КСК 2009 - История

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
gletcher
Постоянно присъствие

Re: КСК 2009 - История

Мнение от gletcher »

happyswift написа:Не може 5.00 на Асеневци и 5.00 на Иван Асен II да са равноправни оценки...това е просто ГАВРА.
И защо по-точно да не може? Да сравняваш 5.00 на Симеон с 5.00 на Просвета - ОК, но това...
Аватар
Spursy
От дъжд на вятър

Мнение от Spursy »

happyswift написа:Това беше абсолютна гавра, макар и с малцинството, с труда на канидат-студентите.Аз си играх да уча ЦЕЛИЯТ конспект, а една камара тъпанари, дето са учили само Средновековие, ще изкарат долу-горе прилични оценки.
.
Извинявай... аз не се имам за "тъпанар".. мързел да... но не и тъпанар. А ти щом си си учил/а всичко какво те бъркат темите ??
Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. Мислиш си : “ Моето цвете е там някъде
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от Scorpion »

Гавра било :lol: :lol: :lol:
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Аватар
deny_s
Вазов
Специалност: Публична администрация
Курс: втори

Мнение от deny_s »

Абе ще има и ниски оценки,не се шашкайте. :D Аз вече се настроих оптимистично :flower:
Трънлив и сляп е на живота ребусът,
на кръст разпъва нашите души.
Загубил всичко, не загубвай себе си -
единствено така ще го решиш!
Аватар
happyswift
Флъдзила
Специалност: Международни отношения

Мнение от happyswift »

Защото е супер тъпо някои да се е блъскал цяла година да учи, а някой да ми е учил 5-6 теми и пак същатата работа накрая ?

И съжелявам гълбчета, но темата за първите асеневци е 2 пъти по-дълга от тази, която беше формулирана днес за Иван Асен II
Аватар
ivoto_la
От дъжд на вятър

Мнение от ivoto_la »

Не ви разбирам какво се оплаквате.Сега поне ще се знае,че само с един раздел не може си сигурен,че ще успееш да си напишеш темата.Откакто е този формат винаги досега са се падали теми от всички раздели и доста хора си мислеха,че само с един научен раздел можеш да влезеш.Сега поне се знае,че такова нещо няма.Тази година се паднаха 3 теми от Средновековие,а догодина може са са 3 теми от Нова история.
Аватар
Green`L.K.
Форумозавър Рекс
Курс: кандидат-студент

Мнение от Green`L.K. »

happyswift написа:Защото е супер тъпо някои да се е блъскал цяла година да учи, а някой да ми е учил 5-6 теми и пак същатата работа накрая ?

И съжелявам гълбчета, но темата за първите асеневци е 2 пъти по-дълга от тази, която беше формулирана днес за Иван Асен II
В моя учебник на ОТ и двете са точно 3 листа ... Симеон ми е 2 :shock:
Non scholae sed vitae discimus!
Любовта е, когато останалите престанат да съществуват ...
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър

Мнение от Scorpion »

happyswift написа:Защото е супер тъпо някои да се е блъскал цяла година да учи, а някой да ми е учил 5-6 теми и пак същатата работа накрая ?

Съжелявам за теб, но, както сам знаеш, съвсем леко си се минал. За следващия път да знаеш...
Последно промяна от Scorpion на 16 Юли 2009, 19:49, променено общо 1 път.
Аватар
ivoto_la
От дъжд на вятър

Мнение от ivoto_la »

happyswift написа:И съжелявам гълбчета, но темата за първите асеневци е 2 пъти по-дълга от тази, която беше формулирана днес за Иван Асен II

Такива неща като тази тема е по-дълга от онази означава,че зубриш темите дословно.Надявам се проверяващите да виждат кои теми са назубкани и в кои има логична и последователна мисъл :D
Аватар
happyswift
Флъдзила

Мнение от happyswift »

Хаха, аз не съм се минал нищо, защото аз не уча история само заради тоя изпит, просто това си е "моя" предмет и честно казано, за специалността към която съм се насочил, придобитите знания ще са ми доста от полза, така че не може да се говори за минаване.

Просто, това беше глупаво и примерно хората, които миналата година са писали на Раковски и Втора световна, могат да се чувстват супер прецакани.

Иначе, на мен Средновековието ми е най-силният раздел и мисля, че ще имам по-висока оценка от предварителният,но тук въпросът е принципен
Аватар
deny_s
Вазов
Специалност: Публична администрация
Курс: втори

Мнение от deny_s »

ivoto_la написа:Такива неща като тази тема е по-дълга от онази означава,че зубриш темите дословно.Надявам се проверяващите да виждат кои теми са назубкани и в кои има логична и последователна мисъл :D
Мда и аз така.Винаги съм се чудила на хората,които зубрят теми -защо си
затормозяват живота.Имахме един на курса,който не можеше да си продължи изречението,ако не се сети точно как е било написано в учебника :mrgreen: ..и той е почти приет. :|
Трънлив и сляп е на живота ребусът,
на кръст разпъва нашите души.
Загубил всичко, не загубвай себе си -
единствено така ще го решиш!
hahaf
Да живей словото
Специалност: Кръчмонавтика

Мнение от hahaf »

happyswift, зеленчук си майна...

Гавра било, другите били идиоти...А ако се паднаха други теми всичко е ток и жица, нали?

По отношени на дължината на темите, да, Асеневци и калоян е дълга, но ЙА2 - борил, йоан.Равностойни са.

За един боба е кисел, за друг е любимо ястие.

Аз отидох с 6 теми, но съм учил, развивал всичките нееднократно.Кое му е кофтито?

Като те преебат е въпрос на топки да кажеш - рискувах, загубих, продължавам.

Кво се вайката като махленски секретарки...
Повръщам върху гадните урунгели!
склт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТ
Аватар
Green`L.K.
Форумозавър Рекс
Курс: кандидат-студент

Мнение от Green`L.K. »

deny_s написа:
ivoto_la написа:Такива неща като тази тема е по-дълга от онази означава,че зубриш темите дословно.Надявам се проверяващите да виждат кои теми са назубкани и в кои има логична и последователна мисъл :D
Мда и аз така.Винаги съм се чудила на хората,които зубрят теми -защо си
затормозяват живота.Имахме един на курса,който не можеше да си продължи изречението,ако не се сети точно как е било написано в учебника :mrgreen: ..и той е почти приет. :|
Айде де..
Някой от 229 стая Математически ?
Non scholae sed vitae discimus!
Любовта е, когато останалите престанат да съществуват ...
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър

Мнение от Scorpion »

happyswift написа:Хаха, аз не съм се минал нищо, защото аз не уча история само заради тоя изпит, просто това си е "моя" предмет и честно казано, за специалността към която съм се насочил, придобитите знания ще са ми доста от полза, така че не може да се говори за минаване.

Просто, това беше глупаво и примерно хората, които миналата година са писали на Раковски и Втора световна, могат да се чувстват супер прецакани.

Иначе, на мен Средновековието ми е най-силният раздел и мисля, че ще имам по-висока оценка от предварителният,но тук въпросът е принципен
Има истина в думите ти, но аз продължавам да твърдя, че от елементарни стратегически съображения кандидатите не трябва да пристъпват към другите два дяла, преди да научат изрядно средновековието, за да не се бият по главите от яд после.
Аватар
happyswift
Флъдзила

Мнение от happyswift »

Да, разбира се, че е така, но според мен, можеха да дадът вместо Иван Асен нещо от Възраждане примерно.Все пак, това е редовен изпит и кандидатите са имали къде повече време да се готвят.Темите за предварителният си бяха по-трудни.

Иначе, Симеон никак не е лека тема.Доста е обширна, доста неща има да се пишат
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”