Убий ме нищо не разбрах от товя дето казаfrostwolf написа:Според мене наистина не е нормално, и не!, не е честно и не трябва да е така - от 18 формулирани въпроса да се изтеглят 4 - втора част на втори, първа и втора част на 4ти и първа част на 8ми. Питам аз - къде отиват останалите 10? И като се замислиш има доста просто и логично обяснение, за което повечето от вас биха се сетили.
КСК 2009 - История
- Spursy
- От дъжд на вятър
Re: КСК 2009 - История
Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. Мислиш си : “ Моето цвете е там някъде
- Green`L.K.
- Форумозавър Рекс
- Курс: кандидат-студент
Аз видях нещо си, че за първата специалност, която си записал ти дават 5 точки бонус към ТОП
Аз на матурите нямам 5.50, а на изпита изкарах 62+5=67 ... Стипендии, глупости... Всичко е измислица! В СУ има хора с успех 7 ... Защо не направят отделна стипендия за сираци и за успех, както е в училищата, ама какво ме бърка мен това 
Non scholae sed vitae discimus!
Любовта е, когато останалите престанат да съществуват ...
-
svd
- От дъжд на вятър
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
Нещо не те разбрахfrostwolf написа:Според мене наистина не е нормално, и не!, не е честно и не трябва да е така - от 18 формулирани въпроса да се изтеглят 4 - втора част на втори, първа и втора част на 4ти и първа част на 8ми. Питам аз - къде отиват останалите 10? И като се замислиш има доста просто и логично обяснение, за което повечето от вас биха се сетили.
- Spursy
- От дъжд на вятър
Тия 5 точки нас не ни огрявят. Те са за хората ,които са скъсани на матурата и се явяват на топ. Аз на матурите 5.47 :х умрях от яд ,че за съвсем малко не ми стига... ама шанс.Green`L.K. написа:Аз видях нещо си, че за първата специалност, която си записал ти дават 5 точки бонус към ТОПАз на матурите нямам 5.50, а на изпита изкарах 62+5=67 ... Стипендии, глупости... Всичко е измислица! В СУ има хора с успех 7 ... Защо не направят отделна стипендия за сираци и за успех, както е в училищата, ама какво ме бърка мен това
Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. Мислиш си : “ Моето цвете е там някъде
- Green`L.K.
- Форумозавър Рекс
Сигурно говори за конспекта... Предполагам Симеон е втора част на "втори въпрос", Асеневци и Иван Асен съответно първа и втора част на 4ти и тъй...svd написа:Нещо не те разбрахfrostwolf написа:Според мене наистина не е нормално, и не!, не е честно и не трябва да е така - от 18 формулирани въпроса да се изтеглят 4 - втора част на втори, първа и втора част на 4ти и първа част на 8ми. Питам аз - къде отиват останалите 10? И като се замислиш има доста просто и логично обяснение, за което повечето от вас биха се сетили.Какво имаш предвид?
- Green`L.K.
- Форумозавър Рекс
Еми значи си оставам с 59 точки, тъй като там имам повече по литература и история пф... Факана работа! Остава и в НБУ да не ме приемат и край...Spursy написа:Тия 5 точки нас не ни огрявят. Те са за хората ,които са скъсани на матурата и се явяват на топ. Аз на матурите 5.47 :х умрях от яд ,че за съвсем малко не ми стига... ама шанс.Green`L.K. написа:Аз видях нещо си, че за първата специалност, която си записал ти дават 5 точки бонус към ТОПАз на матурите нямам 5.50, а на изпита изкарах 62+5=67 ... Стипендии, глупости... Всичко е измислица! В СУ има хора с успех 7 ... Защо не направят отделна стипендия за сираци и за успех, както е в училищата, ама какво ме бърка мен това
- Spursy
- От дъжд на вятър
Е стига де.. ще влезеш там : ) Ти не се ли записа за последния топGreen`L.K. написа:Еми значи си оставам с 59 точки, тъй като там имам повече по литература и история пф... Факана работа! Остава и в НБУ да не ме приемат и край...Spursy написа:Тия 5 точки нас не ни огрявят. Те са за хората ,които са скъсани на матурата и се явяват на топ. Аз на матурите 5.47 :х умрях от яд ,че за съвсем малко не ми стига... ама шанс.Green`L.K. написа:Аз видях нещо си, че за първата специалност, която си записал ти дават 5 точки бонус към ТОПАз на матурите нямам 5.50, а на изпита изкарах 62+5=67 ... Стипендии, глупости... Всичко е измислица! В СУ има хора с успех 7 ... Защо не направят отделна стипендия за сираци и за успех, както е в училищата, ама какво ме бърка мен това
- frostwolf
- В началото бе словото
- Специалност: Право - редовно
- Адрес в галерията на СУ: frostwolf
абсолютно вярно - преди отворих конспекта за да видя кои саGreen`L.K. написа:Сигурно говори за конспекта... Предполагам Симеон е втора част на "втори въпрос", Асеневци и Иван Асен съответно първа и втора част на 4ти и тъй...svd написа:Нещо не те разбрахfrostwolf написа:Според мене наистина не е нормално, и не!, не е честно и не трябва да е така - от 18 формулирани въпроса да се изтеглят 4 - втора част на втори, първа и втора част на 4ти и първа част на 8ми. Питам аз - къде отиват останалите 10? И като се замислиш има доста просто и логично обяснение, за което повечето от вас биха се сетили.Какво имаш предвид?
иначе казано- сред първите 11 от общо 25 теми
Последно промяна от frostwolf на 16 Юли 2009, 19:29, променено общо 1 път.

- yav
- От дъжд на вятър
- Специалност: Европеистика немски език
Зала 291, някой
?
- Green`L.K.
- Форумозавър Рекс
МнеSpursy написа:Е стига де.. ще влезеш там : ) Ти не се ли записа за последния топGreen`L.K. написа:Еми значи си оставам с 59 точки, тъй като там имам повече по литература и история пф... Факана работа! Остава и в НБУ да не ме приемат и край...Spursy написа:Тия 5 точки нас не ни огрявят. Те са за хората ,които са скъсани на матурата и се явяват на топ. Аз на матурите 5.47 :х умрях от яд ,че за съвсем малко не ми стига... ама шанс.Green`L.K. написа:Аз видях нещо си, че за първата специалност, която си записал ти дават 5 точки бонус към ТОПАз на матурите нямам 5.50, а на изпита изкарах 62+5=67 ... Стипендии, глупости... Всичко е измислица! В СУ има хора с успех 7 ... Защо не направят отделна стипендия за сираци и за успех, както е в училищата, ама какво ме бърка мен това
А процентилът ти какъв е ?
- Spursy
- От дъжд на вятър
Днеска докато се изкача до 5тия етаж на химическия умрях...
Това не е човешко .. Яд ме е ,че по бел се изложих.. Сега колкото и да имам на историята Право няма да вляза никога..
Ами 99.96
Ами 99.96
Green, нещо в СУ с оценка от литературата не е ли вариант ? Психология.. ? Или искаш само и единствено Право ? 

- Green`L.K.
- Форумозавър Рекс
Болни амбиции... Право ми е мечтата... Аз хубаво им го написах на проверяващите господа ( прощално слово ). Подсигурих си анулирана работаSeLby написа:Green, нещо в СУ с оценка от литературата не е ли вариант ? Психология.. ? Или искаш само и единствено Право ?
Еми така си и мислех за процентила... моят е 97,96 мисля... Няма смисъл от 3 изпит
- Spursy
- От дъжд на вятър
Ако не се лъжа преди време ти ме светна за изчисляването на бала

- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
Това беше абсолютна гавра, макар и с малцинството, с труда на канидат-студентите.Аз си играх да уча ЦЕЛИЯТ конспект, а една камара тъпанари, дето са учили само Средновековие, ще изкарат долу-горе прилични оценки.
Надявам се,че проверяващите ще бъдат доста стриктни, защото хората с добрите оценки от предварителните ПРОСТО ще бъдат най-подло излъгани.Не може 5.00 на Асеневци и 5.00 на Иван Асен II да са равноправни оценки...това е просто ГАВРА.
Надявам се,че проверяващите ще бъдат доста стриктни, защото хората с добрите оценки от предварителните ПРОСТО ще бъдат най-подло излъгани.Не може 5.00 на Асеневци и 5.00 на Иван Асен II да са равноправни оценки...това е просто ГАВРА.