школата на мвр
Модератори: svetlio.varna, Boromir
школата на мвр
някой ще кандидатства или кандидатствал ли е там? какви са нормативите на физическия тест и какви въпроси задават на психологическия?
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
знам, че психото е най-гаден...чувала съм какви ли не митове и легенди за него, но не знам колко са верни...миналата година една позната влезе там, но не спомена за някакви кой знае какви трудности при физическия и психото...а за редовния...квесторите сами ти дават да преписваш...така поне беше с моята позната на изпита по история де...за физическия...просто може би трябва да имаш някаква физическа подготовка, която да е малко над нормалното...а ако си тренирала нещои или пък тренираш, нямаш грижи 
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Аз съм кандидатствал там преди 2 години.
Изпитите са интересни.
1. Физически преглед:
- уши, нос, гърло, очи (тестове)
2. Психологически тест:
- 580 въпроса с отговор ДА или НЕ за 2 часа (мисля че бяха). Лесни са и интересни. От рода на "Броите ли плочките по тротоара" , "Сънувате ли секс" , "Вманиачава ли ви огъня" , "Обичате ли майка си" , Крали ли сте досега" , "Лъгали ли сте" и др. подобни
- Друг тест с въпроси от: Математика, Геометрия, Лексика (БЕ), Логика и др. подобни
Лесни са психо. изпитите. Минах ги първи и двата. Дори са прекалено интересни за да мислиш върху тях!
3. Физически изпит - СПОРТ:
- мъже:
- 100 м бягане
- скок от място
- Набирания (10)
- 800 м бягане
- коремни преси
жени:
- критериите са малко по-малки
4. Бълг. ез. и литература
- трудност на нивото на СУ или малко под него
5. История:
- трудност колкото на СУ: В МВР Академията държат много на Историята. Оценката се удвоява
Успех!!!
Изпитите са интересни.
1. Физически преглед:
- уши, нос, гърло, очи (тестове)
2. Психологически тест:
- 580 въпроса с отговор ДА или НЕ за 2 часа (мисля че бяха). Лесни са и интересни. От рода на "Броите ли плочките по тротоара" , "Сънувате ли секс" , "Вманиачава ли ви огъня" , "Обичате ли майка си" , Крали ли сте досега" , "Лъгали ли сте" и др. подобни
- Друг тест с въпроси от: Математика, Геометрия, Лексика (БЕ), Логика и др. подобни
Лесни са психо. изпитите. Минах ги първи и двата. Дори са прекалено интересни за да мислиш върху тях!
3. Физически изпит - СПОРТ:
- мъже:
- 100 м бягане
- скок от място
- Набирания (10)
- 800 м бягане
- коремни преси
жени:
- критериите са малко по-малки
4. Бълг. ез. и литература
- трудност на нивото на СУ или малко под него
5. История:
- трудност колкото на СУ: В МВР Академията държат много на Историята. Оценката се удвоява
Успех!!!
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"