Loli написа:Моля?? А колко имаш на матурата,че реши така?denik написа:Като цяло впечатлението ми е, че изпитът беше по-лесен от матурата
Матурата = изпита (горе-долу).
5.84 матура
Loli написа:Моля?? А колко имаш на матурата,че реши така?denik написа:Като цяло впечатлението ми е, че изпитът беше по-лесен от матурата
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТсклт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
аз съм писала 3 желания на 2ро ми е тюрколоията дано ме приематdenik написа:айде да не си казвам мнението да за тюркологията, че....
Мисля, че изброих адски много специалности, в които може да се влезе с изпита по английски..да не кажа всички възможни....elishenkova написа:от вас колко са писали тюркология?
+1. Някак противна ми е. По принцип турският език предизвиква длибока погнуса у мен, радвам се, че не включих специалността в списъка. Иначе по спомени писах всевъзможни -истики и филологически нАуки.DivineReaper написа:Мисля, че изброих адски много специалности, в които може да се влезе с изпита по английски..да не кажа всички възможни....
...освен тази...

7 лв и нещоMonkey D. Luffy написа:А колко пари е една книжка SUATEFL ?