Я по-полека, бе!? Кой претендира че е англичанин!?Redemption написа:хора... сериозно... вие не сте наред... силно се надявам да нямам нищо общо с едно 95% от вас "Англичани"
Подготовка за изпита по Английски език
- Master_of_Sin
- Живее, за да пише
- Специалност: Унгарска филология
- Курс: първи
Re: Подготовка за изпита по Английски език
I'll send you to your maker
I'll send you to your death
Death, nicely crucified...
Death, heads on stakes!
Death, heads on stakes!
-
hahaf
- Да живей словото
- Специалност: Кръчмонавтика
Аgainst тогава 
Повръщам върху гадните урунгели!
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТсклт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
- Redemption
- В началото бе словото
- Специалност: Международни отношения
ами ако не си забелязал/а, в страниците от изпита насам 3/4 от изписаното е в стил " аз съм много добър/добра по английски, изпитът е само формалност, а тези, които не са се справили най-вероятно са просто глупави и мързеливи...". да не говориме за редицата некомпетентни мнение за вероятни отговори, които просто изглеждат.. нереални. колкото и да гадаете, нито ще разберете какви са отговорите, нито каква е скалата за оценяване, а след 2 седмици ще видите оценка, нямаща нищо общо с действителността и определяща всичко останало, но не и знанията по английски/ друг език респективноMaster_of_Sin написа:Я по-полека, бе!? Кой претендира че е англичанин!?Redemption написа:хора... сериозно... вие не сте наред... силно се надявам да нямам нищо общо с едно 95% от вас "Англичани"![]()
- Master_of_Sin
- Живее, за да пише
Ми ок де ама недей да обиждаш всички - щото аз нито съм писала нищо в стил "аз съм много добра по английски!", нито пък съм правила разни догатки относно оценка.Redemption написа:ами ако не си забелязал/а, в страниците от изпита насам 3/4 от изписаното е в стил " аз съм много добър/добра по английски, изпитът е само формалност, а тези, които не са се справили най-вероятно са просто глупави и мързеливи...". да не говориме за редицата некомпетентни мнение за вероятни отговори, които просто изглеждат.. нереални. колкото и да гадаете, нито ще разберете какви са отговорите, нито каква е скалата за оценяване, а след 2 седмици ще видите оценка, нямаща нищо общо с действителността и определяща всичко останало, но не и знанията по английски/ друг език респективно
Death, heads on stakes!
Death, heads on stakes!
- Redemption
- В началото бе словото
добре, ти правиш специално изключение. не знам само защо зае веднага отбранителна позиция.. както и да е, темата и без това е достатъчно разводнена.
- deny_s
- Вазов
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
Хах и аз не смея да гадая колко ще имам.Ама каквото стане,важното е,че мина 
Трънлив и сляп е на живота ребусът,
на кръст разпъва нашите души.
Загубил всичко, не загубвай себе си -
единствено така ще го решиш!
на кръст разпъва нашите души.
Загубил всичко, не загубвай себе си -
единствено така ще го решиш!
+1Redemption написа:
ами ако не си забелязал/а, в страниците от изпита насам 3/4 от изписаното е в стил " аз съм много добър/добра по английски, изпитът е само формалност, а тези, които не са се справили най-вероятно са просто глупави и мързеливи...". да не говориме за редицата некомпетентни мнение за вероятни отговори, които просто изглеждат.. нереални. колкото и да гадаете, нито ще разберете какви са отговорите, нито каква е скалата за оценяване, а след 2 седмици ще видите оценка, нямаща нищо общо с действителността и определяща всичко останало, но не и знанията по английски/ друг език респективно
Напълно съм съгласна.
- Monkey D. Luffy
- Драскач
- Специалност: Висящ по дърветата
Това за майчиния език просто беше цитат от друг форум на човек и явно не си го прочел като хората така че не се нахвърляй.
It has been said something as small as the flutter of a butterfly's wing can ultimately cause a typhoon halfway around the world. - Chaos Theory

- britdamage
- Пишеща машина
- Специалност: Английска филология
- Курс: трети
Като те е толкова грижа да не ни засегнат нещо тука "форумните англичани", не си измивай ръцете с "аз догадки не правя"Master_of_Sin написа:Ми ок де ама недей да обиждаш всички - щото аз нито съм писала нищо в стил "аз съм много добра по английски!", нито пък съм правила разни догатки относно оценка.Redemption написа:ами ако не си забелязал/а, в страниците от изпита насам 3/4 от изписаното е в стил " аз съм много добър/добра по английски, изпитът е само формалност, а тези, които не са се справили най-вероятно са просто глупави и мързеливи...". да не говориме за редицата некомпетентни мнение за вероятни отговори, които просто изглеждат.. нереални. колкото и да гадаете, нито ще разберете какви са отговорите, нито каква е скалата за оценяване, а след 2 седмици ще видите оценка, нямаща нищо общо с действителността и определяща всичко останало, но не и знанията по английски/ друг език респективно
На мен лично ми е готино да си обсъждам и да си спорим за вероятните отговори, заради самият спор.Това, което зависеше от нас свърши на 14 юли около 12h.
Не си образувайте нерви...relax, take it easyyyy
Водата също би могла да се измие.
- Redemption
- В началото бе словото
ами всъщност беше далечна препратка към книгата на Bill Bryson "The mother tongue" http://www.amazon.com/Mother-Tongue-Bil ... 0380715430 ама надали някой от филолозите тук я е чел.. а за другия форум.. повярвай ми, далеч не си прекарвам живота във форуми, за разлика от някои други...Monkey D. Luffy написа:Това за майчиния език просто беше цитат от друг форум на човек и явно не си го прочел като хората така че не се нахвърляй.
- Master_of_Sin
- Живее, за да пише
И вашето е още по-смешно, това че обсъждате нон -стоп кой кви грешки е направил е наистина смешно така че не ми ги говори тия за смешните неща... нещо ти куца чувството за хумор.britdamage написа:не си измивай ръцете с "аз догадки не правя"I don't give shit, но изглежда много смешно отстрани.
Death, heads on stakes!
Death, heads on stakes!
- arthaz
- Драскач
- Обратна връзка:
хора, я вземете се успокойте малко 
Elämää täytyy rakastaa ^^
А аз не виждам какъв е проблема да се коментира изпита и кой какво и къде е написал. Да, не е реален показател за оценката, но няма нищо лошо в това.
И да, има хора, които владеят английски достатъчно добре, за да кажат, че изпитът е бил лесен - изпитът не е невземаем все пак. И да, има хора, които пишат по-грамотно на чужд език отколкото на майчиния си, макар и това да е тъжна действиетлност.
И съответно дай този изпит на някой, на когото английският му е майчин език и най-вероятно няма да го издържи и наполовина толкова добре, колкото някои от явяващите се. Факт е. Не защото той не знае майчиния си език, а защото не го е учил като чужд език с всичките му граматични правила, тънкости и особености.
Ако отговорите, които сте дали са различни от тези на масовата част, не си го изкарвайте на останалите. А ако са същите (дори и да не са верни) пак човек може да се поуспокои (макар и с това, че не само той се е омазал).
И да, има хора, които владеят английски достатъчно добре, за да кажат, че изпитът е бил лесен - изпитът не е невземаем все пак. И да, има хора, които пишат по-грамотно на чужд език отколкото на майчиния си, макар и това да е тъжна действиетлност.
Да - изпитът не е напълно обективно явление за определяне на знанията на даден индивид. Той е по-скоро там, за да може да се прецени, доколко въпросният индивид може да се справя с изучаването на чужд език (след като това най-вероятно ще последва в специалността, която е била избрана от него), как може да се справя в изпитна(напрегната) ситуация и тн. Но не разбирам, защо си мислиш, че всички, които пишат тук са дали грешни отговори и ще имат ниски оценки? Съдейки по-миналата година, когато 10/15/20 човека обсъждат, верните отговори излизат наяве. Поне за теста с доста голяма точност можеш да прецениш какво си направил, ако си спомняш отговорите, които си дал. Аз миналата година го направих, бях си спокойна през тези 2 седмици, които чакахме и накрая получих оценката, за която се бях борила.Redemption написа:да не говориме за редицата некомпетентни мнение за вероятни отговори, които просто изглеждат.. нереални. колкото и да гадаете, нито ще разберете какви са отговорите, нито каква е скалата за оценяване, а след 2 седмици ще видите оценка, нямаща нищо общо с действителността и определяща всичко останало, но не и знанията по английски/ друг език респективнo
Ако отговорите, които сте дали са различни от тези на масовата част, не си го изкарвайте на останалите. А ако са същите (дори и да не са верни) пак човек може да се поуспокои (макар и с това, че не само той се е омазал).
- nmlss
- В началото бе словото
Напълно съм съгласна. Винаги, всяка година, във всяка тема в този форум се намира някакъв, който да каже колко са тъпи всички останали и колко безсмислено било сравняването и как всички сме "злета" защото сме решили да напишем как сме се справили. Честно казано, писва ми малко от цялата тая омраза из форумите. Ако не ви понася, можете да си посетите всяка друга тема. В момента темата се разводнява именно от вас. Точно в тази не се сещам какво друго може да се пише. Или смятате, че интелигентните хора в тази тема би трябвало да спорят кой изпит показва истинските знания по английски - SAT или TOEFL?Megera написа:А аз не виждам какъв е проблема да се коментира изпита и кой какво и къде е написал. Да, не е реален показател за оценката, но няма нищо лошо в това.
И да, има хора, които владеят английски достатъчно добре, за да кажат, че изпитът е бил лесен - изпитът не е невземаем все пак. И да, има хора, които пишат по-грамотно на чужд език отколкото на майчиния си, макар и това да е тъжна действиетлност.И съответно дай този изпит на някой, на когото английският му е майчин език и най-вероятно няма да го издържи и наполовина толкова добре, колкото някои от явяващите се. Факт е. Не защото той не знае майчиния си език, а защото не го е учил като чужд език с всичките му граматични правила, тънкости и особености.
Да - изпитът не е напълно обективно явление за определяне на знанията на даден индивид. Той е по-скоро там, за да може да се прецени, доколко въпросният индивид може да се справя с изучаването на чужд език (след като това най-вероятно ще последва в специалността, която е била избрана от него), как може да се справя в изпитна(напрегната) ситуация и тн. Но не разбирам, защо си мислиш, че всички, които пишат тук са дали грешни отговори и ще имат ниски оценки? Съдейки по-миналата година, когато 10/15/20 човека обсъждат, верните отговори излизат наяве. Поне за теста с доста голяма точност можеш да прецениш какво си направил, ако си спомняш отговорите, които си дал. Аз миналата година го направих, бях си спокойна през тези 2 седмици, които чакахме и накрая получих оценката, за която се бях борила.Redemption написа:да не говориме за редицата некомпетентни мнение за вероятни отговори, които просто изглеждат.. нереални. колкото и да гадаете, нито ще разберете какви са отговорите, нито каква е скалата за оценяване, а след 2 седмици ще видите оценка, нямаща нищо общо с действителността и определяща всичко останало, но не и знанията по английски/ друг език респективнo
Аман от псевдо-интелектуалци, които са "над тези простотии".
I on facebook suddenly
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... ef=profile
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... ef=profile
- xRainx
- Стенограф
искам яко бой.
иначе хейт за всички, естествено {}
иначе хейт за всички, естествено {}
The storm is coming...