Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Etiainen написа:Да, естествено, сега жените сме виновни за това колко сме 'зле' :]
Незнам аз кой е зле, само знам, че ако не бяхте яли шибаната ябълка нямаше да се готвя за изпити, а щях да си пия виното в рая и да пикая по колелото на св. петър
Повръщам върху гадните урунгели!
склт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
Абе чуждите филологии са си супер специалности според мен. Убедена съм, че един човек, владеещ добре език, който масата не владее, ще успее. Е, сега ако ти самия не ставаш и тази специалност не е а теб, много ясно, че няма да се реализираш, но това се отнася не само за филологиите.
1 Право редовно
2 Право задочно
3 История редовно
4 История задочно
5 Философия редовно
6 Философия задочно
7 Психология редовно
8 Политология редовно
9 Минало и съвремие на Югоизточна Европа редовно
10 Социология редовно
11 Културология редовно
Въобще не знам защо писах философия, като се колебая между МСЮЕ, История и Политология...супер логика..
А за правото..то е ясно, че нещата уйдоха (:
И в последния миг
Се надигна вълна
И се разнесе крясък
"Напред, земя!" Facebook
Философия приемат и с матура и затова миналата година балът й беше много висок, по-висок и от на политологията, културологията и социологията, а задочно беше дори по-висок от редовно, над 27 и за момчета, и за момичета. Така че ако имаш по-нисък бал може и да не те приемат философия, спокойно.
Социология с изпит по език
Социология с изпит по философия - излязоха преди 2 дни резултатите и съм приета
Политология
Културология - 28.40 ми е бала за тва
Немска филология
Само изпита по немски остана и вече е само въпрос на чест
Аз се чудя какво се учи 4 години в право, че всички са се юрнали натам, но дори и да им изчета целия учебен план предмет по предмет, пак ще ми е Тъмна Индия
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.