Да не си бил в химическия 401......Имахме 3 момчета и едното изгърмя...Супер наглично беше, да...pacho_r написа:"Златният век" би трябвало да е част от "политическото могъщество" на България, според мен.
Смешно ще е да го зачеркват!
Абе, щях да ви питам имаше ли преписващи при вас? В моята стая хванаха един със "слушалка" по думите на квесторката. Пичът беше адски нагъл и не искаше да я даде за доказателство.
КСК 2009 - История
Re: КСК 2009 - История
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Да, там бях! Голям сеир, съпътстван от голямо дзяпане ;DILOVEME написа:Да не си бил в химическия 401......Имахме 3 момчета и едното изгърмя...Супер наглично беше, да...
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
При такива теми който не го приемат каквото желае, явно сериозно се е надценил, за да кандидатства изобщо. Прогнози за баловете са напълно излишни, преди да излязат статистиките от редовните изпити, а и след това.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- Built for sin.!
- В началото бе словото
- Специалност: Политология
- Курс: първи
В нашата стая,квесторките не спряха да говорят през цялото време...бях на ръба на нервна криза и имах чувството,че ще стана да ги наритам и като ми мине,да седна да си довърша темата
Сега гледам през прозореца Царевец и се моля Ванката да ми е помогнал да вляза в мечтания университет...
,въпреки психическия тормоз,на който ме подложиха уважаемите квесторки..
Иначе ... Пожелавам успех на всички!

Сега гледам през прозореца Царевец и се моля Ванката да ми е помогнал да вляза в мечтания университет...
Иначе ... Пожелавам успех на всички!
Човек може да промени живота си,като промени нагласите си...
http://new.music.yahoo.com/videos/Saliv ... s--2155859
http://new.music.yahoo.com/videos/Saliv ... s--2155859
- Green`L.K.
- Форумозавър Рекс
- Курс: кандидат-студент
Не знам какво да кажа... Не знам какво да правя... Предполагам, че има и други като мен. Отвратително е в рамките на 6 дни да се срине една мечта в очите ти... и най-вече да знаеш, че за това си си виновен само ти! Чувствам се отвратително, предадох най-близките си хора и мечтата си! Не смятам, че това, което научих е без полза, но се чувствам излъгана... 1 месец учих тъпата Нова история, какво ли не дадох от себе си, не излизах, не ядох, не спах. Днес закъснях за изпита и всички бяха влезнали по стаите си, а май щеше да е по-добре да не успея да влезна! Бахти
Влизам, едвам си поемам въздух, почвам да нервнича и да говоря без да спирам, както правя винаги, когато съм напрегната, казват темата в 8:00, стоя като гръмната на Иван Асен, казват Симеон, всички подскачат, а аз си мисля, че извадих късмет!
Почвам с планът и се усещам как почвам да пиша смесено всички теми от Средновековие... Какво ми става? Бях тотално изперкала! Писах извори, историография, Борис, Владимир и дотам... Предадох се!
Пожелавам на всички подобаващо оценяване и дано никой не е подценен от някой всезнаещ професор!
П.П. По-добре да си най-добрият сред най-лошите, отколкото най-лошият сред най-добрите....
Дръж се НБУ, идвам!
Non scholae sed vitae discimus!
Любовта е, когато останалите престанат да съществуват ...
Ами що не се оплака?Ако ръководителите им ги сбарат така на раздумка - лошо ще е особено както повечето са докторанти в университета.Built for sin.! написа:В нашата стая,квесторките не спряха да говорят през цялото време...бях на ръба на нервна криза и имах чувството,че ще стана да ги наритам и като ми мине,да седна да си довърша темата![]()
![]()
![]()
Сега гледам през прозореца Царевец и се моля Ванката да ми е помогнал да вляза в мечтания университет...,въпреки психическия тормоз,на който ме подложиха уважаемите квесторки..
Иначе ... Пожелавам успех на всички!![]()
![]()
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
Е кой от другите двама си ти ? Този пред мен или този зад мен хахахахахахpacho_r написа:Да, там бях! Голям сеир, съпътстван от голямо дзяпане ;DILOVEME написа:Да не си бил в химическия 401......Имахме 3 момчета и едното изгърмя...Супер наглично беше, да...
Но и трите момченца как кротко си стояхте преди да кажат темите, нито дума ,нито вопъл...По едно време само аз и момичето до мен си лафихме.....
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
-
hahaf
- Да живей словото
- Специалност: Кръчмонавтика
Кралят е мъртъв, да живее кралят!
Повръщам върху гадните урунгели!
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТсклт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
- xRainx
- Стенограф
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
грийн, ето затова съм против прекалено усърдното учене и задълбочаване.
съжалявам за теб, защото трудът поне теоретично трябва да е винаги възнаграден, но пък следващия път ще имаш предвид нервите при забиването прекалено и ще я караш по-спокойно..
съжалявам за теб, защото трудът поне теоретично трябва да е винаги възнаграден, но пък следващия път ще имаш предвид нервите при забиването прекалено и ще я караш по-спокойно..
The storm is coming...

...let the Lord of Chaos reign.

...let the Lord of Chaos reign.
- Green`L.K.
- Форумозавър Рекс
Аз ли съм виновна, че тъпите подземия на София имат само нацяло насрани табели, на които е написано Бог знае какво и се озовах на майната си на отсрещния тротоар, противоположен на този със спирката! Не съм от тези, които са учили усърдно! Много ме мързеше, но знаех Симеон и много ме е яд, че нищо не направих!ScionOfStorm написа:грийн, ето затова съм против прекалено усърдното учене и задълбочаване.
-
hahaf
- Да живей словото
- Специалност: Кръчмонавтика
Само си разсъждавам...
Като си споделяхте между вас и ваши приятели, кои ще са темите, за минутка поне замислихте ли се дали сте идиоти?Особено хората, които твърдяха, че, видиш ли, едната ще е от НОВА ИСТОРИЯ, ама 100%, майна?!
Няма идиот на света който да ви каже, че ще се падне ТОВА и ТОВА със сто процентова сигурно (и ако човекът няма дарба).Винаги се слагат теми от 3те периода.Вече може да се разбере кои теми от даден период влизат или невлизат, това ок, но какво ще се падне и какво е сигурно е несериозно да се твърди.
Дори да отидеш с подготвени идеално два периода можеш да изгърмиш.Рискуваш и се надяваш.Аз отидох с шест теми.Паднаха се две от тях, но това е чист късмет.
Като си споделяхте между вас и ваши приятели, кои ще са темите, за минутка поне замислихте ли се дали сте идиоти?Особено хората, които твърдяха, че, видиш ли, едната ще е от НОВА ИСТОРИЯ, ама 100%, майна?!
Няма идиот на света който да ви каже, че ще се падне ТОВА и ТОВА със сто процентова сигурно (и ако човекът няма дарба).Винаги се слагат теми от 3те периода.Вече може да се разбере кои теми от даден период влизат или невлизат, това ок, но какво ще се падне и какво е сигурно е несериозно да се твърди.
Дори да отидеш с подготвени идеално два периода можеш да изгърмиш.Рискуваш и се надяваш.Аз отидох с шест теми.Паднаха се две от тях, но това е чист късмет.
Повръщам върху гадните урунгели!
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТсклт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
- Green`L.K.
- Форумозавър Рекс
Учих 12 теми, като имаше от всеки раздел... Не съм карала на случайния принцип с разделите! Което ми беше поносимо, това учих, ама явно не съм за темиhahaf написа:Само си разсъждавам...
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Оправдания от типа "Ми аз учих Възраждане и Нова история за редовните" са абсурдни. Средновековието се учи най-късно до февруари при сериозна подготовка и може да се преговори добре за 2 дни.
Да отиде човек на изпит по история без перфектно научено средновековие е грехота и глупост.
Да отиде човек на изпит по история без перфектно научено средновековие е грехота и глупост.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- deny_s
- Вазов
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
Ами и ти си рискувал така като гледам.Изпитите са си и голяма доза късмет.Може да знаеш всички теми без 3 и да се падне някоя от тези 3..може и да се шашнеш и всичко да забравиш.hahaf написа:Дори да отидеш с подготвени идеално два периода можеш да изгърмиш.Рискуваш и се надяваш.Аз отидох с шест теми.Паднаха се две от тях, но това е чист късмет.
Трънлив и сляп е на живота ребусът,
на кръст разпъва нашите души.
Загубил всичко, не загубвай себе си -
единствено така ще го решиш!
на кръст разпъва нашите души.
Загубил всичко, не загубвай себе си -
единствено така ще го решиш!
Когато са казвали темите аз бях във WC-тоILOVEME написа:Е кой от другите двама си ти ? Този пред мен или този зад мен хахахахахахБаси зяпането верно
Малко ме поразсея тази случка
Но и трите момченца как кротко си стояхте преди да кажат темите, нито дума ,нито вопъл...По едно време само аз и момичето до мен си лафихме.....