Може, може... Не ме подценявай.Плазмодий написа:Повече клишета не можа ли да наблъскаш в един постPrudence написа:Всяко поколение казва, че следващото след него е по-зле и т.н. Да речем, че и тук става така. "Старите" казват колко е било хубаво преди бла бла бла, а "новите" се бунтуват срещу системата.... Простотии... Някои хора не издържат на промяна. Според мен на форумът нищо му няма. Понякога може да прекаляваме с флууда, но някои теми (мнения) сякаш го изискват. Съжалявам ако съм обидила някого.Форума е и винаги ще бъде К Л О А К А за емоции
В какво се превърна форумът?
Re: В какво се превърна форумът?
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- proUSA
- Легендарен флуудър
- Специалност: Журналистика
- Курс: втори
гергана да си ходи
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Окей, ама не ме наричай хейтър. :Рallshallperish написа:Обоснови се, де.Norwegian Wood написа:О, какви фундаменталности се вихрят.
Във всеки случай съдържанието на темата като че ли добре отговаря на въпроса, поставен в нея....
Имаше едно дълго мнение на Смоукинг мирър към петата страница, към повечето пунктове на което се присъединявам, доста смислено е.
Не ме кефи, когато тримата с Кристо и Джуди сформирате яката тройка и почнете да обсъждате да си пишела ли ти във форума, или не, и да сме гласували ПРОТИВ, ако не те щем и не знам какво. Също и когато се опитваш да ни даваш насоки как да мислим, как да спасим света, България и форума. Не ми е приятно, когато двамата най-активни (ти и Кристо) подлагате на съмнение евентуалния личен живот на останалите потребители и почнете да се чудите кой какъв бил и кой кого нареждал. Има си чатове за тая работа.
В началото на темата разни хора се изказваха за форума, а вие тримата си придърпахте дискусията към това, пие ли си Джуди бирата, или не си я пие (или ти май това в друга тема го говореше, не съм сигурен), говори ли тя каквото мисли, или не, кой нареждал тебе и кой - Кристо и какво било съдържанието на постовете му, които били средно по 18 на ден, ама повечето били "обяснителни и обстоятелствени".
И за разлика от Джуди, предпочитам форумът да е клише и лекинко да тъпее. Клишетата са хубаво нещо, защото са утвърдени, доказани. И предпазват от изпростяване.
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
За другото, ок, ама защо ме определи като "най- активна" във форума 
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Бърза справка показва, че по брой мнения на ден само Бавария и Кристо те водят 
Не го очаквах от тебе. Предател си.proUSA написа:гергана да си ходи
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Господи, трябва да се застрелям тогава!Vaskes написа:Бърза справка показва, че по брой мнения на ден само Бавария и Кристо те водят
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Ние имаме много хляб да ядем, докато ги стигнем. 
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Така като гледам учите се от първоизточника
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Каквото и да означава това...
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Щом трябва... мен това не ме касае.allshallperish написа:Господи, трябва да се застрелям тогава!Vaskes написа:Бърза справка показва, че по брой мнения на ден само Бавария и Кристо те водят
Учуди се защо са те определили като един от най-активните потребители във форума - посочих ти причина.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Това, че ми е приятно да пиша във форума трябва ли да ме кара да се чувствам виновна? На който не му е приятно просто да не го прави. Вие се изкарахте, че насила ви кара някой.
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
то като гледам и моите мнение как растат тря се заколя значи!
обяснението е просто...мога да правя много неща едновременно..пък и влезна ли във форума няма начин да не се разпиша минимум 5 пъти!
обяснението е просто...мога да правя много неща едновременно..пък и влезна ли във форума няма начин да не се разпиша минимум 5 пъти!
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Хаха, чакай малко, не ми слагай думи в устатаallshallperish написа:Това, че ми е приятно да пиша във форума трябва ли да ме кара да се чувствам виновна? На който не му е приятно просто да не го прави. Вие се изкарахте, че насила ви кара някой.
А това, че сме се изкарали, че насила ни кара някой да пишем тук не знам въобще пък откъде ти хрумна :Р
Пък и ако по някакъв начин мислех, че си виновна с нещо за това, че пишеш доста във форума, то това значи да обвинявам още сума народ, не само теб
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Явно съм свикнала да ме обвиняват в този форум
.