Онлайн персонална информация

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
FOr da GaME*
В началото бе словото
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Онлайн персонална информация

Мнение от FOr da GaME* »

Добър ден. В момента кандидатствам в СУ (ФМИ). Вчера излязоха оценките от Математика 1 и балът и тъй като е по-висока оценката от досегашната ми балът ми за специалностите беше пресметнат наново. Обаче балът който пише в сайта ми е с 25 стотни по-висок отколкото би трябвало да е (Матем дипл + физика дипл + изпит Х 3).
И преди това бях забелязал, че с по-ниската оценка балът беше сметнат с 25 стотни повече.

Та въпроса ми е дали това е грешка в системата или е някакъв бонус, тъй като кандидатствам във ФМИ, а идвам от МГ, където съм учил профилирано математика и информатика, и имам 6,00 на матурата по математика. Чудех се дали това не е причината за по-висок бал или грешка.

Също така ми е известно, че не само на мен ми се е случило това. Един съученик също има бонус. А един приятел, който не е от МГ няма. Но очевидно не съм единичен случай.
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър
Специалност: икономика (+английски)
Курс: семестриално завършил

Re: Онлайн персонална информация

Мнение от Etiainen »

Най-вероятно е временна грешка, по някое време ще я оправят.
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D
gletcher
Постоянно присъствие

Мнение от gletcher »

често правят грешки, спокойно

на мен балът ми беше написан 27,97 :shock: а е дооооста по-малко за съжаление :lol:
kyovchev
В началото бе словото

Мнение от kyovchev »

Според мен взимат по-високата от двете оценки: матура по математика, диплома-математика.
Аватар
marrriq
Пишете, о, братя

Мнение от marrriq »

ако имаш по-малко от 6.00 в дипломата по математика, т.е. 5.75 най-вероятно, са ти взели по-високата оценка от матурата :) но по-възможно е да е временен проблемът
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър
Специалност: икономика (+английски)
Курс: семестриално завършил

Мнение от Etiainen »

kyovchev написа:Според мен взимат по-високата от двете оценки: матура по математика, диплома-математика.
Не според теб, ами направо си е така. :wink:
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D
FOr da GaME*
В началото бе словото

Мнение от FOr da GaME* »

T.e да разбирам че балът ми е коректен. Тъй като наистина матурата ми е 6.00 по мат , а от дипломата е 5,75. Аз мислех, че взимат дипломата. :) Благодаря ви за уточнението!
svd
От дъжд на вятър
Специалност: Международни отношения

Мнение от svd »

Вземат по-високото , така че споко :D
kyovchev
В началото бе словото

Мнение от kyovchev »

Честито на печелившите! Това означава все пак за някой е имало някаква полза от матурите. :cheers:
Аватар
krinabs
Танцуващия с клавиатури
Специалност: връзки с обществеността

Мнение от krinabs »

Да , честито на вече приетите!Наистина ,макар и необяснимо за мен самата много се радвам за вас - напълно искрено и развълнувано! :) :shock: :shock: :shock: :mrgreen: :salute: Защо не зная , но мечтая да ви послевам към СУ! :lol:
Съдейки по изключително слобите резултати , които очаквам :oops: :cry: , малките шансове да ме приемат там , където искам (ако е другаде няма да уча) :pale: не зная как така съм толкова превъзбудена и с такъв завиден оптимизъм! :cry:

Та , нека престъпя по същество!
И аз установих , че нещичко в мята персонална информация не ми е ясно! :roll: :scratch:
Положила съм изпити , чиито резултати още не са излезли(очаква се едва след 10 дена най-рано да плача)!Обаче в персоналната ми информация някои от посочените от мен специалности са в одебелен шрифт! :shock: тЪрсих каква ли не логика)че се образувани с оценка от матура посочените балове , които са ми изчислени...),но до отговор ен стигнах понеже някои от одебелените специалности с посочен бал срещу тях не са с матура вместо приемен изпит!!! :roll: :wink: :!: :?: Та , чудех се дали това пак е грешка(най-вероятно)!

Сметнатият бал доста ме устройва в интерес на истината и ми дава такиииииива едни надежди , че сега като ги разбиете :lol: !

Предварително се извинявам за загубеното ви от мен време иви пбагодаря за евентуалните отговори!

Незабравимо лято желая на заслужилите , а на тези като мен , които все пак много искат да УЧАТ(защото има и доста кандидатстуденти ,които забравят този елемент от студентството) късмет и дано се видим на есен! :salute: :rr: :cheers: И Стискайте палци!
Soulmates never die
FOr da GaME*
В началото бе словото

Мнение от FOr da GaME* »

kyovchev написа:Честито на печелившите! Това означава все пак за някой е имало някаква полза от матурите. :cheers:
Впрочем доста приятно се изненадох от този факт наистина :). Поне имаше някаква полза от това, че се занимавах стази матура (2 часа изгубени от живота ми без причина :lol: ).

Сега остана да се надявам, че 28 бал стига за Комп. Науки ;).

krinabs ако си кажеш оценките може да ти помогнат. Идеята е че матурата се ползва вместо оценката по-дипломата, а не вместо изпит. (Което за мен е положителното в цялата работа).
Аватар
krinabs
Танцуващия с клавиатури
Специалност: връзки с обществеността

Мнение от krinabs »

Ще ти пиша на ЛС , за да не се спами тука...макар ,че надали мижеш да ми помогнеш и ще ти губя времето с неща ,които най-малко те вълнуват(доре тук вълнуват е пресилена дума)!
Soulmates never die
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

FOr da GaME* написа:Един съученик също има бонус.
Бонуси чакат.
Че и нагли, бе :evil:
Изображение
Kulovcho

Мнение от Kulovcho »

kyovchev написа:Честито на печелившите! Това означава все пак за някой е имало някаква полза от матурите. :cheers:
Аз мога да претендирам да съм най-фрапантния случай. :lol: От четирите години по БЕЛ имам 4.25, а на матурите имах 5.86. Сам смятай колко ми се е вдигнал балът за правото. :twisted: :twisted: :twisted:
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”