Ми хванаха я с пищови..Значи мацката ходи 2-3 пъти до тоалетна и последният път се връща и явно нещо си е ровила в чантата,защото квесторът я попита "какво правите" и тя вика "търся си ластичка" и я показва нали.И аз се обръщам и гледам,че под колана и се подават някви листчета и беше с някакъв къс потник и просто нямаше начин да не се забележат.И тогава той и каза да му даде това,което е под колана и и бяха към 6-7 листчета намалени..Беше някво мн гадно,щеше да се разплачеsvd написа:Защо и я анулирааха?deny_s написа:Хах,даНа редовния по литература,като анулираха работата на една ни питаха как се пише анОлиран или анУлиран
КСК 2009 - История
- deny_s
- Вазов
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
Re: КСК 2009 - История
Трънлив и сляп е на живота ребусът,
на кръст разпъва нашите души.
Загубил всичко, не загубвай себе си -
единствено така ще го решиш!
- Anna-Molly
- Пишеща машина
- Курс: първи
да потвърждавамsvd написа:ShadowsInBlue написа:Е при нас на редовния по литература квесторът написа ДИбелянов![]()
![]()
![]()
![]()
Аве Сенки, що не ме извика да се напием заедно бе, егоист
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
- Специалност: Право
Да бе, пък уж преписваше от листаsvd написа:ShadowsInBlue написа:Е при нас на редовния по литература квесторът написа ДИбелянов![]()
![]()
![]()
![]()
Е тя толкова ли е тъпа, че да не се облече подобаващо за преписване егатиdeny_s написа:Ми хванаха я с пищови..Значи мацката ходи 2-3 пъти до тоалетна и последният път се връща и явно нещо си е ровила в чантата,защото квесторът я попита "какво правите" и тя вика "търся си ластичка" и я показва нали.И аз се обръщам и гледам,че под колана и се подават някви листчета и беше с някакъв къс потник и просто нямаше начин да не се забележат.И тогава той и каза да му даде това,което е под колана и и бяха към 6-7 листчета намалени..Беше някво мн гадно,щеше да се разплачеsvd написа:Защо и я анулирааха?deny_s написа:Хах,даНа редовния по литература,като анулираха работата на една ни питаха как се пише анОлиран или анУлиран
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
Аааа Моли, то и мен ме прецакаха, щото едни си имат гости, другите палят гумите за морето, та беше следобедно посръбване, а голямото поливане на Края На Мъките ще да е другата седмица 
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
- Anna-Molly
- Пишеща машина
Оф аз другата седмица няа съм в София, за да се натреса най-нахалноShadowsInBlue написа:Аааа Моли, то и мен ме прецакаха, щото едни си имат гости, другите палят гумите за морето, та беше следобедно посръбване, а голямото поливане на Края На Мъките ще да е другата седмица
-
svd
- От дъжд на вятър
- Специалност: Международни отношения
Голям срам и излагация да те хванат с пищови . А ако залата е и голяма още повечеdeny_s написа:Ми хванаха я с пищови..Значи мацката ходи 2-3 пъти до тоалетна и последният път се връща и явно нещо си е ровила в чантата,защото квесторът я попита "какво правите" и тя вика "търся си ластичка" и я показва нали.И аз се обръщам и гледам,че под колана и се подават някви листчета и беше с някакъв къс потник и просто нямаше начин да не се забележат.И тогава той и каза да му даде това,което е под колана и и бяха към 6-7 листчета намалени..Беше някво мн гадно,щеше да се разплачеsvd написа:Защо и я анулирааха?deny_s написа:Хах,даНа редовния по литература,като анулираха работата на една ни питаха как се пише анОлиран или анУлиран
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
Може да организираме пиянска сладоледена вечер по скайпAnna-Molly написа:
Оф аз другата седмица няа съм в София, за да се натреса най-нахално![]()
![]()
Ама ще се напия у нас си, и ще поддържаме връзка по скайп
![]()
- Anna-Molly
- Пишеща машина
Всички сме в кюпаааShadowsInBlue написа:Може да организираме пиянска сладоледена вечер по скайпAnna-Molly написа:
![]()
![]()
Ще бъде сеир... да видим кой държи повече на виртуално пиене, после може и други виртуални работи
Оф, зле ми се отразяват тея изпити, повтарям го за сетен път...
- deny_s
- Вазов
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
Ми нямаше вид на мн умна.После едната квесторка почна да ни говори кво неуважение било тва да преписваш и как от сега,ако сме почнели,нямало да спрем. То,щото в училище въобще не се преписва..А иначе залата ни беше само с 20 човека,но за сметка на това голяма врява се вдигнаShadowsInBlue написа:Е тя толкова ли е тъпа, че да не се облече подобаващо за преписване егатиДа беше сложила някаква дълга тениска, айде. Ама да знаеш, че ще препишеш и да си облечеш къс потник... Неуважение към СУ
Трънлив и сляп е на живота ребусът,
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
Аз на предварителният загубих ценно време, защото киснах по 10 минс пред тоалетната.Отивам аз, чакам ,чакам отвънка...седяяяя..влизам и кфо да видя - една камара теми, лисни с написани години абе всякви пищови и ония четаааааат, четааааааат.Квесторите ги гледаха съмнително ама какво да им кажат..
И при нас го написаха с главна буква, и момичето до мен попита дали не трябва да е с малка,а те така се облещиха : НЕ НЕ, забележете ...ТРЯБВА да е с ГЛАВНА БУКВА....Странно и аз си го писах с малка буква....в тематаShadowsInBlue написа:Ааа на нас днес ни написаха Българската държава и ние викаме - добре де, не трябва ли да е с малка? И те - ааа не! Българска с голяма буква и аз така си го написах на заглавието.. иначе вътре в темата ми е с малка, ама де да ги знам, те в СУ може и собствен правопис да си имат..
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Anna-Molly написа:Всички сме в кюпаааShadowsInBlue написа:Може да организираме пиянска сладоледена вечер по скайпAnna-Molly написа:
![]()
![]()
Ще бъде сеир... да видим кой държи повече на виртуално пиене, после може и други виртуални работи
Оф, зле ми се отразяват тея изпити, повтарям го за сетен път...
![]()
![]()
Ние като партийни лидери, заедно с Амбърчето, тряа да се отчетем подобаващо
![]()
Винаги готов картоф
В името на Симеон- всичко ... кажете само кога, какво и къде :Р
А не знам какво му се ядосвате на happyswift, защото и според мен е прав. Лично аз познавам много хора, които не си мръднаха пръста да научат нещо повече от Симеон- и ето на, късмет. Ама каквото такова. Той стилът им няма да е исторически
Take my ego for a ride,
- 'Cause there's nobody by my side.
- Spursy
- От дъжд на вятър
Ето и ти с тия 5т. остава аз да не съм разбрала и да имам още 5т. бонус хахахахаIce_heart написа:Имам 66, като получавам към тях 10 точки от матурата и 5 за първа специалност и стават 81 (момичето, което ме записва ми сметна и бала) иначе ще ходя и в неделя
Иначе и ние спорихме с квесторката "българската"с голяма или малка е..
Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. Мислиш си : “ Моето цвете е там някъде
- Spursy
- От дъжд на вятър
Ти си се блъскал цяла година, а аз 5 години си скъсах задника да уча френския и какво ? НА матурата хора,които не могат името да си напишат имат повече от мен,защото квесторите им бяха шматки и си преписваха , и на учителите звъняха.. Някой нещо направи ли по въпроса - не ... Всичко е въпрос на шанс в тоя ш***н живот. Така ,че умолявам те престани да лепваш разни епитети и да се гневиш.Не си единствен. Каквито теми се паднат ,такива. Ако знаеш пишеш ,ако не си излизаш и точка.happyswift написа:Защото е супер тъпо някои да се е блъскал цяла година да учи, а някой да ми е учил 5-6 теми и пак същатата работа накрая ?
Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. Мислиш си : “ Моето цвете е там някъде
- Anichkaa
- Танцуващия с клавиатури
Дени,аз днес видях и доста хор,които бяха при нас по литература
Но пък се запознах с една изцчло друга мацка и не млъкнахме ,докато обявиха темите.Ти ме видя как не ми се затваря устата,де