СОЦИАЛНА ПЕДАГОГИКА
Модератори: Pisobella, The_Guide_Of_The_Student
Re: СОЦИАЛНА ПЕДАГОГИКА
Еми пожелавам ти успех с кандидатстването. Ако ще записваш колкото да си студент някъде, аз просто нямам какво да ти кажа повече. Дерзай.
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
явно изказването ми е прозвучало неточно
не ми е все едно къде и какво ще уча. аз не съм ходила на изпит,а мисля да кандидатствам само с матура и от възможностите,които имах избрах и записах само и единствено соц. педагогика,въпреки че балът може и да не ми стигне. а относно това,че мисля,че ще спаднат баловете.....така си се успокоявам:)
Не е толкова лоша специалността. Миналата година щях да орева света защо, по дяволите, съм я записала. Но година по-късно разбрах една малка частица от това, което представлява и предлага специалността. Така, че наистина ти пожелавам късмет и ни дръж в течение какво се случва около кандидатстването ти. 
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
благодаря,задължително ще пиша като излезат класиранията
.....остава само да чакаммм

Ние сме с теб.

-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ти кой курс си ?Prudence написа:Ние сме с теб.![]()

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Не знам кой се водя сега. Ама от октомври съм втори. 
-
sunLounger
- В началото бе словото
Тъй като миналата година не подадох никъде документи тая година реших да провера дали ще стане от мене студент...
1ви вариант: НБУ - компютърно-медийни технологии - OUT!
2ри вариант: СУ - журналистика - OUT!
3ти вариант: СУ - Библиотечно-информационни дейности или Социална педагогика - с бал 25.11 дали имам шансове или и тези да ги пиша "OUT!" и да мина към 4ти вариант...
1ви вариант: НБУ - компютърно-медийни технологии - OUT!
2ри вариант: СУ - журналистика - OUT!
3ти вариант: СУ - Библиотечно-информационни дейности или Социална педагогика - с бал 25.11 дали имам шансове или и тези да ги пиша "OUT!" и да мина към 4ти вариант...
За момче мисля, че си е доста реално.
не е приет на ПЪРВИ етап от калсиранетето !!!!
мммммм мин.
бал е 25.84.....моят е 24.42 дали изобщо имам имам някакъв шанс,макар и за трето:?
болезнено и дълго ше е чакането 
бал е 25.84.....моят е 24.42 дали изобщо имам имам някакъв шанс,макар и за трето:?
- kandidat_studentt
- Пишете, о, братя
- Специалност: Логопедия
- Курс: четвърти
Спокойно и аз съм така,моя бал е 24.50 и аз се чудя дали имам шанс и дали ще падне толкова..Направо ми се реве,ще се срина психическиesmeralda написа:не е приет на ПЪРВИ етап от калсиранетето !!!!мммммм мин.
бал е 25.84.....моят е 24.42 дали изобщо имам имам някакъв шанс,макар и за трето:?болезнено и дълго ше е чакането
"Най-голямото щастие в живота е увереността,че някой те обича.Заради това,че си такъв, какъвто си или въпреки това,че си точно такъв!"
ооо мн гадно:((( единствената ми надежда са думите на една позната,която твърди,че между 1-во и 2-ро класиране балът спадал драстично...но дали чак с единица и нещо.....
......
- kandidat_studentt
- Пишете, о, братя
То че спада,спада бала,но проблемът е друг..При мен пише,че са приели с 6-7 места отгоре..Примерно ако приемат 30 момичета,те са приели 36..И демек,аз мисля,че дори и на второ да падне бала,те вече като за запълнили местата? Единствената ни надежда е да се откажат повечето и да се запишат в други специалности,иначе не знам...
"Най-голямото щастие в живота е увереността,че някой те обича.Заради това,че си такъв, какъвто си или въпреки това,че си точно такъв!"
места 40 а приети 49.....много е странно. но не само тук е така. в приложна математика местата били 15,а на 1-во класиране били приели 30 души....?!! много е старанно тожа,с какжа цел се пражи не мога да си обясня 
Последно промяна от esmeralda на 04 Авг 2009, 13:10, променено общо 1 път.
- kandidat_studentt
- Пишете, о, братя
Мен така ми казаха,че просто имало доста хора с еднакъв бал...Обаче,ако не се откаже никой това значи ,че за нас няма никакъв шанс,поне така мисля..Щото няма логика..При 40 места,заети 49 и да има и на второ класиране приети,те са си запълнили местата вече...esmeralda написа:mesta 40 prieti 49mnogo e starnno da...qvno ima hora s ednakvi balove ili mojebi 6te priemat pove4e hora
no ne samo tuk e taka-v prilojna matematika imalo 15 mesta,a na purvo klasirane bili prieti 30 du6i...?!!