КСК 2009 - История

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
Аватар
deny_s
Вазов
Специалност: Публична администрация
Курс: втори

Re: КСК 2009 - История

Мнение от deny_s »

Anichkaa написа:Дени,ти си незаменима :) А и тя доста бързо предаде,искала да учи в Благоевград :D
Нека,нека. :mrgreen:
Трънлив и сляп е на живота ребусът,
на кръст разпъва нашите души.
Загубил всичко, не загубвай себе си -
единствено така ще го решиш!
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

Anichkaa написа:Дени,ти си незаменима :) А и тя доста бързо предаде,искала да учи в Благоевград :D
Кой иска да учи в ЮЗУ?
Аватар
Anichkaa
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Anichkaa »

Аз нямам ли си име,че така нагло ме цитираш само :mrgreen: Казва се Ивон и е от Банкя или село край Банкя,бе разбрах добре.А ти що не наминеш към скайп :roll: :mrgreen:
Аватар
iliyana_blg
Да живей словото
Специалност: Балканистика

Мнение от iliyana_blg »

Оле, тука последните страници много хора са ги обързнали в стил "Искрено и лично".
"Ама моля Ви, кажете ми, справедливо ли е така?! Не трябваше така да става, това не беше очаквано, това беше трудно, не не някой е научил една тема и влиза, а пък аз няма да мога..."
Какво ще рече очаквана и неочаквана тема?! Вие сте си направили някакви си ваши изводи, че ще се падне нещо си и като не стане така, темата била неочаквана. При положение, че на предварителния контролна тема беше Втората световна/тема, падала се миналата година/, мислите ли, че от СУ се съобразяват с това кога последно темата е давана и дали е очаквана или не?!
Освен това, контролните теми ясно показват, че са били включени всички раздели. Чиста проба късмет си е това, че се паднаха две теми от най-лесния раздел.
Най-смешно ми е това, че ако бяха две трудни според много хора теми от раздел Нова история/примерно Балкански и БЗНС/, пак щяхте да се оплаквате...
А и няой беше написал, че нашето кандидатстване с тези теми е смешно на фона на темите от миналата година, което е супер глупаво изказване. То по тази логика пък миналогодишният изпит по БЕЛ е бил смешен в сравнение с тазгодишния. Все пак Вазов е в пъти по-лесен и от Смирненски, и от Дебелянов! Всичко е шанс, темите са в конспеката и е нормално понякога да се падат по-трудни, а друг път по-лесни неща...

Единствено за Green ми стана много мъчно. :cry: Много кофти, мацка, дано имаш късмет за НБУ!
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

Е та да, миналата година бяха идеални темите: Априлското и Аспарух, егати, щом аз тогава изкарах 4.65! :mrgreen: А на редовния Раковски...леле идеална тема!

Това е според мен... както казах по-горе, всеки е силен в различен период, не става при всички да си! Ясно е, нали? :wink:
Аватар
Ангелка
От дъжд на вятър
Специалност: Психология
Курс: първи

Мнение от Ангелка »

Абе не е по темата,ама се зачудих как така Смирненски е по-сложен от Вазов...
Like living dead, we'll never die...
Аватар
Spursy
От дъжд на вятър

Мнение от Spursy »

Ангелка написа:Абе не е по темата,ама се зачудих как така Смирненски е по-сложен от Вазов...
За всеки си е различно.. на мен Вазов ми е с пъти по труден от Смирненски..
Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. Мислиш си : “ Моето цвете е там някъде
Аватар
Amberglow
Паисий

Мнение от Amberglow »

А кога приблизително трябва да излязат резултатите? ;о
Take my ego for a ride,
  • 'Cause there's nobody by my side.
hahaf
Да живей словото
Специалност: Кръчмонавтика

Мнение от hahaf »

Някой хора май си нямат работа..

Темите не се знаят предварително, кои ще се паднат де, вече който има връзка, посещава консултации и прочее може да разбере, кои теми от даден период са ВКЛЮЧЕНИ.

Вие неразбрахте ли, че хората си водят курсове, лично аз бях на такъв курс, който се провежда само в София и Бургас (преди време щяха да откриват филиал на СУ в БС, но не стана и като компенсация историците водят курсове там).Да на мен ми водеха лекции преподавателите от СУ, В.Арнаудов, П.Митев, доц.Донков и др.

Мислите ли, че не са разяснявали за темите, та те ни ги диктуваха.Хората не са шлосери, а доценти.Начинът да се разбере кои са "техни хора", аджеба техни клиенти, е стилът на писане.Както ти диктуват темата, така и я учиш.Като я научиш по една структура, стил и събития в последствие така би я и възпроизвел.А хората си познават конспекта, не мислите ли.

Така, че съветът ми е всички да си вземат мнение за изпитите и просто да не се отказват.Да СУ далеч не е това, което беше, далеч не предлага това, което хората очакват след полагането 1-2 год. кампания.Да, но името продава, научете го.Името седи, хората, които завършват са най-добрата визитна картичка на един университет.
Повръщам върху гадните урунгели!
склт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТ
Аватар
Ангелка
От дъжд на вятър

Мнение от Ангелка »

Spursy написа:
Ангелка написа:Абе не е по темата,ама се зачудих как така Смирненски е по-сложен от Вазов...
Абе за вски е различно ама като минимум ако тръгнем да сравняваме обемността на творчеството леко Смирненски да е по-тегав от Вазов...Имам предвид,че и аз съм на мнение,че Вазов е по-сложен :)
Аватар
iliyana_blg
Да живей словото

Мнение от iliyana_blg »

Ангелка написа:
Spursy написа:
Абе за вски е различно ама като минимум ако тръгнем да сравняваме обемността на творчеството леко Смирненски да е по-тегав от Вазов...Имам предвид,че и аз съм на мнение,че Вазов е по-сложен :)
Съдейки по обема, да, съгласна съм. Съдейки по съдържанието обаче, не, не съм съгласна.
Не ме разбирайте погрешно, на мен Смирненски ми е абсолютен фаворит от конспекта, не казвам, че е сложен, но на фона на Вазов е. Нищо против Патриарха, но той си казва всичко черно на бяло, няма какво да се чудиш. Идеите са ясно заявени във всяка една от творбите му. Да не говорим, че темите на творбите му, еключени в конспеката са сходни.
Аватар
Ангелка
От дъжд на вятър

Мнение от Ангелка »

iliyana_blg написа:
Ангелка написа:
Spursy написа:
Съдейки по обема, да, съгласна съм. Съдейки по съдържанието обаче, не, не съм съгласна.
Не ме разбирайте погрешно, на мен Смирненски ми е абсолютен фаворит от конспекта, не казвам, че е сложен, но на фона на Вазов е. Нищо против Патриарха, но той си казва всичко черно на бяло, няма какво да се чудиш. Идеите са ясно заявени във всяка една от творбите му. Да не говорим, че темите на творбите му, еключени в конспеката са сходни.
Не е тука мястото да го обсъждаме това :) Аз си запазвам правото да не съм съгласна :)
hahaf
Да живей словото
Специалност: Кръчмонавтика

Мнение от hahaf »

Off

Темата е друга , да го еба...
Повръщам върху гадните урунгели!
склт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТ
Аватар
Spursy
От дъжд на вятър

Мнение от Spursy »

Стига ебал... не ни подирай :lol: :lol:
Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. Мислиш си : “ Моето цвете е там някъде
Аватар
iliyana_blg
Да живей словото

Мнение от iliyana_blg »

Ангелка написа:
iliyana_blg написа:
Ангелка написа:
Spursy написа:
Не е тука мястото да го обсъждаме това :) Аз си запазвам правото да не съм съгласна :)
Разни хора, разни идеали :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”