Нека,нека.Anichkaa написа:Дени,ти си незаменимаА и тя доста бързо предаде,искала да учи в Благоевград
![]()
КСК 2009 - История
- deny_s
- Вазов
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
Re: КСК 2009 - История
Трънлив и сляп е на живота ребусът,
на кръст разпъва нашите души.
Загубил всичко, не загубвай себе си -
единствено така ще го решиш!
на кръст разпъва нашите души.
Загубил всичко, не загубвай себе си -
единствено така ще го решиш!
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Кой иска да учи в ЮЗУ?Anichkaa написа:Дени,ти си незаменимаА и тя доста бързо предаде,искала да учи в Благоевград
![]()
- Anichkaa
- Танцуващия с клавиатури
Аз нямам ли си име,че така нагло ме цитираш само
Казва се Ивон и е от Банкя или село край Банкя,бе разбрах добре.А ти що не наминеш към скайп
- iliyana_blg
- Да живей словото
- Специалност: Балканистика
Оле, тука последните страници много хора са ги обързнали в стил "Искрено и лично".
"Ама моля Ви, кажете ми, справедливо ли е така?! Не трябваше така да става, това не беше очаквано, това беше трудно, не не някой е научил една тема и влиза, а пък аз няма да мога..."
Какво ще рече очаквана и неочаквана тема?! Вие сте си направили някакви си ваши изводи, че ще се падне нещо си и като не стане така, темата била неочаквана. При положение, че на предварителния контролна тема беше Втората световна/тема, падала се миналата година/, мислите ли, че от СУ се съобразяват с това кога последно темата е давана и дали е очаквана или не?!
Освен това, контролните теми ясно показват, че са били включени всички раздели. Чиста проба късмет си е това, че се паднаха две теми от най-лесния раздел.
Най-смешно ми е това, че ако бяха две трудни според много хора теми от раздел Нова история/примерно Балкански и БЗНС/, пак щяхте да се оплаквате...
А и няой беше написал, че нашето кандидатстване с тези теми е смешно на фона на темите от миналата година, което е супер глупаво изказване. То по тази логика пък миналогодишният изпит по БЕЛ е бил смешен в сравнение с тазгодишния. Все пак Вазов е в пъти по-лесен и от Смирненски, и от Дебелянов! Всичко е шанс, темите са в конспеката и е нормално понякога да се падат по-трудни, а друг път по-лесни неща...
Единствено за Green ми стана много мъчно.
Много кофти, мацка, дано имаш късмет за НБУ!
"Ама моля Ви, кажете ми, справедливо ли е така?! Не трябваше така да става, това не беше очаквано, това беше трудно, не не някой е научил една тема и влиза, а пък аз няма да мога..."
Какво ще рече очаквана и неочаквана тема?! Вие сте си направили някакви си ваши изводи, че ще се падне нещо си и като не стане така, темата била неочаквана. При положение, че на предварителния контролна тема беше Втората световна/тема, падала се миналата година/, мислите ли, че от СУ се съобразяват с това кога последно темата е давана и дали е очаквана или не?!
Освен това, контролните теми ясно показват, че са били включени всички раздели. Чиста проба късмет си е това, че се паднаха две теми от най-лесния раздел.
Най-смешно ми е това, че ако бяха две трудни според много хора теми от раздел Нова история/примерно Балкански и БЗНС/, пак щяхте да се оплаквате...
А и няой беше написал, че нашето кандидатстване с тези теми е смешно на фона на темите от миналата година, което е супер глупаво изказване. То по тази логика пък миналогодишният изпит по БЕЛ е бил смешен в сравнение с тазгодишния. Все пак Вазов е в пъти по-лесен и от Смирненски, и от Дебелянов! Всичко е шанс, темите са в конспеката и е нормално понякога да се падат по-трудни, а друг път по-лесни неща...
Единствено за Green ми стана много мъчно.
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Обратна връзка:
Е та да, миналата година бяха идеални темите: Априлското и Аспарух, егати, щом аз тогава изкарах 4.65!
А на редовния Раковски...леле идеална тема!
Това е според мен... както казах по-горе, всеки е силен в различен период, не става при всички да си! Ясно е, нали?
Това е според мен... както казах по-горе, всеки е силен в различен период, не става при всички да си! Ясно е, нали?
- Ангелка
- От дъжд на вятър
- Специалност: Психология
- Курс: първи
Абе не е по темата,ама се зачудих как така Смирненски е по-сложен от Вазов...
Like living dead, we'll never die...
- Spursy
- От дъжд на вятър
За всеки си е различно.. на мен Вазов ми е с пъти по труден от Смирненски..Ангелка написа:Абе не е по темата,ама се зачудих как така Смирненски е по-сложен от Вазов...
Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. Мислиш си : “ Моето цвете е там някъде
А кога приблизително трябва да излязат резултатите? ;о
Take my ego for a ride,
- 'Cause there's nobody by my side.
-
hahaf
- Да живей словото
- Специалност: Кръчмонавтика
Някой хора май си нямат работа..
Темите не се знаят предварително, кои ще се паднат де, вече който има връзка, посещава консултации и прочее може да разбере, кои теми от даден период са ВКЛЮЧЕНИ.
Вие неразбрахте ли, че хората си водят курсове, лично аз бях на такъв курс, който се провежда само в София и Бургас (преди време щяха да откриват филиал на СУ в БС, но не стана и като компенсация историците водят курсове там).Да на мен ми водеха лекции преподавателите от СУ, В.Арнаудов, П.Митев, доц.Донков и др.
Мислите ли, че не са разяснявали за темите, та те ни ги диктуваха.Хората не са шлосери, а доценти.Начинът да се разбере кои са "техни хора", аджеба техни клиенти, е стилът на писане.Както ти диктуват темата, така и я учиш.Като я научиш по една структура, стил и събития в последствие така би я и възпроизвел.А хората си познават конспекта, не мислите ли.
Така, че съветът ми е всички да си вземат мнение за изпитите и просто да не се отказват.Да СУ далеч не е това, което беше, далеч не предлага това, което хората очакват след полагането 1-2 год. кампания.Да, но името продава, научете го.Името седи, хората, които завършват са най-добрата визитна картичка на един университет.
Темите не се знаят предварително, кои ще се паднат де, вече който има връзка, посещава консултации и прочее може да разбере, кои теми от даден период са ВКЛЮЧЕНИ.
Вие неразбрахте ли, че хората си водят курсове, лично аз бях на такъв курс, който се провежда само в София и Бургас (преди време щяха да откриват филиал на СУ в БС, но не стана и като компенсация историците водят курсове там).Да на мен ми водеха лекции преподавателите от СУ, В.Арнаудов, П.Митев, доц.Донков и др.
Мислите ли, че не са разяснявали за темите, та те ни ги диктуваха.Хората не са шлосери, а доценти.Начинът да се разбере кои са "техни хора", аджеба техни клиенти, е стилът на писане.Както ти диктуват темата, така и я учиш.Като я научиш по една структура, стил и събития в последствие така би я и възпроизвел.А хората си познават конспекта, не мислите ли.
Така, че съветът ми е всички да си вземат мнение за изпитите и просто да не се отказват.Да СУ далеч не е това, което беше, далеч не предлага това, което хората очакват след полагането 1-2 год. кампания.Да, но името продава, научете го.Името седи, хората, които завършват са най-добрата визитна картичка на един университет.
Повръщам върху гадните урунгели!
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТсклт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
- Ангелка
- От дъжд на вятър
Абе за вски е различно ама като минимум ако тръгнем да сравняваме обемността на творчеството леко Смирненски да е по-тегав от Вазов...Имам предвид,че и аз съм на мнение,че Вазов е по-сложенSpursy написа:За всеки си е различно.. на мен Вазов ми е с пъти по труден от Смирненски..Ангелка написа:Абе не е по темата,ама се зачудих как така Смирненски е по-сложен от Вазов...
- iliyana_blg
- Да живей словото
Съдейки по обема, да, съгласна съм. Съдейки по съдържанието обаче, не, не съм съгласна.Ангелка написа:Абе за вски е различно ама като минимум ако тръгнем да сравняваме обемността на творчеството леко Смирненски да е по-тегав от Вазов...Имам предвид,че и аз съм на мнение,че Вазов е по-сложенSpursy написа:За всеки си е различно.. на мен Вазов ми е с пъти по труден от Смирненски..Ангелка написа:Абе не е по темата,ама се зачудих как така Смирненски е по-сложен от Вазов...
Не ме разбирайте погрешно, на мен Смирненски ми е абсолютен фаворит от конспекта, не казвам, че е сложен, но на фона на Вазов е. Нищо против Патриарха, но той си казва всичко черно на бяло, няма какво да се чудиш. Идеите са ясно заявени във всяка една от творбите му. Да не говорим, че темите на творбите му, еключени в конспеката са сходни.
- Ангелка
- От дъжд на вятър
Не е тука мястото да го обсъждаме товаiliyana_blg написа:Съдейки по обема, да, съгласна съм. Съдейки по съдържанието обаче, не, не съм съгласна.Ангелка написа:Абе за вски е различно ама като минимум ако тръгнем да сравняваме обемността на творчеството леко Смирненски да е по-тегав от Вазов...Имам предвид,че и аз съм на мнение,че Вазов е по-сложенSpursy написа:За всеки си е различно.. на мен Вазов ми е с пъти по труден от Смирненски..Ангелка написа:Абе не е по темата,ама се зачудих как така Смирненски е по-сложен от Вазов...
Не ме разбирайте погрешно, на мен Смирненски ми е абсолютен фаворит от конспекта, не казвам, че е сложен, но на фона на Вазов е. Нищо против Патриарха, но той си казва всичко черно на бяло, няма какво да се чудиш. Идеите са ясно заявени във всяка една от творбите му. Да не говорим, че темите на творбите му, еключени в конспеката са сходни.
-
hahaf
- Да живей словото
- Специалност: Кръчмонавтика
Off
Темата е друга , да го еба...
Темата е друга , да го еба...
Повръщам върху гадните урунгели!
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТсклт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
- Spursy
- От дъжд на вятър
Стига ебал... не ни подирай

Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. Мислиш си : “ Моето цвете е там някъде
- iliyana_blg
- Да живей словото
Разни хора, разни идеалиАнгелка написа:Не е тука мястото да го обсъждаме товаiliyana_blg написа:Съдейки по обема, да, съгласна съм. Съдейки по съдържанието обаче, не, не съм съгласна.Ангелка написа:Абе за вски е различно ама като минимум ако тръгнем да сравняваме обемността на творчеството леко Смирненски да е по-тегав от Вазов...Имам предвид,че и аз съм на мнение,че Вазов е по-сложенSpursy написа:За всеки си е различно.. на мен Вазов ми е с пъти по труден от Смирненски..Ангелка написа:Абе не е по темата,ама се зачудих как така Смирненски е по-сложен от Вазов...
Не ме разбирайте погрешно, на мен Смирненски ми е абсолютен фаворит от конспекта, не казвам, че е сложен, но на фона на Вазов е. Нищо против Патриарха, но той си казва всичко черно на бяло, няма какво да се чудиш. Идеите са ясно заявени във всяка една от творбите му. Да не говорим, че темите на творбите му, еключени в конспеката са сходни.Аз си запазвам правото да не съм съгласна