещо... Мир и любов, мир и любов
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...